leganatul capului la bebelusi

leganatul capului la bebelusi | Autor: alex2010

Link direct la acest mesaj

Buna seara la toata lumea,
sunt mamica unui bebe care s-a nascut prematur la 28 de saptamani la 1240 grame,am stat aproape 3 luni in spital pana am putut sa plec acasa,abea atunci a facut greutatea de 2300 gr si m-au putut lasa sa plec acasa.Intre timp a fost operat la ochisori pt a-i reda vederea ca a avut retinopatie de prematuritate.Am trecut prin multe clipe groaznice dar cu ajutorul lui Dumnezeu Alex a recuperat ff bine si nu am avut nici un fel de probleme de sanatate cu el!De ceva timp a inceput sa se legene singur,noi am gresit ca il leganam mereu pe picioare sau in brate cand il culcam si acum face singur cand ii este somn si nu numai,cand aude muzica si chiar din senin,dar park se joaca ca si rade in timp ce se leagana si cand ma duc spre el sa il opresc rade si parca da si mai tare din cap si corp.Chestia asta ma nelinisteste si as vrea sa imi spuneti daca v-ati confruntat cu asa ceva,in rest e vioi papa bine se joaca e activ,nu imi da alte semne care sa ma sperie dar chestia asta ma dispera.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu ti-am raspuns dincolo. Ca acolo am vazut topicul, la "prematuri...".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2010 spune:

Ma uit acum mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Sanatate multa bebelusului.
Si Tudor si-a leganat capusorul, in jur de 2 saptamani si dintr-o data s-a linistit. N-am facut nimic pentru asta.Pur si simplu. La fel ca si tine l-am leganat in brate, pe picioare dar am cumparat leagan (n-am voie sa spun firma, dar e foarte bun), il asez acolo iar dupa ce il asez pe pat nu se mai leagana oricat de somn i-ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2010 spune:

Multumesc mult,eu stiu sigur ca nu are nimik se vede cand un bebe ar avea probleme,darnu imi place cand il vad asa si ma mai dispera si lumea care vine si il vede!Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai ai un subiect identic deschis, te rog sa continui la acel subiect:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162864

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput