Mamici si Gravidute Italia (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

La multi ani, Riccardo!!

georgy - neplacerile sarcinii la mine nu erau matinale, ci spre seara ma luau greturile si vomitatul. Da, pare ca au trecut .. sa nu vorbesc aiurea .

Ma simt bine, cica ma pregatesc de Paste, da' mai putin ca iesim ... asa ca, giusto 2-3 oua rosii, nimic mai mult.

De maine S. e in vacanta ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!!

La multi anisori veveritz Ricardo, sa cresti sanatos si voios!!!

Noi suntem bine, pe L il chiunuie caninii, deja au spart gingia si sper ca de acum sa mearga totul liscio
abramburika, super ca te simti mai bine, poti manca si tu bunatatile de Paste cu pofta Eu azi am luat un cozonac, pare ff bun (l-am mirosit doar, ha,ha,ha), il gust in Cehia
roxali, sa va fie de bine kebab-ul. L nu a mers niciodata cu trenul, sunt curioasa daca prima data o sa ii placa la fel de mult ca Soniei
ale, am amanat dar acum ma duc sa vad poze ca asa fain le-au laudat fetele
Pupici

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Sa stiti ca tortul a fost tare bun. Pana la urma cred ca ne faceau si cu poza, din cate am vazut, dar Bogdan a uitat sa intrebe. Noi l-am vrut de ciocolata, dar nu am vazut ciocolata, cred ca nenea a inteles altceva...dar a fost bun, nici nu stiu ce era. Da, a fost si scump, mai, acasa cu banii aia luam vreo 3 torturi.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

LAlexandra, am vazut pozele si sunt Mai, dar e ochios tare bebita, frumos de pici Mi-a placut tortul, arata fain tare, imi plac hainutele lui (again iti zic ), ma inspir si la jucarii!!Sunt spion. Curiozitate: se mai da in bouncer? Eu nu am strans straietta lui L, o are in camera, si uneori se mai urca in ea. Imi vine sa rad cu lacrimi cand il vad, la inceput era cat jumatate de sdraietta acum ii atarna asa...lenes...picioarele.
Pupici

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara iubitele
LA MULTI ANI RICCARDO SA CRESTI MARE SI FRUMOS
ale am vazut pozele....e un frumos baiatul asta al tau...o sa ai multe nurori.tortule
KEMSY deci pleci de pasti ee?in cehia??
PETRO ma bucur ca greturile au trecut si ca esti mai bine.am vazut pe fc pozele cu S mama ce mare sa facut si ce par lunggg are
GEORGY ce te inteleg..lui D se incapatineaza vad toate maselele sa ii iasa o data...a stat 3 luni nu ia iesit nimic si acum toti 4 canini si 4 masele intr_o luna.noi bine cu bagajele aproape facut,abia asteptam sa plecam..sunt tare curioasa ce fata o sa faca mami meu cand ne vede la usa(nu stie ca venim)
aha STEFFF tu cf?
noapte buna fetele pup la toate

Mergi la inceput

Neata!!

Intru acum rapid, ca in timpul zilei o sa imi fie mai greu, daca a luat S. vacanta.

kemsy - Cehia??? Fain, distractie placuta!!
De la mag. romanesc ai luta cozonacul? Tu crezi ca eu as fi rezistat sa ma uit la el si sa-l mananc la Paste??? Noooooo!! Deci am luat 2 buc. si unul e deja pe terminate . Celalalt ramane sa faca de fotomodel la vreo 2 oo rosii si apoi va avea aceeasi soarta .

monica - saru'mana !! Asa e, are mama fata frumoasa, hahhahahaa!!

ale - l-am "comentat" pe Ale, da' am uitat de tort, desi il remarcasem . Foarte frumos!! Si am vrut sa intreb unde-i ciocolata, da' presupun ca a fost bun si-asa!!

Mergi la inceput

Hello!!!
abramburika, nu iti imaginezi cu ce eforturi ma abtin sa nu mananc Tu ai o scuza Da, in Cehia. As fi mers si la Praga/Viena, dar cu L nu ne incumetam, sunt vreo 3 ore de masina s fara scaun e prea mare efortul
monica, drum bun si distractie placutaaa!!!

Mai, eu nu mai rezist in ritmul asta, L se trezeste pe la 7 fara mereu Deci nu mai rezist, trebuie sa ma culc si eu mai devreme, nu la 12 noaptea

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, multumim de aprecieri.

Fetele, pana nu uit, Giani si Monica si cine mai pleaca la drum, sa aveti drum bun, distractie placuta si un Pasti cu pace si liniste.

Frumos ca plecati, vad ca lumea e in pregatiri de Paste si de drumuri...noi nu ne agitam...oricat ma agit, nu e ca acasa.

Giani, tu intreaba, ca eu dau tot din casa. In leagan, daca il intrebi pe Bogdan...o sa zica ca nu l-am folosit deloc, daca ma intrebi pe mine, iti spun ca nu l-am folosit pe cat credeam, insa mi-a dat acele 10 minute de liniste de care aveam nevoie, si care nu le-as fi avut astfel. Deci pt mine, a meritat. De cum a crescut, insa nu s-a dat deloc, daca il pun sta 5 secunde, rade, dupa care vrea sa se dea jos, ca sa impinga el. Acum ma gandeam sa ii iau leagan mare, insa nu are sens pt ca el nu sta locului, asa ca il iau degeaba.
Un lucru iar foarte putin folosit a fost premergatorul, care are 3 trepte, iar noi, am ramas la prima treapta de inaltime, pt ca el de luni bune nu mai sta in el.

Ca jucarii, B. e cu el, el le alege. Avem multe, zic eu, bineinteles ca le folosim pe rand...
Acum vreau oricum sa trec pe jucarii mai educative, sa zic asa.
Ce ii place mult sunt niste pahare colorate care se baga una in alta, toata ziua e cu ele. Avem si noi factoria de la Chicco, avem un volan cu de toate langa-inca de asta nu e asa incantat. Avem un catel de plus, care ii zice numele, canta melodii cu numele lui Ale, asta e fain, il butoneaza toata ziua ( l-am luat din Real din Romania-am dat o gramada pe el).
Avem trenulete, masini, care merg singure, dar inca nu e incantat de ele. Nu ii place nimic care nu poate controla el.

Hai ca m-am laudat destul.

Tot ma gandeam acum sa ii iau o masuta interactiva...insa ma gandesc ca nu are rabdare sa stea langa ea. Apoi ma gandeam sa ii iau o trotineta, de-aia cu de toate, smechera...dar iar parca vad ca el nu sta locului, iar sa ilm plimb eu, nu prea am unde, ca aici sunt numai dealuri, asa ca am renuntat.

Va las, ca v-am plictisit

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

In Cehia cu ce mergeti, nu cu masina? Pana la Viena nu mi se parea mult, sa stii. Eu am venit cu S. din Ro (cu masina) si s-a comportat exemplar. Chiar ma asteptam la mai rau, plictiseala, foiala, sa nu stea in scaun, da' nu, a fost perfect. Asa ca poate o sa ai si tu surprize placute cu L. si sa-i placa o plimbare mai lunga.

Mergi la inceput

abramburika, nu mergem cu masina ci cu avionul. Vara-mea are masina dar scaun nu. L se comporta bine la drum, anul trecut am facut de la Is la Ct 10 ore , si a mancat si dormit tot drumul
Lalexandra, masuta daca vrei o poti lua.Dar daca nu se joaca cu volanul...slabe sperante sa il atraga. Noi o avem, avem si volan, etc. Dar L e mai interesat de obiecte din casa decat de jucarii. Ii poti lua puzzle din lemn, aveti?L e interesat de ele.
Noi pt iepuras nu am luat nimic I-am luat cu puncte de la Esselunga fattoria degli animali din material textil, am vazut ca ii place, in parculet vine o d-na cu ea si se joaca si el. De asemenea, in parcul cu carusel unde mergem e si un loc de joaca pt ei, si sunt acolo triciclete, biciclete, etc. Nici un interes Deci inca nu-i iau.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput