Mamici si Gravidute Italia (100)
Raspunsuri - Pagina 19
LAlexandra spune:
cum e fatoria aia din material textil
Si Ale e interesat de oale, ati vazut in poze, e cea mai mare placere a lui, i-am lasat un dulap la bucatarie unde are acces si acolo are doar de-astea din plastic, toata ziua le scoate, le plimba prin casa. A, si mai scoate lucrurile noastre intime din sertar, le lasa prin casa....bine ca nu avem multi musafiri
.
A, puzzle inca nu i-am luat, momentan se distreaza cu biscuitele ala de la fisher price, unde se chinuie sa bage formele. Dar, clar ca ii vom lua, cum va mai pricepe, mai ales ca noi suntem pasionati de puzzle-uri.
De iepuras noi nu ne facem cadouri, acasa pe vremuri ne luam niste haine noi si atat. Acum nici haine nu ne mai luam
. Noi oricum luam, mai ales pt Ale, cand gasim ceva frumos, fara dedicatie anume.
Poate reusiti sa gasiti la ceva cunostinte de-ale verisoarei tale un scaun si sa faceti si voi plimbari
_
printisorului Alessandro
kemsy spune:
LAlexandra, nu e spectaculoasa ferma. E ca o casa a carei pereti se desprind, ala din fata (sunt prinsi cu scai). Mai include si niste animalute de plus. Daca gasesc link iti arat.
Dar tu despre de biscuite vb de la fisher?
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
LAlexandra spune:
aveti si voi biscuite de-ala sau cum ii zice
, am vazut intr-o poza si la tine, chiar ti-am zis atunci.
E ala cu galben si mov si cu forme pe care le bagi inauntru.
_
printisorului Alessandro
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAlexandra aveti si voi biscuite de-ala sau cum ii zice , am vazut intr-o poza si la tine, chiar ti-am zis atunci.E ala cu galben si mov si cu forme pe care le bagi inauntru. _ printisorului Alessandro |
Eu ii zic bostan
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi 
monica2008 spune:
buna fetili...iote numai ce am baut un ceai depurativ,asa ca sa mai eliminam din toxine![]()
ALE multumesc frumos...noi mergem cu masina ...am emotii nu am mers niciodata cu D atata drum,sper sa fie bine.el e cuminte in masina,sta in scaunel,asculta muzica,vb...dar drumul asta e cam lung.de intors eu si D ne intoarcem cu avionul ca sotul pe 4 mai tre sa fie inapoi,noi mai ramanem pana pe 23

PETRO ai facut bine ca ai papat cozonacul..tu ai voie esti graviduta.aahha vroiam sa te intreb...S stie de fratiorul/surioara care trebuie sa vina?
KEMSY bv draga,distractie placuta.de unde ai luat puzzel de lemn?
noi avem o droaie de jucarii si D tot cu oalele,lingurile mele se joaca
.a avut o perioada si prin somn spunea "mama BUZZ"ii l_am cumparat,sa jucat 1 sap cu el acuma sta abandonat in patut(am mai dat si o caruta de bani pe el
)dupa aia ma punea sa_i fac cort cu cersafurile prin casa..dute fuga cumparai cort...sa bagat in el de 2 ori
.asta e acuma ne mai dam o calmata cu jucariile
va pup fetele ma duc la facut curat

2
abramburika spune:
monica - nu i-am spus S. de bb. Ii voi spune dupa amnio, cand stiu ce e si daca e bine. Ea insa parca simte, imi mai spune cand si cand sa ii dau o surioara mica, care plange, cu suzeta
. Daca nu ar fi fost necazul nostru poate i-as fi spus mai devreme, da' asa ... mai astept un pic.
kemsy - a trecut deci pe puzzle-uri? Bravooo!! Tineam sa te intreb de mult ... ti-au venit papucii aia de la chicco, ai comandat bine masurile?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Na ca am uitat, cat e un cort din ala? Eu pt. iesiri la iarba verde as vrea ... da' nu de dormit, cat sa stea un pic la umbra ...
monica2008 spune:
al lui D are 1.40 inaltime si 1 metru latime si am dat 20 de euro pe el,e misto se strange si se monteaza usor
abramburika spune:
La toate detaliile astea zi si de unde l-ai luat
. Merci.
Mie imi venise in minte ala cu bile colorate de la toys.
LAlexandra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kemsy
Eu ii zic bostan Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) ![]() Raisa are nevoie de noi ![]() Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |

vezi daca eu nu inteleg italiana...am inteles eu ceva de biscuite si atunci asa a ramas...auzi dom'le...bostan
_
printisorului Alessandro