Aspirante optimiste >20 ani (668)
Raspunsuri - Pagina 17
gabyv spune:
Walkiria, nu ma las batuta, toate se rezolva.
Draguta, da, tot la mare sunt, mai stau si maine.
Noapte buna!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sophia_m spune:
buna dimineata fetelor
sa aveti o zi frumoasa
noi o sa mergem prin oras sa ne plimbam![]()
voi va uitati la Romanii au talent??
desi imi place f mult Narcis, sper din suflet sa castige Dinu Valentin
..mi se pare un copil asa curat si modest si are o voce wowww, da clasa multor asa zisi cantareti de la noi
gata cu off topicul![]()
on topic: nada![]()
va pup
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
lorena_86 spune:
sophia, si mie mi-a placut foarte mult valentin dinu
cand l-am auzit cantant mi s-a facut pielea de gaina pe mine
e minunat
sper in tot sufletul sa castige
e cel mai tare
pacat ca e sms pt vot asa scump ca l-as fi votat
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaa scuze fetele
neatza, e neuronul mahmur
![]()
sunt ceva mai optimista azi
avem momente si momente
pup pe toata lumea

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
alina_loca spune:
Buna dimineata fetelor. Se pare ca ieri a fost ceva in aer cu noi toate dar si cu mine. V-am citit aseara tarziu si nu am intrat ieri deloc ca am avut musafiri. Elenusht, eu sunt in z 34 , am facut un test ieri, bineinteles negativ. Spuneam ca am fost suparata si eu aseara, azi mi-am mai revenit, pt ca am luat rez la analize si am (spre deosebira de Kitty si Lorena): fsh mic, estradiol mic, progesteron mic. Ce este de facut fetelor? Am fost ieri de dim la medic si mi-a spus ca e posibil sa nu ovulez, si mi-a recomandat sa iau 3 luni anticonceptionale.... Acum eu tot rascolind tot internetul am vazut ca la unele femei a dat rezultate, la altele nu; dar nu vreau sa astept atat. Astfel m-am decis sa merg luni la un dr homeopat. Fetelor voi ce spuneti?
Draguta, nu-ti pierde speranta, mai ai rabdare si vezi pana la urma ce se intampla, daca nu e acum va fi luna viitoare.
Lorena, te admir pentru puterea ta si ma gandesc ca un doctor bun te poate ajuta sa rezolvi problemele legate de boala si usor, usor vei face pasi mici, dar siguri catre a obtine o sarcina.

Vreau si eu un
mic si dragalas...Doamne ajuta-ma sa-l am...
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_loca Buna dimineata fetelor. Se pare ca ieri a fost ceva in aer cu noi toate dar si cu mine. V-am citit aseara tarziu si nu am intrat ieri deloc ca am avut musafiri. Elenusht, eu sunt in z 34 , am facut un test ieri, bineinteles negativ. Spuneam ca am fost suparata si eu aseara, azi mi-am mai revenit, pt ca am luat rez la analize si am (spre deosebira de Kitty si Lorena): fsh mic, estradiol mic, progesteron mic. Ce este de facut fetelor? Am fost ieri de dim la medic si mi-a spus ca e posibil sa nu ovulez, si mi-a recomandat sa iau 3 luni anticonceptionale.... Acum eu tot rascolind tot internetul am vazut ca la unele femei a dat rezultate, la altele nu; dar nu vreau sa astept atat. Astfel m-am decis sa merg luni la un dr homeopat. Fetelor voi ce spuneti? Draguta, nu-ti pierde speranta, mai ai rabdare si vezi pana la urma ce se intampla, daca nu e acum va fi luna viitoare. Lorena, te admir pentru puterea ta si ma gandesc ca un doctor bun te poate ajuta sa rezolvi problemele legate de boala si usor, usor vei face pasi mici, dar siguri catre a obtine o sarcina. ![]() ![]() ![]() Vreau si eu un mic si dragalas...Doamne ajuta-ma sa-l am... |
eu zic sa schimbi dr. ginecolog sincer. eu oricum nu suport dr. care prescriu anti pt orice problema. cum iti garanteaza el ca daca iei 3 luni anti cand le opresti ramai. hai mai sa fim seriosi. dr. care vor sa scape rpd de paciente.
numai eu stiuc e am patit de la anti. chisturi pe ovare cat casa infertilitate aproape 1 an etc. asa ca mai bine stai linistita.
daca poti sa vii in buc iti dau datele de contact ale dr meu.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8samburelul meu
camcris spune:
neata fetele
sa fiu in ton cu voi si eu am urmarit "romanii au talent" sincer cel mai bun mi sa parut narcis are o voce extraordinara apoi valentin dinu
va doresc o zi minunata
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC