Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Albinutza, buburuzele noastre sunt nascute in aceeasi zi si se numesc Stefan !

Azi am obtinut o victorie, prima noapte in patutul lui!
Pana sa adoarma aseara s-a trezit de trei ori, apoi dupa trezirile de noapte a adormit greu, doar daca l-am tinut de manuta. E bine si asa, pentru prima noapte.

Alex de cand s-a nascut are lipsa de par in jurul capului o banda, tati zice ca e politist si i-a cazut parul pentru ca a purtat cascheta. Si in fata are in forma de v niste dungi de par mai deschise la culoare, bunica spune ca e o vipera mica.

L-am vazut pe micul Eduard cum tine singur jucaria, vrem si noi, dar nici gand. Bine, suntem si mai mici...

Azi mergem la aniversarea unui prieten, o sa fie multe lume si multi copilasi, diseara parca vad ca e iar marait si stresat.

puiutilor mici si mamicilor!

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata,si multam de coffee

la multi ani si la multe lunite sarbatoritilor de azi

Simo, sa vi cu vesti bune de la dr,

Eva mea e super paroasa, si desi dr de fam mi a zis la inceput ca i va cadea tot pana la 3 luni, nu i a cazut deloc pana acum...si ii tot creste,tre sa ii cumpar clamite de acum

aici a inceput sa ploua, mai am putin si facem 2 saptamani de cand n am iesit din casa, oare cat mai dureaza vremea asta de kko?

Gabivpoate acum ai pacalit o, dar cand va fi mare daca si va aduce aminte..., oricum super super comica faza, ma rog, mai putin pentru tine

Loutzy, si Eva s a trezit toata noaptea, si aseara, si alaltaseara si a mancat...au 3 luni, tre sa ne asteptam la puseul de crestere

si week end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

sa va salut si eu, apoi fug sa citesc din urma daca mai apuc.
Maaama draga ce pitici l-au apucat pe al meu...Daca astia sunt colici, apai eu ma duc...Toata ziua se smiorcaie si plange si nimic si nimeni nu-i intra in voie. de abia papa, apoi urla de foame...Stiti voi ce o fi? o nenorocire de puseu??E rau tare, sa stiti. sunt praf cu nervii... Va pup, weekend placut si insorit va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna dimineata mamici!!! Astept si eu sa imi vina soata (nici nu stiu unde a plecat) ca sa ma duc la cumparaturi. Ce vreme schimbatoare ... poate se mai potoleste vantul pana pe dupa-amiaza ca sa scot si piciu.
LA MULTE LUNITE BOGDAN SI ANAIS!
LA MULTI ANI ALINUSHALI SI IUBITA MARA!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Neata all!
Lorich am facut si eu fursecuri, intradevar extraordinar de bune si foarte usor de facut
Pacat ca e urat afara, dar cred ca tot o sa iesim macar 30 de minute...cea mai urata primavara ever
Sa aveti un week-end placut si odihnitor!!!

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal!

va pup!

Madalina, mai da-mi si mie, te rog, adresa celor cu invitatii de botez...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Catalina- al meu are 8 kg si-l spal pe mana in chiuveta. nu cade.Baie ii mai fac si singura, dar de abia astept sa poata sta in fund pt ca mi-a rupt spatele!!
Jucarii tine si el in mana si ajung inevitabil in gura
Mitsu.bishu - nu stiu la ce fel de case va uitati, dar va zic ca sunt fff ieftine. in periferiile oraselor poti lua case cu 5-600000sek = 50-60000 euroi. Asta fiind o casuta cu 1 etaj, cu 3-4 dormitoare, living, garaj, gradinita, 2 bai.aici e f normal sa mergi cu masina la servici 20-40 km. pe autostrada dureaza 30 min.
sunt si case cu 450000 cu 2000mp teren. Astea sunt exemple. si noi vrem sa ne orientam la o casuta, asa ca studiem.si astia prevad ca vor scadea preturile-. chiar am ramas mirata de asemenea preturi la case(si calitatea e ff buna). PAi in ro cu 500000 euro iei o casa la rosu si nu cine stie ce calitate.
Roxx- vi sa facem cofetarie? eu ma gandisem la restaurant cu specific romanesc, dar e greu cu adus palinca(aici e monopol de stat cu alcoolul)
Fetelor, pe voi va dor articulatiile? pe mine ma dor toate-nici nu pot face gimnastica.
Atin incercat exercitiile Galanetics? sunt ff faine.
Dar vad ca doarme piciul...s-a obosit urland

Mergi la inceput

Hideti c-am intrat in focuri cu botezul... ca trebuie sa-l organizez de-acasa, din papuci. ASA CA. Asa ca spuneti-mi si mie ce trebuie la biserica, pt c-am uitat. Si dati-i si lui mama site-uri cu ce-ati gasit voi frumos... sticlute, set preot, din istea.

MULTUMESC!
G

Mergi la inceput

Cum sunt, ANKA, acele exercitii? Eu vreau sa fac ceva pt burtoi, dar exercitii gen incordare, respirat constient... ca nu-s eu de abdomene si alte canoane.
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Hello si de la mine, la amiaza. Multu de cafea. Cu sau fara capra... E o vreme absolut ingrata, un vant de am senzatia ca se va darama blocul, se aude un suierat infiorator. Musiu a plecat la cumparaturi, il astept sa vina cu ingredientele sa gatesc si eu ceva, el va face curat si diseara incepem sarbatoritul-maine e ziua lui .
Simo, felicitari pentru rasul in hohote si da, am vrut si eu sa te intreb de cand tine jucariile in manute! Super flacau ai
Irinuka, aici poze cu noi sau pe FB. (am reusit, am reusit, am ascuns linkul!!! )
Foxy-le si pe mine ma dor incheieturile de cand am nascut. Dar ma dor rau, mai ales genunchii, dimineata abia ma pot da jos din pat. Eu am crezut ca e de la calciul pierdut in sarcina...Dar n-am binevoit a ma deplasa la dr, recunosc! Si nici nu am incercat cu nimic si ABIA ACUM, cand exprim treaba asta aici, ma intreb DE CE!!
La multe lunite BOGDAN ALEXANDRU si ANAIS MARIA!!
Un we minunat va doresc! Mai revin , sper!
A, am vrut sa adaug ce a scris si Sherbi -sunteti minunate, va multumesc ca existati (desi suna pompos rau, stiu), si eu ii povestesc lui tati mereu despre voi, de cele mai multe ori ma intreaba chiar el, deja faceti parte din viata mea, vreti-nu vreti!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput