Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
inutsa spune:
Unde ati scris pe prima pagina "strugurasi"? Eu nu am vazut nimic. Suna bine denumirea. Dar pt fetite cum sa fie apelativul?
de
si
15+
bebe din burtica
bujo spune:
Noi la odiseea lui Filip i-am numit pe toti pepenashi, fie baieti, fie fetite. Deci merge strugurasi.
bujo mami de Filip si
18+ cu 
lai spune:
Strugurei si strugurele
Sau strugurasi si strugurase ![]()
Fetelor cu Pastele in Ro, va inteleg super-bine
Si eu din ce-am pus pana acum marea majoritate le-am pus in intervalul de doua saptamani cat au fost mama si matusi-mea in vizita si-au gatit mancare romaneasca la greu ![]()
Zubi, si eu sunt fan oo, desi si eu mai am probleme cu colesterolul. Acum nu m-as baga chiar la 8-10 pe zi
nu de alta dar cred ca mi s-ar lua urgent, insa 4-5 pe saptamana mi se pare mai mult decat ok. Mai ales oua fierte, sunt chiar sanatoase, satioase, o sursa buna de proteine. Si eventual in plus albusuri - de exemplu o omleta din albusuri, sau cu o proportie mai mare de albusuri vis-a-vis galbenusuri.
Racheel 
Nane, bravo!
Seidana, felicitari pentru bebelina! Si pentru doctoras ![]()
May, bafta la eco maine, sa vii cu vesti bune.
Lori 
Eu eram super incantata saptamana trecuta ca, dupa luni de semi-dormitare, imi revenise energia in forta. Cred ca am luat-o prea in serios, si m-a plesnit o raceala peste weekend, de care trag in continuare, si energia mea s-a dus pe apa sambetei, ma incearca asa o lene imeeeeensaaaaaa ![]()
Lai
18+ cu 
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Ce ciuda mi-e pe voi ca puteti manca bunataturile alea ![]() Eu pofte am, dar apoi cam termina toate-n wc. Fetelor, diminutivul de struguri e strugurei, nu? Strugurasi pare diminutivul strugureilor seidana felicitari pt fofoloanca, dar te-a asigurat 100% ca-i asa? sau inca nu cumperi nimic oricum? Eu am o amica care-mi tine un cufar cu hainute roz, si cumnata la fel, parca prevad ca-mi iasa cu prelungitor... Dbunny si Daniel (23.11.2006)I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
Dbunny.. eu inca nu am luat nimik , insa am deja o verisoara si cumnata care mi-au promis stoc pt fetita..
100 % nu pot fi sigura, cum sa ma asigur? .. insa instinctul meu si ce zice dr .. arata ca e fetita..
Strugurei ... strugurasi.. nu stiu eu strugurii mici ii stiu de strugurasi.. dar si strugurasi tot de strugurasi ii stiu..
18+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
Deci neata...
Nu avem inca strugurasi pe prima pagina.. asteptam sugestii in continuiare.. Eu ma gandeau titlul sa fie Srugurasi de sept oct 2011..
Piersicute? ca sa nu zicem prunisoare ![]()
sanatoasa !
seidana spune:
Fetelor .. stiti ce am observat? de aseara dar am uitat sa va zic... nu merg linkurile de pe prima pagina... si-au schimbat si modul de afisare.. oare ce o fi?
sanatoasa !
seidana spune:
| citat din mesajul lui seidana Fetelor .. stiti ce am observat? de aseara dar am uitat sa va zic... nu merg linkurile de pe prima pagina... si-au schimbat si modul de afisare.. oare ce o fi? 18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Nu merge nici un link .. de capitol.. incerc sa intru pe cap vechi poate nu s-a inchis... sa vad pot face ceva..
sanatoasa !
camady spune:
Seidana sa nu pui strugurasi. a mai fost o incercare la inceputuri si au intrat mamicile de la alte odiesee din alti ani si ne-au rugat sa schimbam ca mai exista odiseea asta.
18+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
camady spune:
Neata fetelor.
Sper sa fi citit la timp mesajul seidana.
Felicitari ptr fetita. Ai patit exact ca mine. Prima data ne-a spus ca e baiat, apoi fetita si placenta joasa.
Spune-mi ce ti-a zis dr in legat cu placenta.
18+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
| citat din mesajul lui camady Neata fetelor. Sper sa fi citit la timp mesajul seidana. Felicitari ptr fetita. Ai patit exact ca mine. Prima data ne-a spus ca e baiat, apoi fetita si placenta joasa. Spune-mi ce ti-a zis dr in legat cu placenta. 18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby |
Camady nu pun strugurasi.. am zis ca eventual de la cap 36 sa schimbam, daca ne hotaram la ceva...
Am reusit sa corectez linkurile.. pb era ca dupa Http: era spatiu pana la //....
In legatura cu placenta.. a ramas joasa previa.. insa marginala .. deci nu acopera colul... a zis sa nu imi fac probleme ca va fi bine, sa nu ma supar.. poate se mai ridica, dar oricum sa am grija
sanatoasa !

Daniel (23.11.2006)