Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mire, imi pare bine ca ai rezolvat cu spitalul si ca Mara e bine. Sper sa nu fie vreun virusache.

Mie mi se par horor povestile voastre despre masele, Dani sta toata ziua cu degetele in gura, adan bagate. Aseara a varsat de 2 ori pt ca si le baga prea adanc!!!
Cred ca e de la masele. Si daca e sa fiu sincera, e cam marait si cam plange noaptea. Dar nu pot sub nici o forma sa ma uit la el in gura. Nu deschide deloc, deloc. Si ma musca ingrozitor cand bag eu vreun deget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sorina sarumana de cafea. S-au adunat toate si la voi.... se zbarleste parul pe mine cand povestesti de Iris ca ii sangereaza gingiile. Offf... mititica de ea... si tu cu antibiotic... sa te faci bine repede. Cand povestesti de curent oprit, imi aduc aminte ca pe vremea lui Ceausescu, stateam singura cu frate-miu in casa, iarna , cand se intuneca devreme si nu aveam decat o lanterna. Mama, tata la servici. Ne era frica si sa iesim din dormitor. Nici la baie nu mergeam de frica ...si odata am facut pipi intr-o punga si am ascuns-o dupa sifonier . El avea vreo 7 ani si eu aproape 5.
Mire ma bucur ca n-a mai varsat si ca nu a mai facut febra Mara. E spre bine atunci.
Danasor cu intarziere zic...LA MULTI ANI!.. sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa aiba toata viata grija de voi

Si David e terminat dupa animale. La toate le spune "AVA".

Ale1212xa, BF si noi suntem in aceeasi galeata cu dintii si maselele. Se trezeste tipand de nu stiu cate ori pe noapte si ziua e teroaaaaare. E rupt de oboseala si nu poate sa adoarma. Nici in brate, nici pe jos, nici jucarii...ce sa mai...greu de tot.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si la bucale racoare... dar piticul meu a avut chef de plimbare... ne cam plictisim de aceleasi activitati zilnic, dupa amiaza e ceva mai dinamica, dar dimineatile uffff... l-am imbracat cu o bluza mai grosutza si el a inteles ca il gatesc de iesire si m-a tarat pana in hol si mi-a aratat usa... m-am executat! ce sa fac? desi un domn traversa holul odata cu noi, n-am indraznit sa-l rog sa ma ajute cu carutul, l-am inhamat eu... la intrare, copilul adormit, nu puteam sa-l iau in brate si am rulat carutul treapta cu treapta (nu stiu daca e clar ce zic eu aici), am mers cu carutul pe scara si mi-e asa frica la manevra asta, ca treptele sunt scurte si nu incape toata roata... of, of, mai, mai... Ma cam enerveaza situatia asta, sa nu putem iesi cand avem noi chef, doar dupa amiezile cand e cineva acasa sa ma ajute cu carutul... cred ca trecem la carut sport pliabil... sau la mers pe jos, dar nu-l pot inca hatzui, are o directie tare aleatorie...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Sau o tricicleta, ceva... te-ar mai ajuta. Oricum e mai usoara decat carutul si mai usor de manevrat... daca tot vrei sa investesti bani intr-un mijloc de transport.

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dragelor
Am intrat doar sa va salut,suntem cam ocupati ca ieri a fost ziua lui tati, am facut un picutz de distractie, dar maine va fi un pic mai mare agitatia
Va pup dulce si va urez un w-e super!!!
Sanatate Mara ,sa nu fie nik, si la toti pufii care sunt necajiti multi

pui mic

LA MULTI ANI! Sa va traiasca tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sorina sarumana de cafea. S-au adunat toate si la voi.... se zbarleste parul pe mine cand povestesti de Iris ca ii sangereaza gingiile. Offf... mititica de ea... si tu cu antibiotic... sa te faci bine repede. Cand povestesti de curent oprit, imi aduc aminte ca pe vremea lui Ceausescu, stateam singura cu frate-miu in casa, iarna , cand se intuneca devreme si nu aveam decat o lanterna. Mama, tata la servici. Ne era frica si sa iesim din dormitor. Nici la baie nu mergeam de frica ...si odata am facut pipi intr-o punga si am ascuns-o dupa sifonier . El avea vreo 7 ani si eu aproape 5.
Mire ma bucur ca n-a mai varsat si ca nu a mai facut febra Mara. E spre bine atunci.
Danasor cu intarziere zic...LA MULTI ANI!.. sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa aiba toata viata grija de voi

Si David e terminat dupa animale. La toate le spune "AVA".

Ale1212xa, BF si noi suntem in aceeasi galeata cu dintii si maselele. Se trezeste tipand de nu stiu cate ori pe noapte si ziua e teroaaaaare. E rupt de oboseala si nu poate sa adoarma. Nici in brate, nici pe jos, nici jucarii...ce sa mai...greu de tot.

Nyny...doamne.....deci ai fost de vis cu pipi in punga!!! Bestiala faza...

...Eu sunt cal batran, ma tin tare la boala, si antibio isi fac repede efectul, ca n-am prea luat deloc in ultimii ani, doar ce-au bagat in mine pe la operatii...de maimutzica mica mi se rupe sufletul, ca-si baga degetzelul sa se scarmene la gingiutze, si-l scoate cam pictat de sange...In fine, or trece si astea, si scapam...

Saracutzul David, off, ce dureri or fi avand... sa iasa buclucasii de dinti!

Nyny, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Alerg, alerg si ma chinui sa recuperez...
las niste

beuturici
mancarici

Ca a fost ziua lu tati de grec ieri.

Serviti-va cu un platou de risotto cu fructe de mare ca deh, e vineri si suntem in Post so...nu las branzeturi sau carne

Revin....recuperata
sper sa ma lase Yannis

de Yannis

Mergi la inceput

TRAIASCA TATI DE YANNIS !!!

Alexutza, multumim pt tratatie...

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Deci am trait intens si cu sufletul la gura povestea intarcarii lui Jiji si Kay felicitari mamicilor!

Pe Jiji il vedem ziua in parc, dar nici nu banuiam prin ce treceau noaptea....iar cu Dece vorbesm mai putin ca nu apuc intre sesiunile de scos pumni de nisip din gura lui Yannis
Si cand vorbim, vorbim de tzoale si vacante ca mall-istele !

nyny branula brrrr, multa sanatate!

Livia dar febra nu a cedat la alternarea antitermicelor la 4 ore nici dupa 4 zile? ca numa daca persista febra 3-4 zile la alternarea antitermicelor(nurofen/panadol) la 4 ore, abia atunci treci pe antibiotic. Pana atunci e f posibil rosu in gat sa fie viral si atunci NU se trateaza cu antibiotic cu nu ajuta....ma rog , si oua ne-a dat antibiotic la rosu in gat, dar eu nu i-am administrat, am cautat pana am gasit un dr care sa ne prescrie un tratament logic si corect.

BF brrrrr prin ce ati trecut si voi! Multa sanatate lui Dani!
Next e un brand aparte si sunt magazine Next si ptr copii si ptr adulti in Liberty Mall si Baneasa Mall. Eu am o super geaca aviator de la Next, o ador, e preferata mea! si Yannis are geaca si hainute frumi tare de la Next. Raportul pret-calitate e f bun. Evident, e mai bine daca le iei din afara!

Bea
mie cel mai mult imi plac body-urile de la Marks and Spencer! pe locul 2 vin cele de la Mothercare. De la Next nu am avut body, dar de ce intrebi? iti trebuie ptr Ivan sau ptr bebe nou?
Am vazut ca in etapa de invatat la olita lumea prefera sa renunte la body ca e mai usor de dezbracat copilu fara body...

Mai am cam tot cap trecut de recuperat

Va urma...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny, ai PM.

Sorina, mami de Diana si Iris

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Alerg, alerg si ma chinui sa recuperez...
las niste

beuturici
mancarici

Ca a fost ziua lu tati de grec ieri.

Serviti-va cu un platou de risotto cu fructe de mare ca deh, e vineri si suntem in Post so...nu las branzeturi sau carne

Revin....recuperata
sper sa ma lase Yannis

de Yannis

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput