Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mamutz, ai dreptate
eu era sa mor de la ele
eu le luam pt noduli la sani si am stat internata doua sapt in spital, bineinteles ca nu mi-au facut analize si nu stiau exact ce am
m-au tinut pe perfuzii si tratament pt circulatie craniana ca ei asa ziceau ca acolo e problema
doamen am crezut ca mor, ce rau mi-a fost, aproape inconstienta am ajuns la spital

si am o cunostiinta care nu stia ca are tombofiie si a facut embolie pulmonara care de multe ori e fatala dar norocul ei a fost ca se afla in germania atunci si au salvat-o si asta ca a luat ac

aveti grija cu ele
eu una eram impotriva lor cu mult timp inainte sa aflu ca imi sunt interzise

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

mamutz, ai dreptate
eu era sa mor de la ele
eu le luam pt noduli la sani si am stat internata doua sapt in spital, bineinteles ca nu mi-au facut analize si nu stiau exact ce am
m-au tinut pe perfuzii si tratament pt circulatie craniana ca ei asa ziceau ca acolo e problema
doamen am crezut ca mor, ce rau mi-a fost, aproape inconstienta am ajuns la spital

si am o cunostiinta care nu stia ca are tombofiie si a facut embolie pulmonara care de multe ori e fatala dar norocul ei a fost ca se afla in germania atunci si au salvat-o si asta ca a luat ac

aveti grija cu ele

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Va multumesc mult fetelor , atunci nu mai iau, cand am venit de la doc chiar vroiam sa-mi iau dar apoi m-am gandit mai bine, eu am luat acum 3 ani ac Novinette, care mi-au mers bine nu am avut nici un fel de probleme, si dr a zis sa iau tot de alea. Deci pt moment nu o sa iau . Bella cum adica ai ramas insarcinata dupa sau datorita hsg? adik imi recomanzi sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Citat:

mamutz, ai dreptate
eu era sa mor de la ele

aveti grija cu ele

Va multumesc mult fetelor , atunci nu mai iau, cand am venit de la doc chiar vroiam sa-mi iau dar apoi m-am gandit mai bine, eu am luat acum 3 ani ac Novinette, care mi-au mers bine nu am avut nici un fel de probleme, si dr a zis sa iau tot de alea. Deci pt moment nu o sa iau . Bella cum adica ai ramas insarcinata dupa sau datorita hsg? adik imi recomanzi sa fac?

eu am facut in ianuarie hsg..la inceput.urm perioada fertila ne-am protejat si dupa 12 feb(cand am avut ultima menstra) am ramas gravida. deci clar a fost de la hsg, probabil ca era ceva pe acolo usor obturat chiar daca la poza sa vazut totul perfect.
ma rog mi-e mi-a mai facut dr si o extractie( asa se numeste procedura in care a tras de organele genitale in jos...ce o insemna asta nu stiu ca nu am mai intrat in detalii)
da vezi ca nu stiu daca dr o sa fie de acord sa iti faca tie hsg inainte sa aiba analiza de spermograma de la sot.
a si sa nu mai zic ca dupa hsg m-am linistit total psihic si nu m-am mai gandit mama raman, nu raman etc

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

Citat:

mamutz, ai dreptate
eu era sa mor de la ele

aveti grija cu ele

Adica tu nu stii daca ai sau nu trompele infundate? Daca incerci de ceva timp si nu ai ramas normal ca gtrebuie sa faci HSG si daca e ceva in neregula direct laparoscopie, nu pierde timpul, ca trece repede rau. La ce folosesc tratamentele pt ovulatie si altele daca nu stii cum stai cu trompele, ca poti sa bagi la pastile in tine degeaba!!!

Parca pusesem si pasi care trebuie urmati pe prima pagina, eu asa tin minte.

26+

Mergi la inceput

mamutz nu e chiar asa uite mi-e de ex dr meu nu vroia sa imi faca hsg(ma rog nici pastile nu vroia sa imi de-a de ov si alte tampenii)pana nu incercam un an. e pai si-a gasit nebuna cu care sa se puna

eu zic ca laparo e totusi o operatie si ca primul pas este hsg-ul si in caz in care se obs la hsg ca e infundat si nu merge cu instilatii sau alte tratamente se trece la laparo.
la mine de ex nu a fost nimic infundat, de ov ovulam si tot nu se prindea. asa a vrut dumnezeu sa vina bebe cand vrea el nu cand vrem noi

samburelul meu

Mergi la inceput

fetele va las plec la plimbarica

va

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

mamutz nu e chiar asa uite mi-e de ex dr meu nu vroia sa imi faca hsg(ma rog nici pastile nu vroia sa imi de-a de ov si alte tampenii)pana nu incercam un an. e pai si-a gasit nebuna cu care sa se puna

eu zic ca laparo e totusi o operatie si ca primul pas este hsg-ul si in caz in care se obs la hsg ca e infundat si nu merge cu instilatii sau alte tratamente se trece la laparo.
la mine de ex nu a fost nimic infundat, de ov ovulam si tot nu se prindea. asa a vrut dumnezeu sa vina bebe cand vrea el nu cand vrem noi

samburelul meu

Daca e o usoara opturatie se poate rezolva si la HSG, daca sunt infundate, instilatiile sunt pierdere de timp. Laparo e o operatie usoara, pe care evident o faci daca e necesar. Sa nu mai spun ca se pot descopri si rezolva probleme care altfel nu puteau fi vazute. Normal ca nimeni nu iti face laparo asa aiurea.
Eu am facut doua HSG si multi dr destepti le+au vazut permeabile si cand colo erau infundate tun, se vede clar de la primul film pe care il am. Dar a trebuit s atreaca 5 ani ca sa descopar ca sunt infundate. Asa ca uneori nu vor sa vada sau pur si simplu se uita cu fundu. Normal ca daca esti f tanara si incerci de mai putin de un an, nu se face mare lucru, poti sa nu ai nimic si sa ramai in urmatorul. Cum vrea Dumnezeu. Da eu am tot asteptat, acum am 34.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:

Citat:

mamutz, ai dreptate
eu era sa mor de la ele

aveti grija cu ele

Adica tu nu stii daca ai sau nu trompele infundate? Daca incerci de ceva timp si nu ai ramas normal ca gtrebuie sa faci HSG si daca e ceva in neregula direct laparoscopie, nu pierde timpul, ca trece repede rau. La ce folosesc tratamentele pt ovulatie si altele daca nu stii cum stai cu trompele, ca poti sa bagi la pastile in tine degeaba!!!

Parca pusesem si pasi care trebuie urmati pe prima pagina, eu asa tin minte.

26+

Incerc de cateva luni dar nu mai vreau sa astept, sunt nerabdatoare mai ales ca sotul meu nu pierde nici o ocazie sa spuna ca isi doreste copii si se intreaba si el de ce nu raman. Problema este ca mi-e frica de hsg, una , si a doua am inteles ca este f scump. Iar ultima problema este ca in per foliculara mi-a iesit fsh si estradiol mic, iar in per luteala progesteronul f mic (0,900), minimul fiind 4 !! in rest analizele erau bune. . Multumesc bella si mamutz pt informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele. Ce faceti?
Lorena ma bucur ca esti mai bine astazi, ca am citit ce ai scris aseara si te inteleg ca si eu mai patesc asa cateodata dar nu avem ce face decat sa mergem mai departe.
Eu ieri am facut smotru si aseara eram franta, m-am uitat un pic la romanii au talent dar am adormit, astazi la biserica si de acum la somnic.
Am vazut ca vorbeati de anti oare daca si eu am luat ar trebui sa imi fac analizele de trombofilie, e posibil sa am si eu aceasta boala? Va rog sa imi spune-ti ce parere aveti ca maine ma prezint la domnul doctor si as vrea sa stiu ce sa mai vorbesc cu el.
Alina nici eu nu te sfatuiesc sa iei anti ca si eu am luat si inaite de a lua am ramas insarcinata si am pierdut si aveam menstra la timp iar acum de un an si ceva nu raman, am dereglari si chisturi. Daca te duci la medic homeopat tine-te de ce iti da ca sunt foarte bune.Eu abia astept maine sa vad daca mai am chistul sau daca s-a micsorat ca am luat tot naturiste si homeopate.
Fetele va rog cine stie un hotel bun in tara sau in ungaria cu spa ieftin va rog puteti sa imi spune-ti si mie ca vreau sa ma gandesc la ceva pentru concediul de anul asta si nu gasesc nimic convenabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alina poti sa imi trimiti un pm cu analizele care le-ai facut si cat te-au costat ca sa vad daca le pot face si eu si sa vorbesc cu doctorul daca chiar trebui?.

Mergi la inceput