Spasme in burtica

Spasme in burtica | Autor: Anca_Doina

Link direct la acest mesaj

Buna! Intampin o "problema". Sunt la a doua sarcina, am 36 de saptamani. De aproape 2 saptamani simt in burta, pe langa miscarile obisnuite ale lui bebe, si un fel de spasme. Am senzatia ca bebele ar tremura sau s-ar misca sacadat, foarte repede, pret de cateva secunde.
Chestia asta se intampla de cateva ori pe zi. Sunt nedumerita deoarece la prima sarcina nu am avut astfel de senzatii...
La urmatorul control merg abia saptamana viitoare.
Daca ati stiti ceva legat de problema mea, va rog din suflet sa imi impartasiti si mie din experienta voastra sau din sfaturile voastre.
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Buna,

Eu la prima sarcina am avut senzatii similare cu cele descrise de tine, numai ca se si intarea si se "ascutea" burtica in anumite zone. Nu era nici un fel de durere. S-a dovedit ca aceste senzatii erau de fapt contractii nedureroase. Poate ca ar trebui sa mergi mai repede la medic, daca sunt contractii iti va da un tratament cel mai probabil cu no-spa si gynipral
Sanatate multa si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

se poate ca bebe sa sughita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Eu sunt la prima sarcina si am aceleasi senzatii de vreo 2 zile insa , sincer , am crezut ca e normal , nestiind cum ar trebui sa il simt.. acum ca am citit asta , incep sa imi fac griji...Poate ne lamuresc alte mamici..

25+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

Buna

Si eu simt de cateva ori pe zi in burtica o senzatie ca atunci cand ai spasme la un muschi si se contracta necontrolat pret de cateva minute. Doctorita mi-a spus ca bebe sughita pentru ca incghite lichid si ca este semn de sanatate.

So..don't worry!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca_Doina spune:

Am mers vineri la medic. El zice ca spasmele respective sunt normale, chiar daca la prima sarcina nu am simtit asa ceva.
Nu e aceeasi senzatie ca la sughitul copilului... e altceva.
Acum nu mai ramane decat sa sper ca dr. are dreptate si eu mi-am facut griji degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Anca_Doina, si eu simt exact acelasi lucru, ca si cum ar tremura bebe, si nu e sughit. Banuiesc ca tu ai nascut intre timp. Te rog spune-mi cum e bebe? E bine, sanatos? Ar trebui sa-mi fac griji?

36+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Contractii Braxton-Hicks (asa numitele "false" contractii).

Nu e cazul sa va ingrijorati.

Mie mi s-a recomandat No-Spa, dar nu mai multe 2-3/zi. Nici chiar 2/zi, dupa vreo saptamana de luat 2/zi ajunsesem la tensiune 9 cu 5...doar la nevoie.

+35 cu Amelia

Mergi la inceput