Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama22 Lavi bebe tau tot timpul e un numai un zambet? :) ![]() 40+ NataliaAMR 3 zile!!!!! http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
exceptie este cand se apropie ora de papa
mamica implinita de fetita si baietel
bb_yasmi spune:
buna dimi
la noi e frumoasa vremea...dar bate un vant 

lalely....dc te mai aud ca ai pus multe kg sunt in stare sa ajung pana la tine!!!!!!!!!
pai arati minunat!!!!!!

madutza_bra spune:
yasmi,
ce faci? Uitandu-ma azi la pieile mele lasate ma tot gandeam la ce ai spus tu ieri. Cum ti-a aparut mama vergetura pe fund cand tu nu te-ai ingrasat deloc? esti sigura ca nu era dunga de la scaun..sau ceva in genul asta? Pai cum sa apara vergeturi asa, fara sa se intinda pielea?
pupici
madutza 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi la noi e frumoasa vremea...dar bate un vant ![]() ![]() ![]() lalely....dc te mai aud ca ai pus multe kg sunt in stare sa ajung pana la tine!!!!!!!!! ![]() pai arati minunat!!!!!!![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
Yasmi..vino..sa iti arat cantarul...
Daca minte el,mint si eu...Cred ca par mai slaba ca am niste fuse de picioare si maini..Oricum nu ma mai intereseaza kg...Nu cred ca mai iau ceva,sau poate mai iau max 1 kg pana joi...

pt ca de vreo luna stagnez....Oricum ma incurajeaza aprecierea ta...
38+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Marea intalnire:14 Aprilie
scrish spune:
ama asa cum ti-au spus si fetele, stai linistita ca la sfaturi se pricep toti extraordinar..la sfaturi si la bagat in seama
eu am nascut prin ceza pentru ca pe ultima suta de metrii am avut o problema cu fluxurile si bebe nu mai crestea in burtica. a trebuit sa stau un weekend sa numar miscarile lui, nu iti dai seama ce sinistru a fost. ca sa ajunga la urechile mele pareri de genul: ce prostie ca fac cezariana, ca sa il las pe bebe sa iasa cand vrea el nu cand vreau eu, ca sa stea acolo cat mai mult!!! am crezut ca pleznesc de nervi nu alta
dar pana la urma astia sunt oamenii...important e ce e cel mai bine pentru bebe si pt tine!
pisuc e superb bebe!!!! sa va traiasca!!! eu de plans am plans de suparare o singura data ca nu aveam lapte...senzatie de epuizare am avut imediat cand am ajuns acasa pentru ca simtandu ma bine, m-am si vazut batman sa ma apuc sa le fac pe toate fix k inainte de operatie, si evident am clacat. dar ne-am intrat ft repede in ritm iar acum vad ca incep sa imi dispara si cearcanele![]()
eu am descoperit cum sa-l fac pe bebe sa doarma si mai mult noaptea! la penultima masa in loc sa ii dau 110 ml lapte, ii dau doar 80. adoarme, cand se trezeste ne jucam cu el cat rezista, dupa care baita, masaj si portie completa de 110 pe care o rade! aseara a dormit nemiscat de la 1 dimineata pana 6 45, aproape 6 ore!!!
nici nu va dati seama ce fresh eram azi dimineata cand ii dadeam sa pape![]()
Mami fericita de Luca Andrei
ama22 spune:
Scrish daca vorba din batrani e ca romanul s-a nascut poet, eu cred ca e timpul sa o schimbam in romanul s-a nascut doctor! :)) Toti au impresia ca stiu mai bine :))
ieri cand eram la spital am stat un pic mai mult ca mi-au facut analizele ptr operatie, am vb cu anestezistul etc si asistenta care s-a ocupat de mine tocmai venea de la una careia i se facea o perfuzie. si nu o putea lasa o secunda singura ca aia strangea firul de la perfuzie convinsa fiind ca intra aer si o sa moara :)) saraca asistenta era terminata cu nervii 

41+
Natalia
AMR 2 zile!!!!!
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
scrish spune:
ama hahahhaha ce-am mai ras![]()
pe principiul asta puteam sa imi fac cezariana singura ca doar ce naiba, urmarisem toate filmuletele de pe youtube :))))))
Mami fericita de Luca Andrei
bb_yasmi spune:
lalely 
chiar vb sincer si serios!
mada, as fi vrut eu :(( sa fie dunga de la scaun...
ce sa fac??eu sunt acasa singurica cu copilasii.... si dupa amiaza o luam iarasi la impartit invitatii,,,,,uff nasol...exact acum saptamana asta cand tre sa ma ocup de asta nu am cu cine lasa copii...:( voi cum stati cu pregatirile???
bb_yasmi spune:
aaaa mada si de ieri am o pofta de mancareeee,,,,,,

si cand ma gandesc ca peste o sapt vine socrela cu atatea bunatati..
o sa fie tragic ...![]()
![]()