Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 6
simonapro spune:
Neata, fetele!
Vad ca v-ati facut de cap aseara si acum absentati
Eu sunt la munca din pacate Dimineata nu-mi venea deloc sa ma ridic din pat, stiind ce zi este si motaneii mei inca dormeau si dupa ce am plecat noi.
M-au intristat mult povestioarele voastre, din pacate cunosc si eu specimene, care cred ca bataia e sfanta.
sa aveti un weekend excelent!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
tufete
@1-Isabella e mucoasa si agitata ,azi noapte a dormit doar la mine in brate de la 23pana la 5...cum o lasam jos se trezea in max 10min.
@2Ina multumesc lucrul ma relaxeaza si de cand l-am redescoperit nu mai tip la copii.Sunt mult mai calma
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramona7575 spune:
Dopo - esti absolut minunata, ies lucruri incredibil de frumoase din mainile tale indemanatice .
Fetelor, v-ati trezit din mahmureala ? Am vazut ca ati chefuit azi-noapte...
Ina- aseara m-am delectat cu pozele de la voi chiar daca le-am mai vazut
Eu am terminat la bucatarie, nu mai stiam ce sa gatesc asa ca am facut orez cu carne tocata la cuptor (un rand de orez si unul de carne condimentata cu de toate). Voi ce mai gatiti ?
Miercuri imi vine acasa dragoste , deja nu mai am rabdare... de gatit nu ma strofoc prea tare, o fasole prajita pentru ca e post si am vrea sa ne spovedim sambata (au trecut vre-o 2 ani de la ultima intalnire cu preotul si simt nevoia sa multumesc Domnului pt.minunile din viata noastra), sa vedem cum facem cu sa tinem macar o zi-doua , nu o sa fie prea greu ca mergem ca soacra si acolo nu ne simtim in largul nostru sa facem ...
So, deja visez cu ochii deschisi... nu mai numar luni, zile... ci ore...
Stefan e la fel de nazdravan,a inceput sa vorbeasca mai mult dat tot pe intelesul lui iar la joaca e durere, testeaza toate tricicletele si plange disperat daca ii ia cineva vre-o jucarie din mana . Sunt curioasa sa vad cum reactioneaza cand il vede pe tac`su, nu prea mai sta in brate la oricine
pisigri spune:
Vad ca nu prea s-a inteles ce am vrut eu sa intreb probabil ca nu am fost prea clara. Nu insist pentru ca nici nu vreau sa intru in subiect prea mult, si oricum la capitolul relatii am vazut ca-s cam de pe alta lume fata de curentul de opinie general.
Ramona, ma bucur pentru voi! Un pic mai este...
Anaan, cum e la curs?
Novus, voi si Chato sinteti vad pe "vreme buna"; ce faceti? Banuiesc ca va plimbati de nu sinteti pe aici. La noi e soare, frumos, dar bate un vint de te ia pe sus
Siiii.... LA MULTI ANI !!!! Maria si Mihnea !
siiiii....nu mai stiu. am de sustinut raport de cercetare joi, si ma tot corectind si tehnoredactind si pdf-uind. Mai curind as mai scrie unul decit sa ma mai chinui asa
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Bon, deci Phiphi din 5 zile NU a dormit la pranz 4...iar azi a adormit in masina la intoarcere din Real. Am mai pierdut timpul cam 40 de minute in oras, s-a trezit cand tocmai haleam ca nesimtitii inghetzata...dar n-a zis nimic. Am crezut ca s-a trezit de-a binelea dar neh, acasa cum a ajuns a vrut "mama" si acum doarme dusa iar! Inseamna ca in weekend doarme de pranz sa poata chefui noaptea.
Vai, tu Ramona, vine sotzu' si tu in loc sa-i pregatesti ceva romantic ai de gand sa-l intampini cu...fasole prajita. Nu-i rea strategia, ca asa sigur postiti...in toate cele:))))
Tu pisicoaie gri esti prea cerebrala, atatea intrebari iti pui...Stii ce impresie-mi dai tu (si m-a inspirat si altcineva cu impresia asta:)): esti genul care face totul FOARTE BINE in practica si in loc sa fie mandra de ea teoretizeaza la nesfarsit si i se pare ca iese cu -. Daca mi-ai fi prietena foarte buna si-n veatza reala jur ca ti-as zice ceva de genul:"nu te mai kk atata pe tine"...dar acum nu-ti zic, sa nu te superi!!:)))
Pisik06 spune:
Hello,
Noi suntem acasa, ne-am inotrs la pranz, pt ca de azi noapte Ana este cu 39-40 +, dupa bunul obicei, tuseste de rupe, ii curg ochii, etc. Aseara nu avea absolut nimic, nu a mai tusit, nu i-a curs nasul, ziceam gata, am fentat-o, si la 2 noaptea era pe post de soba.
Pt ca doctorita mea e plecata din tara si mi-era si teama sa plec cu ea asa pe drum, am mers la spitalul din Valcea la o doctorita recomandata ca fiind printre cei mai buni. Mi s-a parut super ok ca atitudine si tot, nu a vrut sa imi primeasca un leut, a consulat-o minutios, mi-a pus intrebari, nu s-a aruncat la tratament. A zis ca aude ceva la plamani si vrea sa fie sigura si sa facem radiografie. La radiografie a iesit cica pneumonie intersitiala pe partea dreapta. Ne-a data tratament cu diverse si antibiotic Ospexin. I-am dat sms dr mele sa o intreb daca e ok. Nu mi-a raspuns imediat, asa ca i-am dat o doza. Cand mi-a raspuns mi-a zis ca daca e intr-adevar pneumonie, Ospexin-ul e apa de ploaie, sa ii dau Klacid sau Augmentin. Am vb si cu Mada si mi-a spus si ea ca e mai bun Klacid, la fel si o farmacista de la centrofarm. Amandoua mi-au zis totusi ca dr care i-a recomandat ospexin-ul a vazut-o, pe cand cealalta nu. Si acu stau cu ambele sticle in fata si cuget pana la 20:30 cand e ora de luat ce sa fac: merg pe ospexin in continuare sau trec pe klacid? . Demult nu am mai vazut-o pe Ana asa moale si amarata, mor de mila ei Asa ca va rugam spiralati si pentru noi un pic. Va pupam
Mami de minune mica
pisigri spune:
TuIlinco, nici Pisilinca mea nu se mai prea indeamna cu somnul de p rinz. Da' io trag speranta sa nu renunte inca, am idei putine si fixe si somnul de prinz la virsta de 2 ani cam face parte dintre ele....
Cit despre perfectionism...nu comentez inca. Da zi-mi cine te-a inspirat pliiiiiz. Ca-s curioasa rau, doar stii !
Mi-am amintit ce mai vroiam sa zic/intreb. Chatoooo, bere m-am gindit eu ca nu prea are ce cauta pe lista cu alimente permise, da' totusi ce alcoale e voie? Numa albe si rafinate? :P
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Aoleu, Pisiko! Sanatate multa. Cerceteaza si decide (eu as merge pe ala mai tare).
inapreda spune:
Pisigri, cind e vorba de relatii si corazon eu ma regasesc in judecatile si intrebarile tale dar, desi am citit azi noapte tot, nu am retinut intrebarea Daca mai astepti raspunsuri, fa bine si mai posteaz-o o data
Ramona, nici eu nu mi-as astepta sotul cu fasole prajita Eu nu postesc (Jambo, da) si nu prea ma pricep la retete dar mai bine faci ceva salate, legume la gratar, compot, salata de fructe; zic si eu...
eu zac ca era sa sar de la etaj: Jambo e plecat la ping-pong si eu am zis sa pictez cu Ian, apoi sa facem baie; a varsat un lighean de apa e jos; pina am strins, a luat cutia cu acuarela neagro si a intins-o pe toti peretii din camera lui; si pe mobila; si pe usa; pina am strins, a luat sticla cu apa de la dus si a varsat-o in toata casa; nu am strigat deloc la el dar am plins si acum nu am chef sa ma mai joc I-am pus dvd-ul cu "U" (trenuletul Thomas) si-l astept pe Jambo ca pe concediu
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
novus spune:
Hello !!!
Pisigri si la noi e un vant de-ti muta freza asa ca am contramandat iesirea de la munte deoarece a si plouat de dimineata, imi pare rau ca aveam chef de o iesire la aer curat si Ada ma tot intreaba: unde e muntele ?
Ilinca, noi suntem pe invrs, doarme snur toata saptamana de iti poti regla ceasul dupa ea si in wkd ciuciu , s-a trezit pe la 10 azi dimineata si pe la 15 m-a fentat ca ii este somn, si-a luat papusa sub brat si ii tot spunea Ioio (adica Roro) lasa-ma sa dorm !! am ras cu lacrimi ce scotea din ea dar apoi dintr-o data se ridica in picioare si gata mama hai sa ambalam pt ca de dimineata am amblat niste cutii de cadouri si tare i-a placut !!
Acum daca tot nu doarme o duc la zumba
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)