Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mesaj de la irinuca:

"S-a nascut Daria; la ora 12.50; este o micuta frumoasa de 2700 gr, 47 cm,apgar9; 40 sapt."

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

ceau dragelor

m-am intors si eu de la doctor, la testul nonstres gombotica era bine dar cum inca nu vrea sa iasa avem in sfarsit programare ptr cezariana. asa ca sa ma treceti si pe mine cu cezariana pe 11 aprilie!
din pacate nici colul nu s-a deschis deloc si ea tot rau sta, deci naturala nu se poate din mai multe motive asta este acum, eu am asteptat, doctorul zicea ca fiecare zi peste termen oricum scade sansele de naturala. si eu luni am 41 de saptamani si 1 zi....deci chiar nu pot astepta mai mult.

azi mi-au luat sange, am vb cu anestezistul, luni la prima ora ma baga la cezariana!
nici nu imi vine sa cred

40+ Natalia

AMR 3 zile!!!!!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Mesaj de la irinuca:

"S-a nascut Daria; la ora 12.50; este o micuta frumoasa de 2700 gr, 47 cm,apgar9; 40 sapt."

AMR... marti 12 aprilie

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

ama sanatoase sa fiti asta e cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Era sa zic buna dimineata! Dec... buna dupa-amiaza!
Strumphy, tie voiam sa-ti raspund, ca ziceai de problemele cu sanii. Stii ca si eu ma plangeam ca am lapte sa hranesc 5 copii s ca sunt plini mereu si ma dor. Cam de ieri zic eu ca s-au mai reglat. Parca nu mai dor asa tare, deci presupun ca s-a mai concordat cererea cu oferta. Eu am tinut gheata pe sani cand ma dureau tare si am mai scos cu pompita cand erau prea plini si dadeau semne de angorjare. Uite, daca vrei mai multe sfaturi privind alaptarea, intra pe blogul http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/, care este fff util si poti afla multe lucruri despre alaptat.

Eu am noroc cu bebe, ca nu plange niciodata fara motiv si colici inca nu are. Ptiu, ptiu, sa nu-l deochi Burtica il mai doare, mai are gaze, se frinchiseste, se strange, caraie puti, dar nu plange decat daca ii e foame si eu vreau sa-l schimb, sau sa-l spal, de ex. EU ii mai dau Infacol si Alinan din cand in cad, max de 2-3 ori pe zi ori una, ori alta si sper sa nu-l supere rea tare colicii.

Dar in brate vrea si el ziua, cand e treaz. Noaptea nu. Si eu il tin, ca mi-e drag si mi-e mila de el sa-l vad singurel in patut, cand el vrea sa fie cu mine. Noaptea e cumintel foc. Papa si adoarme imediat. Si am avut noroc pana la urma de un patut genial, de la bebedesign, care se leagana. Il pun in patut dupa ce papa si, pt ca e langa patul nostru, il legan usor cu piciorul in timp ce adorm si eu Si adoarme imediat.
Sa dea Domnul sa-i treaca repede colicile bubulinei tale, sa poti dormi noaptea, pt ca apoi sao tii in brate ziua cat vrea ea.

Fetele care sunt ingrijorate cu kg, eu am descoperit ca mai am doar 3 kg de dat jos din cele 13. 7 am dat jos pana m-am externat si apoi 3 acasa, fara sa fac nimic special. Deci banuiesc ca e adevarat ca dai jos mai usor daca alaptezi. Am inteles ca se consuma o mare cantitate de energie pt a produce lapticul si de asta slabim.

Lalely, la multi ani pt ieri, scuze de intarziere, dar ieri n-am intrat. Sa ai un an bun alaturi de fluturasul tau si in primul rand o nastere usoara si multa sanatate amandurora!!!

Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

am pus cateva pozici facute acum 5 min...

Mergi la inceput

nu va stresati cu statul in brate si multe altele. lucrurile se schimba de la o sapt la alta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am pus cateva pozici facute acum 5 min...

ce zambaret smecher ai tu acolo . E mortal pustiul tau !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Mesaj de la irinuca:

AMR... marti 12 aprilie

Felicitari irinuca !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

felicitari irinuca!!!!!!!

shtrumph si eu intrebam acum vreo sapt de scosul aerului pentru ca luca al meu nu ragaia DELOC, credeam ca e defect asta pana a venit nasul lui in vizita la noi si a stat 20 de min de l-a batut pe spate nonstop si a ragait! noi faceam treaba prea repede, unii copii scot aerul mai greu, poate e si cazul tau! oricum noi acum dupa ce mananca stam si il batem pe spate pana scoate aerul, nu dureaza niciodata mai mult de 20 min. e mult timp, dar de cand facem asta nici nu mai regurgiteaza si se vede mai linistit.

legat de rasfat, trebuie sa contrazic pe cine a spus ca bebeii nu stiu ce e. al meu deja e ditai santajistul, e ceva de speriat, are plans special cand ii e foame, cand e scutecul murdar si cand vrea in brate!! cel de luat in brate e atat de autoritar ca il simt de la o posta. cand il mai apuca vad ca se linisteste cand ma apropii de el si ma aude, dar pe urma se uita asa cu ciuda la mine si urla iar ca hai, ia ma in brate!!!

noi ne jucam cu el, ii vorbim mult, ne iubim copilul, dar refuzam sa picam in capcanele pe care ni le tot intinde. deocamdata vad ca avem succes, sa vedem mai incolo...rezultatul pana acum e un copil 90% din timp linistit, care se linisteste singur, adoarme singur in patutul lui si care incepe sa inteleaga, asa cum poate, diferenta intre noapte si zi. azinoapte a reusit sa doarma 5 ore jumate legat

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput