Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Stati linistite ca va reveniti la dimensiuni..se mai aduna oasele la loc
eu am venit din spital cu 3 kg in plus, insa nicio pereche de nadragi nu ma incapeau.
abia acu dupa aproape 4 luni pot sa spun ca mi-am revenit,am chiar pantaloni largi.
nu am tinut regim pentru ca imi e frica de repercursiuni.
am evitat dulciurile cat am putut si grasimile.
dar astea nici inainte nu le suportam.
miscare nu am facut,ba chiar am clocit bine in casa fiind frig. am folosit aparatul de masaj pentru fund si picioare sa scap de celulita si am facut abdomene.(nici de alea nu m-am tinut cum trebuie).

curaj..o sa fiti ca inainte

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, gagici!
Cam liniste pe aici...va faceti de cap cu taticii, ha?
Noi azi am avut zi de curatenie generala. Apoi io m-am bagat in bucatarie si l-am lasat pe tati cu domnisoara,a fost de serviciu astazi.
Am facut checul aperitiv, banal si foarte bun, potolitor de foame cum zice sotul meu (multumim, LORI) si Cuburile de lapte care sunt de mult timp pe lista de asteptare. Absolut delicioase!
Si pateul de casa de ieri a iesit super (din nou multumim LORI), iar cu cealalta jumatate de punga de ficat am facut www.ebucataria.ro/articole/528/mancaruri-gatite/ficatei-de-pui-cu-ceapa-verde.html" target="_blank">asta.
Asta ca tot vorbeati de cure de slabire
Maine ma bag si eu in sifonier, am decis sa adunam tonele de haine care nu ne mai trebuie si sa le ducem la Baneasa Shopping City, unde are loc o mare colecta de haine pt copiii saraci. Asa va vedea si donsoara maine mall-ul

IRINUKA, miercuri ma duc la dermato, va spun dup-aia ce si cum
(MAIMUTICA, am incercat la madam Chelemen, nu avea nici un loc liber nici in aprilie, nici in mai!!!)

Pupici tuturor! Noapte buna!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Roxx..harnicuta!
ee..nu isi facea nimeni de cap..da acu daca tot ai pomenit

am fugit.

somn usor
sper ca maine sa fie mai linistita vremea sa iesim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Roxx, o iau razna daca mai vad multe poze cu praji bune tare
Eu n-am mai facut nimic dulce de cand am nascut, dar tare as mai face cate ceva!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:

LORICH, cum reusiti mama sa purtati sling? Eu am si wrap si sling dar NU ma descurc... O fi c-am burta mare? Ca storcosesc copilul parca... Ba, in wrap il cracanesc... C-as mai scoate-o si eu la plimbare ca tare ma seaca vintul ista...

Pup,
G

Gabi, da-mi un pm cu o adresa ta de mail, ca nu pot trimite atasament pe forum

Am fost in vizita la nasi, suntem terminati de oboseala, eu si monkey princess suntem cele mai obosite; inainte de sarcina ma cautai acasa si nu ma gaseai inainte de 21 -22, misunam de numa'; acum si o vizita in partea ailalta a orasului ma doboara, mi-am pierdut antrenamentul.. ce dulau am fost si ce catel am ajuns...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata fetelor, va dau o cafeluta si

http://edithfrincu.blogspot.com/

ia uitati ce am facut eu bun, yamiiiiiiiiiiiiiiiiii, iti lingi degetele

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Neata si de la noi!

sa avem o duminica placuta,parca nu mai bate asa rau vantul.

fac capitol nou si dispar,azi suntem pusi pe plimbari.

Maimu..mare dreptate ai,pe mine ma doboara si o iesire in parc,cand vin acasa sunt rupta..si inainte alergam toata ziua fara prob,chiar si in sarcina. trebe sa ne punem pe alergat

pup

Mergi la inceput

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Citat:

LORICH, cum reusiti mama sa purtati sling? Eu am si wrap si sling dar NU ma descurc... O fi c-am burta mare? Ca storcosesc copilul parca... Ba, in wrap il cracanesc... C-as mai scoate-o si eu la plimbare ca tare ma seaca vintul ista...

Pup,
G

Gabi, da-mi un pm cu o adresa ta de mail, ca nu pot trimite atasament pe forum

Am fost in vizita la nasi, suntem terminati de oboseala, eu si monkey princess suntem cele mai obosite; inainte de sarcina ma cautai acasa si nu ma gaseai inainte de 21 -22, misunam de numa'; acum si o vizita in partea ailalta a orasului ma doboara, mi-am pierdut antrenamentul.. ce dulau am fost si ce catel am ajuns...

think pink

Neatza!
La cafelutza lui bebelusi inaaaaaaaainteeeeee maaaaaars!
Hai ca noaptea e un sfetnic bun, m-am mai limpezit si io la creieri; in consecinta, am postat atasamentul cu instructiunile pt sling reglabil pe gmail, poate mai e de folos si altcuiva.

Lorich, n-am apucat sa fac fursrcurile, acum incep, ca tot sunt la cafea si deja salivez cu gandul ca ar merge perfect... Le fac repede inainte sa iesim afara, ca pare frumos; o mai fi batand vantul?!

Ce bine arata batoanele de cereale, bebelusi! Arunca si la mine unu, ca sigur nu fac azi

O zi mermecatoare sa avem!

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna fetelor!

Multumim pentru primirea frumoasa!
Dedicut..ce dragutz..2 Stefanuci nascuti in aceeasi zi.
Asaaaa..cu ce sa incep? Trebuie sa profit de timp repede..ca doarme puiu. Buunn..sa incepem:
S-a nascut marisor..4 kg si 56 cm si cam puturos. Nu se pricepea prea tare la mancat tzitzi..asa ca mi-a facut niste rani frumoase si vreo 2 sapt m-am muls si a mancat din biberon. A avut si o mica fisura la clavicula, care s-a vindecat repede..si fatzuca rosie-mov de la cordon. Toate rele au trecut si acum e un copil destul de cuminte..zic eu. Are cat de cat un program zilnic. E un gadilicios ca si tac-su..si rade cu gura pana la urechi mai tot timpul. Nu prea doarme noaptea, cu toate ca, la sugestia pediatrei, i-am schimbat programul si acum facem baitza pe la 10 si pe la 11 doarme. In rest..papa si tzitzi si completare cand e prea flamand, ne jucam impreuna, dar se joaca si singurel in pat; si-a descoperit mainile si toata ziua le suge; gangureste toata ziua. Ma bucur ca e un copil sanatos si voios care ne face viata minunata. Creste atat de repede incat imi e dor de perioada in care era un botz de om.
O duminica frumoasa!

Mergi la inceput