Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
lorex spune:
Si eu!
Si pt ca a aintrebat Alexutza de escapada - merci de intrebare- a fost super! Am fost in Londra...si m-am intors oarecum anxioasa si mi-a trebuit cateva zile sa-mi revi...pentru ca am realizat ce am pierdut cand n-am mai vrut sa plec acum cativa ani...asa a fost sa fie..probabil...habar n-am cum functioneaza destinul oamenilor...e scris sau ti-l faci singur...sau cat e scris si cat il determini tu sa se schimbe...ma doar capul..
Oricum...e greu...vreau sa fac ceva si nu am sustinere din partea sotului...mi-a zis sa-mi vad de copil...si eu as vrea sa incep o afacere...sa o pun pe picioare pana cand...tre sa ma intorc la un serviciu de 6 mil pe luna...
sorina_bz spune:
BF, Lorex, Nyny..
Si eu vreau de ani buni sa emigrez...ne incadram cu toate cele..varsta, profesii, examene de limba...punctaj...omul taraganeaza...e prea atasat de casa, familie locuri, oameni...nush...e grele!
Eleysa spune:
Eu mai dupa cortina...am zis ca intru abia cand o fi intarcarea sfarsita sa am cu ce ma lauda si eu , dar ...m-a scos BF de dupa cortina...sunt 100% deacord cu ceea ce zici si iti tin pumnii sa reusesti sa il convingi pe sotul tau si sa plecati intr-o tara care sa va respecte...pana la urma cred ca asta lipseste in Ro ...respectul..dar nu vreau sa incep acum o polologhie pe care sa nu o termin din cauza de pitica care sta sa se trezeasca.
Noi facem miercuri 1 saptamana de cand am scos complet mesele din timpul zilei ...speram eu sa am si eu un copil care sa renunte la tzitzi usor si frumos, dar nu e asa ...chiar si acum cand adoarme pranz, in somn trage un plans de ma termina, si cauta cu capul tzatza ...dar reusesc sa o linistesc si doarme in continuare...urmatoarea etapa e sa ii scot masa de la culcare, iar apoi cele din timpul noptii...Doamne ajuta sa o tinem tot asa si sa nu dam inapoi. Mie incep sa mi se regleze si mie sanii si sa nu mai produca asa mult lapte...am baut oricum ceai de salvie si am luat extract de muguri de arin alb si chiar a functionat, se pare ca e din ce in ce mai putin lapte si chiar nu ne mai ajunge pana dimineata. O sa revin cu nouatati ..sper ca din cele bune
ale1212xa spune:
suntem daca ne spui cine esti
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem