Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Simply Multumim mult de intrebari, Mire multumim de lamuriri...
da, am venit repede, sapt viitoare plecam la loc, asa ca am fost cu calcat , spalat, scos copilul, vorba ta acum stam mai mult afara, rezolvat chestii inainte sa plecam din nou: banci, CASCO, RAR etc ca se apropie ziua de nastere a masinii si expira toate cele, deci treb innoite, plus de gasit filtu la un aspirator, de dus la service un stoarcator de fructe, multe si marunte ca numa eu pot sa le fac, al meu fiind strain nu se descurca cu din astea, so...cand sunt aici rezolv chestiile administrative.

Azi am facut Infarix

Recoltat si analize, spart o vena, intzepat si in ailanta crize mari, lupte seculare, zbatut mult, nu curgea sange ca se misca si l-a intzepat si in incheietura....

Punga pus aptr a recolta urina s-a dezlipit in chinurile lui, deci nici urina nu am recoltat....

Copil chinuit, acum doarme....sper sa fie cu folos si sa iasa rezultatele ....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Alerg, alerg si ma chinui sa recuperez...
las niste

beuturici
mancarici

Ca a fost ziua lu tati de grec ieri.

Serviti-va cu un platou de risotto cu fructe de mare ca deh, e vineri si suntem in Post so...nu las branzeturi sau carne

Revin....recuperata
sper sa ma lase Yannis

de Yannis

la multi ani sanatosi si fericiti sotului tau.

Mergi la inceput

Miremia

Priorix, nu stiu unde vezi, dar eu stiu SIGUR ca este vaccin obligatoriu , si iti spun SIGUR ca in Grecia si in Romania e in schema obligatorie, mie mi-a dat matusa mea odata un pliant cu vaccinurile obligatorii si optionale da nu stiu unde mai e...
E vaccinul de includere in colectivitate, daca copilul nu il are nu ti-l primeste nicaieri, nici la cresa nici la gradi si e posibil sa nu te lasa nici sa zbori cu el in anumite tari, nu e de gluma, bine ca l-ai facut, sper ca si nepotelul l-a facut

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, girls...
mire, sorry de patania cu mara dar sper ca totul va fi bine!

cat despre vaccin... da! priorixul face parte din schema obligatorie de vaccinari. poti sa nu il faci, dar copilul nu va fi primit in institutiile publice. nu gradinita, nu scoala, etc. altfel, daca vrei sa il integrezi intr-un colectiv, il faci si gata. deci sora ta... nu are dreptate.

singura varianta este sa amani respectivul vaccin pana in clipa in care intra in colectiv. dar pana atunci nu are protectia teoretica pe care o aduce acest vaccin. si nu vreau sa stiu consecintele rubeolei, rujeolei sau oreionului asupra copiilor de varsta asta, in conditiile in care sistemul lor imunitar e la pamant din diferite cauze (a se citi dinti/masele, etc.)

va pup!
sanatate sa aveti si voi si pufii scumpi si dragi!
we placut!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

scuze...eu acum am ajuns la capitolul asta, nu vazusem ca a raspuns d-na doctor

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dragelor
Am intrat doar sa va salut,suntem cam ocupati ca ieri a fost ziua lui tati, am facut un picutz de distractie, dar maine va fi un pic mai mare agitatia
Va pup dulce si va urez un w-e super!!!
Sanatate Mara ,sa nu fie nik, si la toti pufii care sunt necajiti multi

pui mic

La multi ani! Sa va traiasca! Si tati de Yannis e tot pe 7 Aprilie!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

alexutza wb si LMA lui tati de grec

am reusit si eu sa ii dau lui Dragos sa pape o masa...a mancat aproape un castrone de...urzici...nu i-am mai dat pana acum, de fapt nici eu nu am mai mancat de cativa ani..ca mie greu sa le curat noroc ca mi-a adus buni azi si i-am dat si lui Dragos...se pare ca i-au placut asa ca o sa mai repetam..

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

LA MULTI ANI!

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Citat:
citat din mesajul lui nyny

TRAIASCA TATI DE YANNIS !!!

Alexutza, multumim pt tratatie...

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

la multi ani sanatosi si fericiti sotului tau.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

alexutza wb si LMA lui tati de grec

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Va multumesc din suflet de urari!

de Yannis

Mergi la inceput

Tati de grec si-a primit cadoul (un ceas pe care L-am surprins ca-l googaluia de pretzuri pe Amazon....). AM bagat la cap ceasul, am aranjat in Grecia cu nasul nostru (care are magazin de bijuterii si unde sotul meu vazuse initial ceasul), cumparat ceasul si i l-am dat inca de cand eram in Grecia (acu vro 3 saptamani)

Asa ca ...ieri, de ziua lui, ma manca sa ii fac ceva surpriza

I-am facut checul lui preferat pus in forma de tort, ornat frumos, decupat onorabila varsta de 42 din hartie ca sa pot cerne un 42 din zahar vanilat, pe restul chechului am cernut cacao sa fie in contrast, m-am muncit da a fos tplacut surprins si i-a placut .

Cel mai tare insa l-a lasat masca si i-a placut la nebunie un alt lucru. In timp ce faceam prajitura m-a traznit ideea sa iau un body complet alb de-al lui Yannis si sa il imprim cu "Happy Birthday Daddy" so ...terminat prajitura, luat body, luat copil dupa mine, mers la mall, imprimat, venit acasa, vine tati si lasam micul Yannis (care e tare bucuros cand e dezbracat) numa in body. A tzasnit din camera lui spre taica-su tzopaind de fericire ca era aproape dezbracat, fapt ce a contribuit f mult la a "sustine" mesajul de pe piept. A fost pe spate tati

Apoi Yannis a ramas cu tatal meu si noi 2 am iesit in oras la restaurantul unde am avut prima intalnire si unde imi place la nebunie sa ies si am papat buuuuuuuuuuuuuunnnnnn

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Alerg, alerg si ma chinui sa recuperez...
las niste

beuturici
mancarici

Ca a fost ziua lu tati de grec ieri.

Serviti-va cu un platou de risotto cu fructe de mare ca deh, e vineri si suntem in Post so...nu las branzeturi sau carne

Revin....recuperata
sper sa ma lase Yannis

La Multi Ani, tati de grec! de tratatie!
Alexutzzza, sa iti traiasca sotul, sa va bucurati unii de altii, sanatosi si fericiti, inca 100 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Tati de grec si-a primit cadoul (un ceas pe care L-am surprins ca-l googaluia de pretzuri pe Amazon....). AM bagat la cap ceasul, am aranjat in Grecia cu nasul nostru (care are magazin de bijuterii si unde sotul meu vazuse initial ceasul), cumparat ceasul si i l-am dat inca de cand eram in Grecia (acu vro 3 saptamani)

Asa ca ...ieri, de ziua lui, ma manca sa ii fac ceva surpriza

I-am facut checul lui preferat pus in forma de tort, ornat frumos, decupat onorabila varsta de 42 din hartie ca sa pot cerne un 42 din zahar vanilat, pe restul chechului am cernut cacao sa fie in contrast, m-am muncit da a fos tplacut surprins si i-a placut .

Cel mai tare insa l-a lasat masca si i-a placut la nebunie un alt lucru. In timp ce faceam prajitura m-a traznit ideea sa iau un body complet alb de-al lui Yannis si sa il imprim cu "Happy Birthday Daddy" so ...terminat prajitura, luat body, luat copil dupa mine, mers la mall, imprimat, venit acasa, vine tati si lasam micul Yannis (care e tare bucuros cand e dezbracat) numa in body. A tzasnit din camera lui spre taica-su tzopaind de fericire ca era aproape dezbracat, fapt ce a contribuit f mult la a "sustine" mesajul de pe piept. A fost pe spate tati

Apoi Yannis a ramas cu tatal meu si noi 2 am iesit in oras la restaurantul unde am avut prima intalnire si unde imi place la nebunie sa ies si am papat buuuuuuuuuuuuuunnnnnn

de Yannis

Ce frumoooooooos....

Tare norocos tati de Yannis cu o asa sotie grijulie si iubitoare

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput