Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Da strugurasi este super ca si ei se culeg toamna

votat

caty,salata boef?!!!arunca o lingura-n 'coa. M-am simtit super azi....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Ma bucur ca sunteti bine(tu si bebe).Cat despre salata hai la mine la o portie daca vreiEste destul pentru toate burtoasele de aici

In alta ordine de idei,si eu votez pentru Strugurasisuna foarte frumos

Cat despre acea stire,am vazut si eu Nu vreau sa judec,dar nu stiu cum o sa poata sa traiasca ea,ca si mama cu aceasta vina pentru tot restul vietiiMare pacat de copilas ca el nu are nici o vina
Eu incerc sa evit astfel de stiri despre bebelusi(cei abandonati,omorati,etc) pentru ca ma gandesc cu jale la femeile care vor un copilas si se chinuie ani de zile sa il aiba,iar altele isi bat joc si nu e corect

burtoasele

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Hai sa vorbim despre ceva frumos...ca de exemplu...cum o sa fie cand o sa tinem Strugurasii pentru prima oarta in brateEu,una,abia astept

Apropo,al meu bebic asa ma boxeaza Mor de dragul lui...Abia astept sa il vad si sa il tin in brate

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Seidana,felicitari pentru caruciorul roz,la inceput a plouat cu baieti,acum se pare ca apar gagicile din urma .Si eu eram sigura ca avem baiat si a fost invers.

Eu una va rog frumos,nu mai postati cazuri cu malformatii la bebelusi,cand am citit acum m-am simtit fff speriata ,am simtit ca mi se face rau.Eu evit sa ma uit la stiri ,vin aici sa ma relaxez si dau de altele .
Si nici nu ne fac bine altfel de stiri ,mai bine sa ne rugam sa avem bebei frumosi si sa ne mandrim cu falcutele lor grasute cand se vor naste

14+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

HAi mai fetelor lasati vestile triste pt altii.. noi trebuie sa privim totul in roz... sa le dam piticeilor multe zambete si fericire...

DE se pune de-o salata de beauf.. si io vreau...

Ok strugurasi merge.. si pt fetite?.. strugurasii sunt pt baietei nu?

Eu am papat acum o salata cu salata , rosii, ou, urda, sunca si porumb.. sos de maioneza smantana si marar... durereeeee

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

fetelor imi cer scuze

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

HAi mai fetelor lasati vestile triste pt altii.. noi trebuie sa privim totul in roz... sa le dam piticeilor multe zambete si fericire...

DE se pune de-o salata de beauf.. si io vreau...

Ok strugurasi merge.. si pt fetite?.. strugurasii sunt pt baietei nu?

Eu am papat acum o salata cu salata , rosii, ou, urda, sunca si porumb.. sos de maioneza smantana si marar... durereeeee

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Suna yummy salata ta,dar daca insisti ca vrei salata boeuf,este pentru toata lumea
toate burticile

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ce ciuda mi-e pe voi ca puteti manca bunataturile alea

Eu pofte am, dar apoi cam termina toate-n wc.

Fetelor, diminutivul de struguri e strugurei, nu? Strugurasi pare diminutivul strugureilor

seidana felicitari pt fofoloanca, dar te-a asigurat 100% ca-i asa? sau inca nu cumperi nimic oricum?

Eu am o amica care-mi tine un cufar cu hainute roz, si cumnata la fel, parca prevad ca-mi iasa cu prelungitor...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Fetelor, diminutivul de struguri e strugurei, nu? Strugurasi pare diminutivul strugureilor

Imi pare rau sa aud ca inca nu tii mancarea in stomac Dar,o sa treaca si asta sa treaca Cate saptamani ai?
Cat despre sexul strugurasului,sa va dea DD exact ceea ce va doriti.Apropo,cand aflati daca va fi cu roz sau albastru?

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Citat:

Imi pare rau sa aud ca inca nu tii mancarea in stomac Dar,o sa treaca si asta sa treaca Cate saptamani ai?
Cat despre sexul strugurasului,sa va dea DD exact ceea ce va doriti.Apropo,cand aflati daca va fi cu roz sau albastru?

Fericita 20+ cu

Duminica implinim 12 saptamani. Banuiesc ca la eco cea programata pt marti nu se va vedea inca. Avand in vedere ca si sistemul de-aici sanitar include doar 3 ecografii gratuite, in mai merg iar la privat, voi avea 15-16 saptamani si sper sa se vada.

Deci preferati strugurasi , atunci eu prefer 'strugurasa'

Mergi la inceput

Citat:

Duminica implinim 12 saptamani. Banuiesc ca la eco cea programata pt marti nu se va vedea inca. Avand in vedere ca si sistemul de-aici sanitar include doar 3 ecografii gratuite, in mai merg iar la privat, voi avea 15-16 saptamani si sper sa se vada.

Deci preferati strugurasi , atunci eu prefer 'strugurasa'

[/quote]

Mult inainte dar nu mai mult de 28 saptamani(ca sa fie 40 in total)Iti urez de acum succes la eco si sper sa iti arate mult iubita strugurasa

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput