Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Azi am facut Infarix Recoltat si analize, spart o vena, intzepat si in ailanta crize mari, lupte seculare, zbatut mult, nu curgea sange ca se misca si l-a intzepat si in incheietura.... Punga pus aptr a recolta urina s-a dezlipit in chinurile lui, deci nici urina nu am recoltat.... Copil chinuit, acum doarme....sper sa fie cu folos si sa iasa rezultatele .... |
Saracutzul Yannis...sa fie vaccinul fara reactii, si analizele beton, va dorim!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Tati de grec si-a primit cadoul (un ceas pe care L-am surprins ca-l googaluia de pretzuri pe Amazon....). AM bagat la cap ceasul, am aranjat in Grecia cu nasul nostru (care are magazin de bijuterii si unde sotul meu vazuse initial ceasul), cumparat ceasul si i l-am dat inca de cand eram in Grecia (acu vro 3 saptamani) Asa ca ...ieri, de ziua lui, ma manca sa ii fac ceva surpriza I-am facut checul lui preferat pus in forma de tort, ornat frumos, decupat onorabila varsta de 42 din hartie ca sa pot cerne un 42 din zahar vanilat, pe restul chechului am cernut cacao sa fie in contrast, m-am muncit da a fos tplacut surprins si i-a placut . Cel mai tare insa l-a lasat masca si i-a placut la nebunie un alt lucru. In timp ce faceam prajitura m-a traznit ideea sa iau un body complet alb de-al lui Yannis si sa il imprim cu "Happy Birthday Daddy" so ...terminat prajitura, luat body, luat copil dupa mine, mers la mall, imprimat, venit acasa, vine tati si lasam micul Yannis (care e tare bucuros cand e dezbracat) numa in body. A tzasnit din camera lui spre taica-su tzopaind de fericire ca era aproape dezbracat, fapt ce a contribuit f mult la a "sustine" mesajul de pe piept. A fost pe spate tati Apoi Yannis a ramas cu tatal meu si noi 2 am iesit in oras la restaurantul unde am avut prima intalnire si unde imi place la nebunie sa ies si am papat buuuuuuuuuuuuuunnnnnn de Yannis |
Foarte tare....ma bucur ca te-ai muncit dar a fost cu folos. Cred ca a fost super incantat.
Trebuia sa ii scrii in limba romana....ce? numai tu sa inveti greaca?
la ce restaurant? io sunt in cautare de locuri bune intotdeauna.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Tati de grec si-a primit cadoul (un ceas pe care L-am surprins ca-l googaluia de pretzuri pe Amazon....). AM bagat la cap ceasul, am aranjat in Grecia cu nasul nostru (care are magazin de bijuterii si unde sotul meu vazuse initial ceasul), cumparat ceasul si i l-am dat inca de cand eram in Grecia (acu vro 3 saptamani) Asa ca ...ieri, de ziua lui, ma manca sa ii fac ceva surpriza I-am facut checul lui preferat pus in forma de tort, ornat frumos, decupat onorabila varsta de 42 din hartie ca sa pot cerne un 42 din zahar vanilat, pe restul chechului am cernut cacao sa fie in contrast, m-am muncit da a fos tplacut surprins si i-a placut . Cel mai tare insa l-a lasat masca si i-a placut la nebunie un alt lucru. In timp ce faceam prajitura m-a traznit ideea sa iau un body complet alb de-al lui Yannis si sa il imprim cu "Happy Birthday Daddy" so ...terminat prajitura, luat body, luat copil dupa mine, mers la mall, imprimat, venit acasa, vine tati si lasam micul Yannis (care e tare bucuros cand e dezbracat) numa in body. A tzasnit din camera lui spre taica-su tzopaind de fericire ca era aproape dezbracat, fapt ce a contribuit f mult la a "sustine" mesajul de pe piept. A fost pe spate tati Apoi Yannis a ramas cu tatal meu si noi 2 am iesit in oras la restaurantul unde am avut prima intalnire si unde imi place la nebunie sa ies si am papat buuuuuuuuuuuuuunnnnnn de Yannis |
Super-frumos cadoul, iar tu super-atenta si inventiva!
nyny spune:
Mire cum mai e Mara? Sunteti bine?
Alexutza Doamne ajuta sa va iasa bine analizele si sa fie fara reactii urate vaccinul.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Dar Kay nu merge tinut de manuta? Sau il tii in brate pe un sold si cu cealalta mana tii carutul, chiar daca il tarai mai mult...pe scari. cred ca e dificil. nu se inchide tip umbrela carutul tau? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
carutul meu se inchide tip umbrela, dar... copilul meu dormea in carut si n-am vrut sa-l trezesc, deci l-am lasat acolo si am urcat cu carutul scarile, treapta cu treapta, prin impingere...
tricicleta nu mi se pare un mijloc de transport sigur inca nu stiu de ce, poate pentru ca n-are nicio centura de siguranta si ... imi pun interbarea cum mergi cu el pe strada si pe langa tine trec masinile, copilul se poate da jos oricand...
a durat ceva pana sa nu-mi mai fie frica sa traversez strada cu carutul, cu tricicleta nu stiu...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
wow, ce mi-a placut ziua de nastere a lui tati de grec... Felicitari pentru pasiunea care ai pus-o in cadourile-surpriza...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, tati de grec! de tratatie! Alexutzzza, sa iti traiasca sotul, sa va bucurati unii de altii, sanatosi si fericiti, inca 100 de ani! Sorina, mami de Diana si Iris |
Multumim, multumim si de urarile de vaccin
citat din mesajul lui nyny Ce frumoooooooos.... Tare norocos tati de Yannis cu o asa sotie grijulie si iubitoare Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny...sa stii ca intr-o zi, recent, cand nu mai stiu ce i-am zis mi-a zis ca nu-si imagineaza si nu-s doreste sa fie cu altcineva decat cu mine, ca e tare fericit si ca nu se poate gandi sa fi ales vreodata pe altcineva..... si io stiu ca a tot cautat pan la 40 de ani cand m-a luat pe mine.... mie asta mi s-a parut un super compliment din partea lui , super multumire pentru toate cele .
de Yannis
alexutzzza spune:
Ruxita
BF sa stii ca ma gandeam ...ce-or zice aia de la imprimari..."uit-o si p-asta Happy Birthday! ce fitze! da romana nu-i mai place?"
Am incarcat si eu niste poze ca prea nu eram deloc p-acolo
de Yannis
gratiana77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
carutul meu se inchide tip umbrela, dar... copilul meu dormea in carut si n-am vrut sa-l trezesc, deci l-am lasat acolo si am urcat cu carutul scarile, treapta cu treapta, prin impingere... tricicleta nu mi se pare un mijloc de transport sigur inca nu stiu de ce, poate pentru ca n-are nicio centura de siguranta si ... imi pun interbarea cum mergi cu el pe strada si pe langa tine trec masinile, copilul se poate da jos oricand... a durat ceva pana sa nu-mi mai fie frica sa traversez strada cu carutul, cu tricicleta nu stiu... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Sunt triciclete care au la sezut bara de protectie plus un chilotel din plasa si nu are cum sa cada. Noi am fost cu tricicleta de acasa si pana in parc si e f ok de manuit.
miremia spune:
La Multi Ani tati de grec!
La Multi Ani tati de Anastasia!
Tot ieri a fost si ziua nepotelului meu, a implinit 5 anisori.
Ce de berbeci! Noi intre 1-7 aprilie avem 3 sarbatoriti.
Nyny multumim de intrebare, suntem relativ ok. Am fost la doc, am primit tratament pt rosu in gat (panadol, tantum) si pt burtica (debridat si hidrasec). Poate sa fie o indigestie sau vreun crocobaur. Daca mai varsa sau face kk dubios sa o duc la urgenta. Deocamdata are temp pana in 38 si am mai facut un kk dubios, dar doarme.
Din ce am inteles ne trimisese la urgenta pt ca n-ar fi chiar ok sa ajunga sa i se administreze antibiotic in primele 72 de ore de la vaccin.
Ea mititica e nefericita, zace cand pe mine, cand langa mine. Abia pe la ora 2 si-a scos si ea 2-3 jucarii. Administratul medicamentelor e chin total, trebuie tinuta si bagat mai mult fortat seringa in gurita si daca nu ii vars direct in gat, scuipa tot.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)