Mamici si Gravidute Italia (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR SI BOBOCEILOR (daca sunt) !

Sa aveti o zi superba si pofta la mancat peste (care ati facut)

Noi inca lucram la gradina. am pus 12 fioriere , am pus seminte de flori si acum marito tocmai termina de pus gazonul si il uda. sa speram ca iese frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani floricelelor!!!! Sa fie sanatoase!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

La multi ani si din partea mea ptr florii .

KEMSY stai la casa? Nu e periculos totusi? Cu L in casa zic eu ca un sarpe e periculos. Oare nu ar trebui sa anunti pe cineva? Nu ma pricep.. dar mi se pare groaznic sa stiu ca pe langa casa se plimba serpi.

DAVIDUCA daca ma intrebai pe mine cum am avut atunci noaptea. Greluta. Singura cu 3 copii acasa.... nu stiam cum sa ma impart.....

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut!
Ca de obicei eu sunt o intarziata, dar stiu eu ca Alessandro nu se supara daca-i spun mai tarziu La multi ani!!! Sa cresti mare, frumos, si sa nu mai fi bolnavior niciodata! Chiar, alexandra, cand ne mai incanti cu niste pozici?
Noi suntem bine, la masuratorile mele de ieri Edu are 5600 si 58cm, e un grasut, a facut falduri de grasimuta pe picioare si manute, si niste carnaciori nu credeam ca mai vine odata ziua sa-l vad asa. Ieri a papat la 8 seara, pe la 10 a adormit si s-a mai trezit la 3!! M-am trezit buimaca, nu stiam ce s-a intamplat. Sunt curioasa sa vad daca se mai repeta si in seara asta.
Ally, imi pare rau de laptic, dar am vazut eu copii multi crescuti cu LP f sanatosi, ca pan' la urma asta conteaza.
Dana ce bine ca sunteti acasa. Ce mult inseamna sa dai importanta la toate micile schimbari, sa-ti dai seama cand e ceva in neregula... Eu sincer sunt cam aeriana, dar sper sa ne fereasca DD de boli..
Abramburica, m-am razgandit mai asteptam vreo 2 ani.
Alexandra, spun ca suntem acum pe drumul cel bun..e grea acomodarea asta si pt el, stiu.. eu ocupata mereu, o persoana in plus in casa (mama), Edu are zile cand e tare plangacios si eu ma descarc pe el.. in fine, stim unde gresim, dar ne revenim usor usor.

La multi ani floricelelor si floriceilor

Eduard e la a doua tura de plimbare, prima cu buni, acum cu tati, mami sta pe forum

Pupici cu sclipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Miercuri vine d-na aceea si eu nu am facut curatenie si nici nu am chef.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Laura felicitari pentru"carnaciori"!!!

Sa ma laud si eu ca aseara am adormit nas in nas cu bebe pe la 22.30 si m-am trezit la 5,cand a cerut papitza???? Ptiu sa nu fie de deochi!!!

Kemsy naspa cu "animalutele"astea de curte.Sotulmeu ma tot "ameninta" ca ne mutam la casa,sa respire copii aer curat!!!Si eu sa vb cu copacii!

Danangie...greu cu 3 singura,nici nu-mi pot inchipui.Am ramas si eu vineri seara cu amandoi,nu va povestesc ce prostii a facut Giulia at il spalam pe bebe,arata baia ca dupa razboi!

Oricum fetelor..e frumos cu un copil,cu 2 e minunat!!!

Pupici!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara mamici si pitici

Uram si noi cu intarziere

La multi ani tuturor florilor

Nu am facut nimic special si cred ca nici de Paste nu voi face -ma refer la pregatiri-poate ca un tort tot o sa pregatesc . Noi miel nu mancam -adica eu -, asa ca poate un pic de peste , pui si multe legume.
Timpul nu a fost nici prea prietenos cu noi si speram sa nu ne joace aceeasi festa si peste o saptamana .

Pupam mamicile si piticii
O duminica frumoasa alaturi de toti dragi voua!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
danangie, L nu era cu mine. Cred ca l-am "surprins" pe sarpe ca dupa ce am fugit eu in cealalta parte a gradinii si opusa usii, mi-am luat inima in dinti si un bat in mana si m-am dus curajoasa ca sa intru in casa. El nu mai era, cred ca s-a bagat in gaura lui. Cica e biscia, nu e veninos Asta e la casa, mai ales ca eu in spate am camp cu lucerna, deci are de unde veni. Mai vad si iepuri cateodata, fazani...Nu te stresa tare cu doamna, daca nu iti place si sunteti incompatibile, via acasa, ca doar nu semnezi contract pe viata. Ai mereu o iesire, nu te mai stresa, te rog. Poate ca o sa fie o d-na super de treaba cu care o sa te intelegi f bine.
georgyiuly, ce frumos ai spus despre a avea 2 copii

Noi plecam de Paste si nu ma preocupa deloc ce e de gatit Voi merge la vara mea si vedem noi ce masa pregatim Azi am iesit in parc, la o inghetata si apoi acasa.Nimic deosebit.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

La multi ani, floricelelor, cu intarziere!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput