Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
bujo spune:
Nane eu nasc cu Martinescu. Ai discutat deja cu Anastasiu? Stiu ca e super ocupat, se fac programari la el cu 2 luni inainte cel putin.
De Podasca e multa lume multumita, si eu am fost la el la primul control. Insa cum asista numai la Eva am ales pe altcineva pt ca io ma stiam de la Filip cu contractii devreme si daca trebe internare de urgenta si nu e la maternitate ce ma fac?
Andr@ nici nu stiam ca mai profeseaza Gogonea. Sa inteleg ca nasti la maternitate.
Nane tu la Eva?
bujo mami de Filip si 18+ cu
oana_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nane oana_s dar tu ai vrea sa nasti in bv, fiind din ploiesti? de ce? 11+ |
Pt. ca am amintiri tare neplacute de la prima nastere (la cf2) si avand in vedere ca am sarit de suma pe care o cer astia de la EVA, de ce nu?
Plus ca practic am de ales intre bucuresti si bv, ca la ploiesti nu vreau sub nicio forma.
Chiar, fiind brasovence, ce ati auzit despre EVA?
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 11+
Noi
Nane spune:
bujo, da, sigur merg la el deja. In leg cu locatia ti-am zis deja ca la maternitate. ;)
11+
bujo spune:
Pe Filip l-am nascut la Eva. A fost totul ok. Dar pe atunci dr mea asista si la maternitate, deci daca era ceva puteam naste si acolo. Acum s-au cam impartit taberele, sunt foarte putini cei care asista in ambele parti. Asa ca o sa nasc la maternitate, ca nici cu bugetul nu stam pe roze. Am ceva nelinisti, eu nu sunt genul care se pricepe la bagat in buzunar pe shest. Si nici nu vreau, dar o sa vedem.
bujo mami de Filip si 18+ cu
Dbunny spune:
Vorbeati de oo: tocmai ce-am aruncat 6 oo la gunoi, expirasera! De cand is gravi gatesc f putin si cam fara ulei ca-mi intoarce stomacul pe dos. De obicei 'cheltuim' 10 oua pe saptamana, 2 adulti + un copil la omleta, chec, pane, salata de cartofi...dar in ultima luna f rar...
Helenutza zici ca la 12 saptamani ai avut apogeul greturilor? vai de pielea mea...la ca varsta au incetat? Eu iau pastile antivoma, si-asa reusesc sa nu vomit decat odata pe saptamana.
oanaiasi sa porti sanatoasa nadragii
creola m-ai facut sa plang cu poezia aia, e superba
nane yoooy tu esti mai rau ca mine vomiti si vitaminele prenatale? ai pierdut kg? ai grija sa nu te deshidratezi.
oana_s avem aceasi varsta(de sarcina). La Dani m-au tinut greturile pana in sapt 19.
loredana haaaaa masina de spalat zici? cu storcator sau fara? o fi facut copilul gimnastica de dimineata...
may cand ai eco? zilele astea? am inteles eu bine?
vorbeati de vopsit: saptamana viitoare merg si eu la suvitat. Coafeza m-a asigurat ca nu este nici un risc, ca nu-mi atinge radacinile
Ieri am lenevit toata ziua, nu-s buna de nimic, mi-e ciuda si ma deprima chestia asta. Spre seara de-abia am spalat vasele de la pranz de 2 zile tot zic ca dau cu aspiratorul in masina...da' nu-i cine!
Ieri facusi merluciu pane si pilaf, asa cu sila am mancat 2 linguri...azi n-am rezistat tentatiei: am cumparat lasaña semipreparata. Mai sunt asa 'vrednice' ca mine?
11+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
zubi spune:
Andreea2011, eu m-am progr pt eco morfo-fetala la 22 s si 3 zile
Fetele,dar de ce trebuie sa schimbam numele acum??????neuronul meu e pierdut, poate nu am vazut eu ceva???adik toate diminutivele sunt ok, nu am nici o problema,dar nus itu de ce sa schimbam? off wu vb cu bebele in toate felurile saracutzu de el...ii zice mami toate diminutivele..azi dim vb cu el si ziceam patrunjelul lui mami....ca daca numai pot dupa el, toate cuvintele imi vine sa i le zic( sa nu radetzi)
mi-a zis cineva ca pot sa imi dau si cu crema de corp normala pe burtica si sani,ca nu afecteaza bebele, nu trebuie neaparat sa fie speciala de bebe,dar ca macar sa imi dau cu ceva
si hai sa va mai intreb ceva,poate se pricepe vreuna dintre voi?tre sa fac o factura, in felul urmator: am avut o comanda de transport, 110 eur, catre o firma, dar transportul nu s-a mai efectuat, ins chimb firma tre sa imi plateasca 10% penalizari, cum fac io factura?pe 110 eur, - 90%????????sau cum?
Zubi, mami18+
minunea mea
stefy13 spune:
racheel si eu am programare saptamana viitoare la coafor.eu folosesc de vreun an deja vopsea fara amoniac.
Moooama toate ne facem frumoase saptamana viitoare.
+16