Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Helenutza23 spune:
buna
MAY ma bucur mult ca te-ai simtit mai bine. sa stii ca si eu am fost ok zilele astea si am mancat mai diversificat. uraaa! sa speram ca o tinem tot asa.
a de tzatze. am cupa D in mod normal. acum cred ca sunt la E. am sutienele speciale de la sarcina anterioara si le-am pus in functiune inca de la inceput pt ca sanii au fost primii care s-au sesizat de sarcina. acum sunt f mari si mereu f calzi, e fabrica la mine acolo.
RACHEEL vad ca si tu te simti bine. ce ma bucur! o da Bunul Dumnezeu sa ne treaca si noua greturile astea.
DBUNNY inca cu greturi? tu ai sarcina un pic mai mica. eu pe la 12 sapt am avut cea mai nasoala perioada. uf! oribil a fost. hai ca trece si la tine in cateva zile.
SEIDANA e sigur acum ca e fetita? bravo, felicitari!
imi place sa ne numim puii ghindute... ar fi frumos si bobocei.. stiti ca toamna se numara bobocii :) cum vreti, oricum vor fi cei mai dulci :)
LAI daca esti fan oua poti manca de prepelita care nu au colesterol. dar sa stii ca am citit niste articole cu studii recente despre colesterolul din oua si se pare ca nu e chiar asa cum se credea si ca ouale ar contine un colesterol bun.
pupici, o zi buna16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea2011/andreea2011.jpg)
andreea2011 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu nu am intrat de cateva zile dar v-am citit din umbra.
Seidana felicitari pentru pasuca.
Ma bucur sincer pt tine. Eco pe care l-ai facut era 3d , cel de morfologie fetala?
eu la ultimul eco, la 18 saptamani nu am vazut sexul copilului.si urmatoarea consultatie e programata abia peste 2 luni , asta dc ma simt bine.
Doctorul meu nu face 3d\4d.
mi-a zis ca ramane la latitudinea mea dc il fac, dar asta presupune sa imi gasesc un doctor in ctanta. Voi faceti morfologia fetala la 21-23 saptam? 19 + cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Helenutza mie imi place si ghindute si bobocei....
Andreea.. nu mi-a facut 3D.. a fost simpla, in 2 mai vom face morfo fetala.. poate atunci...
de morfo fetala mie mi-a zis ca o facem intre 22-24 S 18+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Fetelor din pacate si bobocei este data.
Andreea bine ai revenit.
Eu fac morfo la 22 sapt si 5 zile.Te-as sfatui s-o faci si sa te si programezi de pe acum.
Eu o fac la Cta la dr Stanca la New Vision.18+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andr@/andr@.jpg)
andr@ spune:
buna dimineata la fete un inceput de week-end stralucit
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
Buna dimineata , fetilii!!!!
Seidana , felicitari pentru pasa!Asteptam numele domnisoarei cu interes!
Eu am fost ieri la targ si mi-am luat pantaloni de bortzi! Din pacate mi-au trebuit negri pentru serviciu. Sunt foarte misto , la dunga dintr-un material putin elastic , subtire , mai larguti si in talie au o bata ingusta elastica. Nu-s din aia cu bata inalta care trebuie trasa peste burtica ci cu talie joasa. Am noroc ca avem un producator aici , in Iasi de haine de gravi. Au si pe internet site cu vanzare on-line. pe cine intereseaza ii dau pm ca sa nu ma acuze moderatorii de reclama!
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
stefy13 spune:
Neata fetelor!
Am si eu o intrebare: masurarea colului se face la ecografia abdominala?
Eu l-am intrebat pe dr meu cum e colul si mi-a spus ca totul e bine ca daca ceva nu ar fi in regula mi-ar spune imediat. Ce-i drept in ziua aia era plictisit si nu prea avea chef de vorba si nu mi-a dat nici un detaliu: inchis, lung, scurt, mm. Eu acum sunt un pic paranoia ca ma pregatesc sa plec in concediu si vreau ca totul sa fie bine. Oricum saptamana viitoare am programare si il intreb din nou. + 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Buna dimineata , fetilii!!!! ![]() Seidana , felicitari pentru pasa! ![]() ![]() Eu am fost ieri la targ si mi-am luat pantaloni de bortzi! Din pacate mi-au trebuit negri pentru serviciu. Sunt foarte misto , la dunga dintr-un material putin elastic , subtire , mai larguti si in talie au o bata ingusta elastica. Nu-s din aia cu bata inalta care trebuie trasa peste burtica ci cu talie joasa. Am noroc ca avem un producator aici , in Iasi de haine de gravi. Au si pe internet site cu vanzare on-line. pe cine intereseaza ii dau pm ca sa nu ma acuze moderatorii de reclama! Oana ![]() ![]() ![]() |
Oana... deocamdata e Alexandra ... si probabil Maria sau Elena... la al doilea nume mai negociem, al meu ar vrea in loc De Maria AnaMaria... ca eu sunt si AnaMaria...
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Creola/Creola.jpg)
Creola spune:
Ancaroro mutu de capitol nou.
Dbunny si eu sunt imuna la toxoplasmoza.Acum 6 ani nu eram .Referitor la nastere naturala se poate cu sau fara epidurala.De data aceasta voi cere si eu epidurala.
Seidana felicitari pentru bebelusa,cred ca toate ne dorim in primul rand doar bebelusi sanatosi ,c-o fi fata ca baiat dragostea de mama e aceeasi,o mama trebuie sa-si creasca si sa-si iubeasca egal fiecare copil.Mie mi se umple inima de fericire cand ma gandesc ca am inca o data sansa de a fi mama.Sexul copilului il vad doar ca un moft ,conteaza ca atunci cand deschizi ochii o raza divina sa lumineze chipurile celor ce ii zambesc sau il doresc.
Imi vine in mine si o poezie frumoasa pe care nu cu mult timp in urma i-am citit-o printesei mele:
“Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mainile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun…
Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cat…
Mi-ar fi destul sa-l vad ca creste
Nici prea frumos, nici prea urat;
Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,
Dar nici sa rada de ce-i spun.
Si mai ales, as vrea sa simta
In orice pas din trai, mereu,
Ca cel mai credincios prieten
I-oi fi de-a pururi numai eu…”
Elena Farago - ” Daca-mi aplec smerit genunchii “
Ma bucur ca te-a convins doctorul si ti-a inspirat incredere.Doamne ajuta sa ti se ridice si placenta !
May 3 sa ne aduci vesti bune!Si eu ma pot lauda cu cate un kg pe fiecare san.
Caty 2585 mare gospodina ai fost ieri.Bravo! Mie mi pofta de salata orientala cu putina maioneza .Si eu am facut ieri pentru prima data plachie de salau (am luat reteta de pe internet,cautand un alt mod de preparare al pestelui,in afara de pane de care ne-am cam saturat).A iesit delicios.
Mie imi place si ghindute dar si strugurasi si mi se pare ok strugurasi atat pentru fetite cat si pentru baietei.
16+
inutsa spune:
Neata!
O
oanaiasi vreau eu pm cu producatorul de care vorbesti. Banui ceva, dar nu sunt sigura. Eu imi iau mai tarziu oricum, ceva de vara
stefy eu cred ca se vede si colul la eco, caci la prima sarcina am avut o mica problema si dr mi-a facut eco atunci si a zis ca bb din burta si colul sunt bine
Va uram un week-end fain! Noi evadam la tara iarasi de
si
15+
bebe din burtica