Buburuze de 2009 (12) **
Raspunsuri - Pagina 7
getik1 spune:
neata fetelor am venit la 
dar fug ca ary a bagat un cacaci de m-ia mutat nasu asa ca tre sa o sschimb dar revin
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
neata mandrelor
ninia....stai sa vezi ca si Romania calca pe urmele Be, din punct de vedere al vremii....deci am fujit de asta si am dat fix peste acelasi lucru plus ca e si un friggggggggggg...acu is 5 grade, la ora 10
, brrrrrr si eu am luat haine subtiri, ca de, vine vara
. vrei sa-ti zic 'secretul' tinerii noastre de minte???? deschidem de 2 ori pagina si citim si raspundem in paralel
, eu asa fac, cand am timp, cand nu, scriu din amintiri
. noi te mai asteptam
. ai grija de tine si de copii
crisule fix asa e vremea in Be ft schimbatoare si capricioasa. fetita draga, indiferent cat de lapte si miere sunt, cat de buni , de intelegatori....ft ft ft rare, spre deloc sunt sit in care se poate convietui in mai multi in casa. eu sunt pt NU clar si ma bucur ca si al meu la fel gandeste. 
lavi tot mucos e????offfff, multa sanatate
sa va zic ce a facut cheliosul meu, sambata. a pandit toata ziua baia, spalase mama ceva la mana si pusese la scurs pe marginea cazii, o parte in cada, alta parte jos, dar pusese un lighean. a reusit cheliosul sa intre in baie si sa isi bage labutele in apa, de vreo 2 ori. la un mom dat eu ii strangeam jucariile, mama era prin bucatarie, el cica cu mine....si dispare. fiind aproape ora de somn, m-am gandit ca s-a dus in camera si s-a bagat in pat, ca aasa face mai nou asa ca nu m-am dus dupa el, mi-am vazut de treaba. la un mom dat mama iese din buc, vine la mine, ma intreaba de el....eu ii zic ca e in camera, in pat....se duce dupa el si ce credeti.....chelosul statea turceste in lugheanul cu apa
, era ud tot si lui ii placea
ca a facut scandal cand l-am luat de acolo....e de groaza cu elllll
va pupacesc, mai revin eu
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
am revenit
sa va spun ca ary nu are frica de caini
, doar cand il aude pe ala care a muscato ca latra pune un pik buza si atat.
daca am timp si ma lasa o sa intru mai tarziu
va multumesc ca suntetii alaturii de noi

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
madyrizi spune:
buna si din bucale!!! ![]()
mey, io sunt tare ametita.mi s-au dat planurile peste cap. vorbisem cu cineva sa vina la zugravit, nu mai vine ca-i greu
, e mult de munca
. astia de la apa nova vor sa schimbe toate tevile de la instalatia de apa, inclusiv pe straduta mea, asa ca apa am doar cand nu lucreaza ei (noaptea pe la 9-10 si duminica)
. saptamana asta trebuie sa vina si de la distrigaz cu centrala sa termin balciul asta ce tine din septembrie
. ufff... si eu vreau sa fac multe, sa termin repede si bine. ca naiba...
ema, si mihaita e fan apa. a scapat la cismeaua din curte de vreo 3 ori intr-o zi si s-a facut terci. bineinteles ca era tare incantat de el.
cris, eu am stat cu socrii. nu ne calcam pe coada niciunii, dar plutea tensiunea in aer. de cand ne-am mutat la curte nu ne mai simtim nici tensionati. cu socrelu' ma mai impung, dar asta rar, o data la 7 ani
. nu cumpar nimik la nimeni de paste ca n-am bani.
ninia, frumoase poze
. vreau si eu o fetitaaaaa
...
getik, fii-ta e curajoasa
.
lavi, sa ma tii la curent. cum mai e piticul tau? e bine?
revin ca acum imi e foame
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
pagina 2 ???rusineeeeeeeeeeeeee 

am pus de-o ciorbita de pipote si deseara un bulz si gata..vad maine ce mai fac ca nu mai am nici un chef decat de duca ![]()
lavi iti dai seama ca fiecare pe "mosia" lui face ce vrea si daca nu-i convine ceva se impune mai darz,iar vizitele sunt mai rarute ca asa e dragut
.Multam fata
..cred ca ai dat de naiba la inceputul lunii,ca o sa sari din schema cu banii mai ceva ca in desenele cu roadrunner![]()
getik e super bine ca nu are teama de caini aricica
ema fata,bag seama ca tu venisi la pachet cu vremea asta depa tine
ia prinde-o si incui-o la loc in geamantam ca nu-mi place..nu mi se mai usuca nici pana la Paste cu timpul asta
.Stiu fata ca ai dreptate,dar noi am zis ca poate nu o fi chiar asa,dar uite ca ne-am inselat
.Ce-mi face ginericul care se crede peste??![]()

mady aoleuuuu si apa cu portia??
.Pai la restul de rubedenii nu le iau nici un capat de ata macar..ca copii nu au si ei sunt oameni in toata firea
Nu prea a mai plouat azi,decat un pic a picurat,dar bate un vant de iti intra si la ficat..asa de taios e ...brrrrrrr
Mirunel
terorista 

BAZAR
madyrizi spune:
sa nu credeti ca mananc de azi-dimi
, am mai tras si un puisor de somn
.
mihaita schelalaie ca un catel. nu-i convine nimic si pe mine ma enerveaza crizele astea cainesti
.
aaa, mie imi iese o masea de minte
. ma durea o falca de imi amortise si nu stiam de ce. cand am pus deshtu' azi am gasit un coltisor, deci mi-a venit mintea de tot
.
mi s-a facut de duca. as pleca undeva, asa sa nu mai vad pe nimeni. cred ca am o depresie. pe naiba, ce am eu timp de depresii?!
alex a luat 18 puncte la arhimede, mentiune adica. au fost f.f. grele subiectele. un ex.: cate bunici si bunicute au avut toate strabunicele si strabunicii tai. justifica! 

asat nu mi-a iesit nici dupa un pahar de coniac, zau.
revin...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Serialbastre spune:
Trec in fuga sa smenze condica, am avut musafiri de sambata pana acum cateva minute. Prieteni dragi, cu doua fete, tare drag mi-a fost cu casa plina.
Cadouri de Paste ... doar Cezarei niste hainute ca tot ii trebuie la cresa din mai, si tot ceva de imbracat sotului ca era cazul, plus ca pe 16 aprilie e ziua lui si asa impusc doi iepuri cu-un cadou.
Si daca tot am luat ceva de la Bazarul Umanitar DC mi s-au lipit degetele si de o bluzita pentru mine. ![]()
In rest nimic. Daca facem vizite, ceva dulce sau fructe la copii (dupa varsta copilului).
Fug ca Cezara cam sufera ca a ramas fara parteneri de joaca. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
alynta27 spune:
Salutare!
Am intrat cu gandul la nepotelul Laviniei. Multa puere sa treaca momentul asta!
Picky
-ci colicoasei Anna! Spunei ca mamei ii e rau poate ii trec durerile si ei!
Cris imi pare f rau de zbuciumul pe care-l traiesti... Incearca sa-ti gasesti un echilibru interior: un hobby, Biserica, ceva...
Sanatate multa fetitei muscate de caine! Ce patanie urata... Cred ca s-a speriat rau, draga de ea...
Belgianca ai grija de spatele tau! Stiu ca-s dureri mari si tu esti si tanara si cu 2 copii in ingrijire!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa
haideti la [cefa]
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

mady m-am gandit eu ca nu ai fi putut manca atat
.Mamicule,nervi de otel ca altfel o luam pe campie.nici eu nu sufar sa-mi miorlaie maimutica si mai ales aiurea 
.Esti cu capul 
si e prima masea de minte iesita?
.Ia pune fata aciulica problema aia a lu' Alex completa ca sa vad poate imi da mie fara virgula..
andreea ce fain,ai avut weekendul cu casa plina
la mine cu strada asta din evul mediu nu a mai venit nici cotea spataru
alynta echilibru....hobby nu am decat unul,sa fac puzzeluri cu foarte multe piese dar apare mirunel si imi mananca piesele
,biserica in nici un caz,..deci trebuie sa gasesc ceva,o activitate care sa includa 2 persoane,adica je si miru ca noi doua numai la pachem stam
.Cum sunt baietii?mariuca?
Mirunel
terorista 

BAZAR