Mamici si Gravidute Italia (100)
Raspunsuri - Pagina 10
abramburika spune:
asa, asa, scoateti nasul din barlog. Mai asteptam si celelalte absente
.
andreea - e destul si ca ai mai dat un semn ... daca mai reusesti sa recuperezi din mesajul pierdut, meglio! ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
yoanag spune:
hello
am cautat canapeaua :)
in primul rind va salut pe toate
urez bun venit noilor mamici si bun venit pe lume nou-nascutilor
am ramas la inceputul capitolului precedent...asa ca sint in urma
abia daca reuseam sa mai citesc citeodata dar de scris niente.....
motivata sint,lucrez destul de des dimineata iar upamasa ajung robotesc,scot fetita afara,cina si somn
citeodata la 9 jumate 10 dorm ca nu rezist
va pup pe toate si sper ca ma apuc de scris si eu mai des...am pierdut firul de tot...
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Brambu-felicitari pt vestile bune de la nalaize!
ma bucur pt vi
doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa ai un bb sanatos tun
Andreea-si tu ai lipsit mult
tu pe unde umbli?
cum merge gradi? au vacanta de pasti?
a mea are o saptamina ![]()
deja a invatat poezia de pasti si toata ziua intreaba ma quando arriva la pasqua? nu de alta dar stie ca primeste o bici noua cu winx o vrea si ou de cioco tot winx
ma zapaceste quanto chiacchera,acum e in faza cind vrea sa se imbrace singura asa ca toate le ia sucite pe ea :),citeodata le mai nimereste
papucii de obicei mereu invers ii incalta si apoi ma intreaba va bene cosi? eu ii zic ca sono storti ,ca-s invers ea zice va bene si se pune si ii muta :))))
in rest toate bune pe la noi
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
vad ca scriu si eu sucit :)
asa-mi trebuie daca ma grabesc
Dana-ma bucur ca e mai bine Marco si il aduceti acasa
ingrozitor atitea zile in spital...saraca de tine cred ca numai tu stii cit ai alergat zilele astea
o sa vezi ca-si revine Alessio dupa ce se termina cu via vai si e acasa Marco
saracautul asa se manifesta cind stie ca ceva nu e bine
Kemsy-imi pare rau de cucui
ce faine poze ai pus
ce m-as duce si eu acolo dar n-am cum sa ajung
cite zile stati singuri?
vezi ce rau e cind plecam si noi in tara fara soti? si ei ne simt lipsa.....
Ally-welcome acasa cu bb mic
sa va traiasca si sa va bucurati de el din plin
ce fain stai cu kg,super 
Laura-sper sa treaca repede perioada asta de acomodare
incearca sa-l intlegi si tu pe sotul tau si el pe tine si nu va necajiti unul pe altul
mama ta a plecat?
Georgy-cum ai inceput sa te organizezi fara mama ta?
reusesti cit de cit sa faci fata la amindoi?
ce faine poze de la mare ai pus!!!!!
Cristina-sa-ti traiasca simone cel voinic
ce mare...
cit avea Giulia la nastere?
e un scump
mama ce de bebei unul dupa altul
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Alexandra-imi pare rau ca nu sta bine Alessa
normal ca mai slabesc cind stau rau
ai sa vezi ca acum se reprinde repede si incepe sa pape mai bine
Nafi-tu saraca de tineai mers in vacanta ,ai venit si eu pe tine te-am tot uitat sa-ti mai scriu un rind...
mi dispiace de episodul cu somnul,plinsul si vomitatul
mititicul ce s-a mai speriat
ce bine arati si tu ,gagica super esti!!!!
Brambu-cum mai esti cu starile sarcinii?
esti mai bine?
broccolina-ce frumos e numele Rebbeca,imi place
sper ca nu incurc borcanele ![]()
Anne-cum mai e Giuliano cu picirul? i-au luat gipsul?
iar sper sa nu incurc borcanele...daca da ma scuzati dar sint in urma cu un capitol...nu mai stiu cit am citit si retinut
prietena mea de exemplu are baietelul cu dubla cetatenie
tu ca sa-i faci titlu de calatorie iti trebuie oricum certificat de nastere romanesc sau certificatul de nastere plurilingv apostilat la prefectura
asa ca iti convine sa-i faci pasaport italian si scapi de drumuri multe
ea de exeplu i-a facut la politie un documnet semnat de tatal copilului,se numeste lascia pasare si poate calatori cu el si parca era valabil un an sau 2 nu mai stiu...diferenta e ca ea are cetatenia italiana si cu lascia passare chiar nu au ce procuri sa mai ceara
Vivi e lascia vivere!
LAlexandra spune:
bagi tare Ioana, ha?![]()
fetele, care nu ati fost pe faza, Ale a avut viroza stomacala, mai bine de o saptamana nu a mancat aproape nimic. De atunci a ramas tare pretentios la mancare, si de aici scaderea in greutate.
O sa vedem cum evolueaza si daca se pune problema o sa merg apoi sa ii fac analize. Pediatra a zis si ea sa avem rabdare acum si sa vedem cum va fi.
Ioana, ca tot am uitat sa te intreb, ziceai ca tu ai stat cu Giulia in spital cu perfuzii. Pt ce ati stat atunci?
_
printisorului Alessandro
yoanag spune:
Roxali-tu intrebai de intilnire?
pai am vazut ca nu mai e pe lista si nu cred ca se mai face
vad ca toate avem programari de plecat
si eu am programata le ferie si am luat deja biletul de avion
asa ca via si noi cit de curind
Monica-ce faci a venit sotul tau? unde esti si tu?
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Alexandra-dupa ce a avut Alessa al tau trebuie sa treaca ceva vreme sa-si revina si sa manince bine
si a mea dupa un episod deasta apoi si-a revenit,trebuie doar sa nu-l fortezi si cauta sa-i faci doar ce-i place lui cel mai mult,apoi incet isi revine
giulia cind a avut 2 ani ,a avut tot asa ceva virus la stomac,nu facea diaree dar vomita tot tot
apa cerea f des si cum ii era sete o bea repede,si imediat o vomita
asta era vinerea si cind am vazut ca trece vinerea si ea sta si nu maninca,era blega,nu vroia sa manince,apa bea putina,apoi vomita,de dormit dormea destul am mers cu ea simbata la urgenta,pt ca vinerea era inca destul de vioaie,iar simbata s-a trezit dimineata fara chef,apa o vomita si era bleguta,direct la bambino gesù la palidoro am mers si acolo au vizitat-o si au internat-o ,i-au facut analize si era dezhidratata ,a facut enterocolita si o saptamina a stat in spital din care 3 zile non-stop cu perfuzia pusa
nu au lasat-o acasa pina nu au pus-o pe picioare si incepuse sa manince destul de bine
si mai facea si febra dar nu mare
Vivi e lascia vivere!
LAlexandra spune:
am priceput.
Da, noi am scapat de vomitat si nu a facut febra. Am stat si eu cu sufletul la gura...ca de era si astea...urgent trebuia sa plec la spital.
_
printisorului Alessandro

....