Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 5
adrisimo28 spune:
keaasteptam vesti bune de la tine. te si spiralam in continuare.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
chatonel spune:
pai e seara, da vad ca nici ina nu e :)
bine ca sint io ca sa tin baru deschis cu ce va servesc? noi am hotarit ad-hoc sa plecam miine la socri, sa le ducem fata... normal veneau ei duminica s-o ia, dar io nu mai lucrez miine, asa ca se poate
chatonel spune:
mie mi-e dor de-o bere, da nu se poate cu regimu, asa ca nici nu am mai luat in casa, sa nu fie tentatia.... sa vedem ce beau pe-aci
voi ce vreti?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel mie mi-e dor de-o bere, da nu se poate cu regimu, asa ca nici nu am mai luat in casa, sa nu fie tentatia.... sa vedem ce beau pe-aci voi ce vreti? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
eu as bea un mojito
chatonel spune:
tu ai noroc, am aproape tot ce-mi trebuie ca sa-l fac, inafara de lamiie verde, e galbena, da in lipsa, cred ca merge si asa, mai putin parfumata
Bianca2503 spune:
Am asa o stare de...un dor de duca.
M-am conversat astazi cu prietena mea din Reghin pe care am cunoscut-o in USA si care locuieste in Hawaii acum.
A venit in tara pentru Paste, doar ca pe la Bucuresti nu cred ca o sa ajunga. Dar mi-a tot povestit , si asa ma bucur pentru ea ca ii merge bine si e fericita.
inapreda spune:
Chato, io-s cu vinu': alb, demisec, rece.
Sau spumant (nu sampanie) tot demisec.
In Italia, seara insa, neaparat Mohito; e cocktailul meu preferat; de fapt, singurul pe care-l beau cu placere oricind; problema e ca nu ma pot opri la unu'; nici la doua...
Bianca, dor de duca pot sa "ma laud" ca am mai tot timpul, desi sint deja mai bine de 5 ani de cind m-am intors la vatra. Doru' asta cred ca nu dispare never plecind de la zicala / "Calatorului ii shade bine cu drumul"
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
A, mai vreau sa zic ca o data, cind nu bem , o sa mai spun vreo 2 despre subiectul "sint batut dar ma tratez"; acum vreau doar sa precizez ca, luata de val si plina de zel, am exagerat -neintentionat- Sor' mea, de exemplu nu l-a batut niciodata pe Mark. Si mai stiu 2 cupluri care nu agreeaza bataitza. Plus ca mai stiu o groaza de familii in care, pur si simplu, NU STIU cum sta treaba. Asta ca sa nu credeti ca in Bistrita toata lumea e intr-un fel, numai eu sint mai cu motz. Nu asta voiam sa zic dar voi explica pe indelete alta data. Pup.
PS. Eu nu am primit bataie niciodata.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Dodo-pui spune:
Buna tufete
@am spira;at dsi n-am apucat sa scriu
@azi am facut o bufnitza
ps:am scris un alt mesaj lung si multe raspunsuri am apasat aiurea din greseala...iar acum n-am stare sa rescriu..poate maine
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
Indeminatica mai esti, Dodo; frumoase caciulitze faci iar modelul este
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Buna tufete @am spira;at dsi n-am apucat sa scriu @azi am facut o bufnitza ps:am scris un alt mesaj lung si multe raspunsuri am apasat aiurea din greseala...iar acum n-am stare sa rescriu..poate maine all ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Blogul Speranta moare ultima Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani