Buburuze de 2009 (12) **
Raspunsuri - Pagina 17
lavinia.p spune:
Intru repede cu vesti, am vb cu soacra si vorbise cu cumnata. I-a zis anestezistul ca micutul luptator a deschis azi ochisorii , hai Andrei noi toti ne rugam pt tine si te vrem acasa cat mai repede . Doamne ajuta-l sa se faca bine Sunt asa de fericita de nu mai pot, sper sa vin tot cu vesti la fel de bune si in continuare.
Va 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
SoriLea spune:
Neata gagici
Nu prea am timp de forumeala, dar n-am nici bani de cotizat. Asa ca...incerc sa produc min 3 randuri ![]()
Cris ai fost tare cu noptile nedormite ce vor urma mai tarziu
. lasa fata, ei sa fie sanatosi, ca si alti au pierdut nopti pe langa noi asteptandu-ne, nu?!? 

Ema iti doresc sa fie asa cum vrei tu si sa va apucati de renovat
Ce bn ca se intrevede soarele. La noi e tot inourat, sper sa apara si pe aici 
Lavinia ma bucur de vestile bune, sper din tot sufletul sa se recupereze rapid si sa-l aduca parintii acasa cat mai rpd 
Celelalte fete mii de
-ici si un brat mare de
de primavara
UN WEEKEND PLACUT SI SENIN 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
madyrizi spune:

sal'tare!
ce faceti? eu azi am avut program full: posta, piata, ciorba, intalneala prin bucuresti si apoi program normal (papa la toata lumea, sporovaiala pe mess, pregatit sotz de serviciu cu cafea + pachet). acum sunt arbitru
intre razgaiati.
va rog sa ma compatimiti: maine mergem la fini. e durere mare. sunt 3 baieti de varste diferite care nu se inteleg de nici un fel
.
ema, devii experta
. nu e cam putin? ma refer la bani...
lavi, DD e mare...o sa fie bine pt. puiut. ma bucur ca ati primit ajutor, si chiar asa repede si cu atata interes.
cris, in bucatarie trebuie musai sa punem mocheta pt. ca e rece gresia. vara le scoatem, dar iarna se plimba astia prin regat si le ingheata picioarele. n-au ei idee pe unde le sunt papucii, nu tin in picioare asa ceva. poa' sa fie si cu personajul cel mai preferat (stiu ca e pleonasm) ca nu se lipeste vreun papuc de ei... poate de popou... il si vad pe al tau sotz pe la poarta cu bata
bine ca nu stam pe langa voi ca sa nu-mi fugareasca baietii...
getooo, ce puii mei faci? unde esti? ai deschis ciupercaria? unde umbli?
lali ti-ai luat doctoratul in cusutul la masina?
tragi kiulul, ha?
io am recuperat, sa va vad pe voi. aaaa... si, cris, cu perfuzabila nu te scoti azi, da? treci la cotizat sau la palavragit. your choice...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
lavinia.p spune:
Vin si eu in schimbul trei cu vesti despre Andrei. M-a sunat cumnata si a zis ca au lasat-o acuma dupa masa la el si ca a stat langa el si a deschis ochisorii s-a uitat la ea si a strans-o de deget
. Deja si culoarea lui a inceput sa fie mai rozalie zice cumnata, doar ca e saracutul foarte deshidratat si are pielea foarte uscata, i-au luat ceva crema cu care trebuie sa-l faca sa se hidrateze. E bine ca accepta si lapticul. Doamne ajuta sa fie bine
Voi ce ati mai facut? Mi-e dor de voi
Madyiiiii imi prind urechile la bazar...da lasa ca ma scoti tu![]()

Cris nastere usoara finutei si sa se refaca repede si sa ai un finut sau finuta sanatos/ sanatoasa

Sori cred ca e un scump
Mai fetelor eu as avea nevoie zilele astea de piticii aia de la Picky, am nevoie de ajutor si ei cred ca m-ar salva
..Picky nu te-ai urat cu ei?
cum mai sunteti? cum esti cu operatia? printesele ce fac?
mare
Getik ce faci mami? nu ne mai zici nimic de voi?
otilia
Ema super veste...da fata ce mnai renovati ca la voi e super fain

Madyeu te compatimesc...da tu pe mine?
...da asa e DD e mare , fara ajutorul lui si al vostru nu reuseam
Inca odata multumesc de sustinerea voastra, de rugaciuni si de ajutor, sunteti minunate toate
Va
pe toate si pe toti si am plecat la nani!
Duminica placuta!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
Lali_mete spune:
Buna dimineatza fete dragi 
!!!!
Ca o Lacramioara ce sunt
va las cafelute
,beuturici fine 

,ceva de papica

,ceva sa scoata fum pentru fumatoare ![]()
...
Va pupic pe toate ,revin mai tarziu,sa termin nitel e strans pe aici, ca e vraiste toata casa si nu se stie cine imi trece pragul
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
SoriLea spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta nume de floare, sa fiti sanatoase/sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
e un soare afara si asa fain
,si noi abea ne-a, trezit
,dar nu facem multi purici acasa ca mergem la frate-miu![]()
dar mai intai haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai
,trabuce
si vougue 

LA MULTI ANI FLORILOR sa traiti cu numele 

ema foarte fain,ma bucur ca ati rezolvat cu exa..gata,ati scapat de un stres
.Nu a iesit inca soarele la tine?ce-mi face ginerele?
lavi ma bucur nespus ca nepotelul a trecut de perioada critica
cred ca mama lui e in culmea fericirii .Sa fie sanatos 
sori asa e
,dar cand ma gandesc la ce vremuyri traim noi,mi se facea pielea de gaina..dar tot dansatoare exotica la bara o fac![]()
mady dar ai avut activitate serioasa ieri,nu gluma
.Cunoastem fata partea cu papucii,ca are fi-mea 3 perechi de papuci si 1 de botosei cu animalute ci ea ciu-ciu..ori circula prin casa cu sosetele ,ori se incalta cu papucii lu' ta-su
.hai fata,ca am avut ieri o zi super plina..am plecat de dimineta la niste prieteni sa faca soata calculiciul,apoi am fost la piata si am pierdut si pe acolo cateva ore ca am uitat lista acasa
dar macar am luat niste bani ca sa pot cumpara cate ceva.
lavi hai ca in curand o sa luati puiul mic acasa si o sa fie bine
Multam fata,sunt in al noualea cer..nu-mi vine sa cred nici acuma ca nasica o sa aiba bebelush
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI FLORILOR! Sanatate si viata frumoasa! 
La Suceava s-a ivit ceva Soare, asa ca acus fugim afara sa-l prindem, ca cine stie cat sta la noi. Dupa-amiaza avem musafiri, ieri al meu sot a implinit 34 de ani!
Am facut un diplomat
numai ca a iesit un tort maaare si parca vad ca nu are cine-l manca. Al meu nu mananca dulce, musafiri nu avem decat vreo 2-3. Poate vreti voi o feliuta? ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
cris_82 spune:
andreea La Multi Ani sotului 
sa fie sanatos si fericit alaturi de fetele lui..si vreuuuuuuuuuuuuuuuu tortttttttttttttttttttt

Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
neata fetele
ma simt cam rau din cauza racelii, sper sa-mi revin
mady fata, mi-am prin urechileeeee, ce greu poa sa fie si ce multe sunt de facut
,de banuti, sincer nu e problema mea, e treaba lor, eu vreau sa-mi vad omul linistit....fetele mai vechi cam stiu, in mare ce poama e mandra si ce aberatii a facut si ce nervi i-a facut omului meu, vrem sa scapam definitiv de "prezenta" ei in aerul nostru, pt ca atata timp cat va exista ceva al lor comun, va fi prezenta. ca sa-ti spun o faza, sa ai idee cu ce om avem deaface...a fost si o masina la mijloc, masina pe numele ei, in leasing, ratele le achita al meu, sunt acte deoveditoare, initial cand a fost disc de divort intre ei au vb si al meu i-a zis, platesc masina, toata si tu cum nu ai permis, nu ai ce sa faci cu ea, dupa toate ratele o trecem pe numele meu, de inpartit, impartim casa...a zis ok, la ceva timp s-a sucit ca nu e corect, vrea si masina...ok, platesc eu, al meu adica, ratele, pana la rata reziduala de 3000 euro si ti-o dau, asa se imparte si masina....a zis ok, la cateva luni....ca nu vrei tu sa iei masina si sa-mi dai mie 3000 euro
, nu stiu cum a tras ea concl asta ca sa o si expuna....ce spui tu frantz?????bineinteles ca s-a lovit de refuz.....s-a apropiat termenul de predare a masinii, s-au intalnit, ea a venit cu "sotul ei", asa l-a prezentat, ala s-a apucat de evaluat masina de parca o cumpara, plus ca se si baga in discutie....s-a cam ofuscat cand i s-a zis....d-le eu cu tine nu am ce discuta, e probl noastra doar...ea ii spunea, in romana, ea fiind romanca iar 'sotul ei' belgian...'tu nu te gandesti ca eu nu am cu ce duce masina in romania'....de cand asta era treaba sotului meuuuu, nu stiuuuu
....si-a luat masina, au inceput sa curga mailuri la al meu ca masina are probl, masina de 5 ani, e normal sa nu mai fie ca noua, dar nici probl majore nu avea...doar chestii de uzura, pana intr-o zi cand al meu a gasit in posta o citatie de la politie, s-a dus, si ce crezi.....madam facuse plangere ca ex sot a folosit masina si ca ea a reparat-o, a platit 3500 euro si vrea jumatate
...nu i-am inteles logica, daca a existat logica in aceasta actiune...si in baza a ce a facut asta....in fine, iti dai seama ca nu i s-a solutionat asa cum vroia ea, ca nu avea cum....si asta e ultima faza, cate sunt inainteeeee, nici eu nu le stiu pe toate
....deci liniste vrem

cris a iesit soarele, Darius e rauuuuuu si nazdravannn, ca de obicei....da fata, sperrrrr sa scapam si sa nu se suceasca, cum ii e obiceiul
sorilea sarumana mult...nu e mult de renovat dar acolo tati-s scumpeeeee
lavi bucataria si baia, astea sunt de renovat.....dar costa....ca o facem de la A la Z
urez si eu La multi ani! celor ce poarta nume de flori si va doresc o zi frumoasa in continuare
a....ieri am vb cu Picky....in mare e bine, cica durerile is de la uter care se strange, ar mai fi ceva in interior, se duce peste vreo 3 sapt sa vada daca nu s-a eliminat...Anna muscaaa
....gata, va pupacescccccc
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail