Aspirante optimiste >20 ani (668)
Raspunsuri - Pagina 18
alina_loca spune:
Da, Bella bun, dar am citit, mi s-a spus, etc ...CA anticonceptionalele ajuta la eliminarea chisturilor, sau ma rog la micsorare. Dr. mea mi-a spus ca nu am ovare polichistice, ci doar ca au aspect polichistic. A sups ca este cea mai buna solutie, pt ca ea nu vrea sa-mi faca stimulare ovariana fara Hsg si spermograma. De hsg mi-a frica, iar sotul nu vrea sa auda de spermograma, pastile, doctori, etc.
lorena_86 spune:
alina, draga mea, care putere.....
as vrea eu sa fiu puternica dar nu sunt asa cum mi-as dori...
pic destul de des in butoi
dupa parerea mea nu trebuie sa iei anticonceptionale
si mie dupa ce am pierdut a doua sarcina au vrut sa ma puna pe ac dar bine ca nu am facut-o ca mi-e imi pot fi fatale
si oricum nu asta era problema
mi-e un dr mi-a zic ca sunt slaba de ovare si de asta nu tin sarcina
o tampenie, ca eu ginecologic nu am nimic
la mine sangele e de vina
pup

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
alina_loca spune:
Eu sunt ploiesteanca asa ca tin cu Dinu Valentin,
dar nu pot sa nu remarc vocea impresionanta a lui Narcis si a Rebecai Neacsu, oricum toti vor ajunge bine. Bravo lor.
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_loca Da, Bella bun, dar am citit, mi s-a spus, etc ...CA anticonceptionalele ajuta la eliminarea chisturilor, sau ma rog la micsorare. Dr. mea mi-a spus ca nu am ovare polichistice, ci doar ca au aspect polichistic. A sups ca este cea mai buna solutie, pt ca ea nu vrea sa-mi faca stimulare ovariana fara Hsg si spermograma. De hsg mi-a frica, iar sotul nu vrea sa auda de spermograma, pastile, doctori, etc. ![]() |
ma bag si eu sper sa nu te supi pe mine, sunt intru totul de acord cu ce a mentionat bella, ia exemplu paulei care si-a reglat mestra cu ajutorul naturistelor, ea intradevar are probleme cu ovare polischistice, a urmat si ea sfatul medicului cu 3 luni anticon. si rezultatul 0 nici sarcina nici menstra regulata
cel mai bine schimba dr. si poti incerca si un dr. homeopat

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mamutz spune:
| citat din mesajul lui walkiria Seara buna fetelor ![]() Ca sa fie treaba, treaba, am mai adaugat o boala in palmares....trombofilie...la fel, m-a luat plansul prin spital cand am aflat.....imi era de ajuns ce aveam, credeti-ma! Dar apoi i-am multumit lui Dumnezeu si voua celor care ati afisat analizele pe prima pagina, ca am aflat la timp si nu mi-am pierdut bebele care stiti si voi ca l-am asteptat ceva timp. Azi am avut si eu o zi proasta, ba chiar am plans, pt ca nu am mai reusit sa-mi gasesc injectia pe care tr sa o fac in burtica pt trombofilie, de fapt nu gasesc gramajul prescris de dr. U . Mai am injectii pana marti decat...asa ca sapt viitoare ma voi prezenta din nou la Fundeni. De cateva zile ma simt ciudat de bine...chiar ma plangeam la odisee ca mi-e teama ca bebita nu e bine...dar incerc sa fiu optimistabtotusi, sa ma gandesc ca ma va ajuta Sfanta Fecioara Maria, al carui acatist il citesc sin fiecare seara si il voi citi toata sarcina....ma linisteste f mult. Oricum luni am programare la eco sa imi vad puiutul ![]() Bebita al meu iubit Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
Buna dimineata! S+a terminat Sf Liturghie, ca cei ca mine consemnati la pat o urmaesc la Trinitas
CLEXANE se gasesc greu acum, dar inca se mai gasesc. Problema este ca firma producatoare a fost preluata de altii, care vor sa le faca sub alta denumire si pana atunci nu se mai produc deloc, doar ce mai e prin stocuri. Cum procedezi? Ce doza faci tu? Daca faci de 0,4 cumperi de 0,2 si faci cate doua, sau de 0,6 si imparti doza dar dezinfectezi ffffff bine si ai grija cum pastrezi restul. Ia lista cu farmaciile sensiblue si suna la toate inainte si vezi care au si ii rogi sa ti le puna deoparte pana ajungi sa la ei sa le cumperi.
Alta varianta e sa aranjezi cu o farmacie, farmacist, sa iti mai faca rost de pe unde mai poate. In ultima faza iei legatura cu distribuitorii le explici ca esti insarcinata etc si cat de disperata esti si or sa te ajute. Daca te zbati gasesti. Eu mi+am facut stoc pana la final, am cumparat si cu reteta si fara, su chiar o singura fiola daca am gasit undeva am luat+o.
Pt fetetle care au probleme cu ovulatia, ati incercat sa faceti o stimulare mai puternica, adica cu cel putin cate doua pastile de clostilbegyt 5 zile, spoi cand foliculul ajunge la peste 20mm sa faceti o injectie, doua cu ovitrel sau pregnil, sa fiti sigure ca se sparge si apoi duphaston. Propuneti medicilor vostri si varianta asta.
Eu sunt satula de povestile astea cu analize hormonale peste hormonale si doar va plimba, va iau banii si nu fac nimic. Doar atatia ani m+am lovit de zeci de mii de dr, da m+a ajutat Dumnezeu sa dau si peste unu care si+a facut treaba. Nici macar de stimulare nu era nevoie la mine. Am facut laparo si gata. DAr am trimis la el si alte fete si a iesit ok. Acum nu exista dr de care sa fie toata lumea multumita.
Pt stimularea asta trebuie urmarit f atent ecografic si sigur nu e potrivita pt toate.
Lorena sper ca esti mai in forma.

26+
alina_loca spune:
[quote]citat din mesajul lui lorena_86
alina, draga mea, care putere.....
as vrea eu sa fiu puternica dar nu sunt asa cum mi-as dori...
pic destul de des in butoi
dupa parerea mea nu trebuie sa iei anticonceptionale
si mie dupa ce am pierdut a doua sarcina au vrut sa ma puna pe ac dar bine ca nu am facut-o ca mi-e imi pot fi fatale
si oricum nu asta era problema
mi-e un dr mi-a zic ca sunt slaba de ovare si de asta nu tin sarcina
o tampenie, ca eu ginecologic nu am nimic
la mine sangele e de vina
pup

Sa fi puternica ca esti tanara...nasa mea a ramas gravida la 34 de ani de la a doua incercare (a doua luna), toate pers din jurul meu au facut copii fara probleme, de aceea ma simt ca o ciudata, mai ales ca sunt casatorita de ceva ani si toata lumea ma intreaba de copii...Dar capul sus trebuie sa perseveram, luna asta ma indop cu naturiste, trebuie sa reusesc.,.a reusit ea Adriana Iliescu prof aceea din Buc care a nascut la 60 de ani si in plus foarte multe vedete care au facut tratamente si au reusit dupa 40 de ani, nu putem noi la 25 ???

alina_loca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
ma bag si eu sper sa nu te supi pe mine, sunt intru totul de acord cu ce a mentionat bella, ia exemplu paulei care si-a reglat mestra cu ajutorul naturistelor, ea intradevar are probleme cu ovare polischistice, a urmat si ea sfatul medicului cu 3 luni anticon. si rezultatul 0 nici sarcina nici menstra regulata cel mai bine schimba dr. si poti incerca si un dr. homeopat ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Da , merci
maine sun sa-mi fac programare, sa vedem ce zice si cel homeopat, sunt curioasa....
mamutz spune:
Vedeti ca eu de la anticonceptionale m+am pricopsit cu trombofilie. Daca luati sau ati luat nu ar fi rau sa va verificati Proteina S. Nu inseamna ca toata lumea pateste asa. IAr cele care au deja trombofilie nici nu intra in discutie anticonceptionalele.
26+ 
lorena_86 spune:
mamutz, sunt bine, pe pozitie

il astept pe al meu sa se intoarca de la serviciu ca si ieri si azi.....ce ma enerveaza
voiam sa avem si noi timp de jap jap ca maine pleaca la suceava pana vineri
eu azi sunt z9 dar tot prestez
cand se intoarce sunt z 14 asa ca imi e frica sa nu ovulez mai devreme
dar asta e
luna viitoare
walkiria, spune-mi te rog ce anume faci si ma interesez si eu pe aici
mai am ceva cunostiinte si daca e ti le trimit eu
doamne fereste sa intrerupi tratamentul
eu te ajut cu placere
stii ca aici in sibiu e polisano distributie de medicamente si isi fac treaba bine si alimenteaza farmaciile
asa ca daca nu gasesti zi-mi repede sa am timp sa ma interesez
pup fetele

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui alina_loca Da, Bella bun, dar am citit, mi s-a spus, etc ...CA anticonceptionalele ajuta la eliminarea chisturilor, sau ma rog la micsorare. Dr. mea mi-a spus ca nu am ovare polichistice, ci doar ca au aspect polichistic. A sups ca este cea mai buna solutie, pt ca ea nu vrea sa-mi faca stimulare ovariana fara Hsg si spermograma. De hsg mi-a frica, iar sotul nu vrea sa auda de spermograma, pastile, doctori, etc. ![]() |
da eu dupa anti am facut ovare micropolichistice. marfa nu?
nici sotu meu nu vroia spermograma(cred ca nu e barbat care sa o faca cu palcere) dar a intrat la impuse
....asa ca crede-ma ca nu e nici o durere si chiar daca ar fii fost pt rezultatul care mi la oferit suportam orice. ma rog eu am fost si sigura ca dupa hsg raman deci clar a functionat si creerasulcat despre naturiste si eu le-am incercat, ,mai exact vitex, female hormonal blend si inca unu nu mai stiu cum se numea si la mine a fost apa de ploaie, nici nu m-au reglat si nici chisturile nu au disparut
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8samburelul meu