Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Unde ati scris pe prima pagina "strugurasi"? Eu nu am vazut nimic. Suna bine denumirea. Dar pt fetite cum sa fie apelativul?

de si15+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Noi la odiseea lui Filip i-am numit pe toti pepenashi, fie baieti, fie fetite. Deci merge strugurasi.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Strugurei si strugurele Sau strugurasi si strugurase

Fetelor cu Pastele in Ro, va inteleg super-bine Si eu din ce-am pus pana acum marea majoritate le-am pus in intervalul de doua saptamani cat au fost mama si matusi-mea in vizita si-au gatit mancare romaneasca la greu

Zubi, si eu sunt fan oo, desi si eu mai am probleme cu colesterolul. Acum nu m-as baga chiar la 8-10 pe zi nu de alta dar cred ca mi s-ar lua urgent, insa 4-5 pe saptamana mi se pare mai mult decat ok. Mai ales oua fierte, sunt chiar sanatoase, satioase, o sursa buna de proteine. Si eventual in plus albusuri - de exemplu o omleta din albusuri, sau cu o proportie mai mare de albusuri vis-a-vis galbenusuri.

Racheel

Nane, bravo!

Seidana, felicitari pentru bebelina! Si pentru doctoras

May, bafta la eco maine, sa vii cu vesti bune.

Lori

Eu eram super incantata saptamana trecuta ca, dupa luni de semi-dormitare, imi revenise energia in forta. Cred ca am luat-o prea in serios, si m-a plesnit o raceala peste weekend, de care trag in continuare, si energia mea s-a dus pe apa sambetei, ma incearca asa o lene imeeeeensaaaaaa

Lai 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Ce ciuda mi-e pe voi ca puteti manca bunataturile alea

Eu pofte am, dar apoi cam termina toate-n wc.

Fetelor, diminutivul de struguri e strugurei, nu? Strugurasi pare diminutivul strugureilor

seidana felicitari pt fofoloanca, dar te-a asigurat 100% ca-i asa? sau inca nu cumperi nimic oricum?

Eu am o amica care-mi tine un cufar cu hainute roz, si cumnata la fel, parca prevad ca-mi iasa cu prelungitor...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Dbunny.. eu inca nu am luat nimik , insa am deja o verisoara si cumnata care mi-au promis stoc pt fetita..
100 % nu pot fi sigura, cum sa ma asigur? .. insa instinctul meu si ce zice dr .. arata ca e fetita..
Strugurei ... strugurasi.. nu stiu eu strugurii mici ii stiu de strugurasi.. dar si strugurasi tot de strugurasi ii stiu..

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Deci neata...

Nu avem inca strugurasi pe prima pagina.. asteptam sugestii in continuiare.. Eu ma gandeau titlul sa fie Srugurasi de sept oct 2011..
Piersicute? ca sa nu zicem prunisoare

Mergi la inceput

Fetelor .. stiti ce am observat? de aseara dar am uitat sa va zic... nu merg linkurile de pe prima pagina... si-au schimbat si modul de afisare.. oare ce o fi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor .. stiti ce am observat? de aseara dar am uitat sa va zic... nu merg linkurile de pe prima pagina... si-au schimbat si modul de afisare.. oare ce o fi?

Nu merge nici un link .. de capitol.. incerc sa intru pe cap vechi poate nu s-a inchis... sa vad pot face ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana sa nu pui strugurasi. a mai fost o incercare la inceputuri si au intrat mamicile de la alte odiesee din alti ani si ne-au rugat sa schimbam ca mai exista odiseea asta.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Sper sa fi citit la timp mesajul seidana.
Felicitari ptr fetita. Ai patit exact ca mine. Prima data ne-a spus ca e baiat, apoi fetita si placenta joasa.
Spune-mi ce ti-a zis dr in legat cu placenta.

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata fetelor.
Sper sa fi citit la timp mesajul seidana.
Felicitari ptr fetita. Ai patit exact ca mine. Prima data ne-a spus ca e baiat, apoi fetita si placenta joasa.
Spune-mi ce ti-a zis dr in legat cu placenta.

camady's baby

Camady nu pun strugurasi.. am zis ca eventual de la cap 36 sa schimbam, daca ne hotaram la ceva...

Am reusit sa corectez linkurile.. pb era ca dupa Http: era spatiu pana la //....

In legatura cu placenta.. a ramas joasa previa.. insa marginala .. deci nu acopera colul... a zis sa nu imi fac probleme ca va fi bine, sa nu ma supar.. poate se mai ridica, dar oricum sa am grija

Mergi la inceput