Buburuze de 2009 (12) **
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
Am o stare de tot rahatul..nu-mi vine sa cred ce urat e afara
parca vine iarna nu vara...
M-am saturat sa stau in casa,simt ca pocnesc de nervi..mai ales ca trebuie sa fac piata ca bate crivatul la mine si nu s-au dat banii
.
Am vorbit si cu nanutza si luni la 8 este programata la cezariana ca piticul nu s-a intors cum trebuia si are o pozitie numai buna de stat la mami in burtica,iar mami are deja 40 saptamani si putin lichid..deci,peste 2 zile o sa miros un bebelash mic
andreea si la mine e la fel timpul![]()
lavi asteptam vesti bune de la spital
si pe raresul mic sa-l pupacesti ca ne e dor de el si de tine
ema cati dintisori are fata ginericul??pai unde sunt ajutoarele,au dat bir cu fugitii cand au vazut ca nu e rost de somn noaptea?
Mirunel
terorista 

BAZAR
SoriLea spune:
Salutare daragelor
M-am adunat si eu de pe drumuri, atat cat sa doarma piticul si sa bag si eu ceva la stomacel, apoi plec iar 

Mi s-a urat cu atatea drumuri si cu scaiul dupa mn. Nu va zic ca se opreste de vb cu toata lumea care il baga in seama si nu vrea sa mai plece
, in schimb cand dam de copii e asa de timid ![]()
de zici ca e alt copil nu acelasi
Are mama 2 in 1 ![]()
Acum fug sa mananc ca sunt nemancata de-aseara 
Va pupic pe toate 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
cris are 4 masele, 4 canini si 8 dinti....deci mai sunt 4 masele de iesit...fata n-au fugit dar l-am luat la mine ca dimineata sa-l pasez mamei si sa dorm eu ca ea nu ar fi dormit ziua....asa ca am lasat-o pe ea sa doarma cat de cat si am stat eu santinela...n-am dormit decat de pe la 6 si ceva pana pa 8 si mai inainte o ora....
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
otiliap spune:
buna fetele!
lali mete, scriu cu intarziere caci nu am mai intrat pe net de vreo saptamana. am tras tare sa termin curatenia pt paste. referitor la getika si la povestea urata cu cainele, abia mai tarziu am vazut ca animalul nu e al ei, ci al socrilor. acum insa important e sa fie bine copilul.
ai aflat ce comoara ascunzi in burtica?? 
getika, ce face ary?? au trecut urmele de la muscatura?? 
lavinia, 
cris, 
madyrizi spune:
'seara buna si de la noi!
eu am tras kiulul azi, dar am fost o vrednicuta: mi-am spalat mochetele, gresia, oalele... si asta cu 2 razgaiati dupa mine. de azi e si alex in vacanta si fac treaba pe bucatele mici-mici.
lavi, te cred ca esti foarte ocupata cu campania pt. andrei. la bazar nu este chiar asa de simplu, mai ales pt. mamicile care au copii cu probleme. muncesc foarte mult ca sa stranga un banut.
lui rares sa nu fie supi.
ema, nici mihaita nu ma lasa sa-i bag degetul in gurita. nu mai stiu ce are si nu are iesit. a fost cateva zile morocanos, cu degetul in gurita... am presupus ca ii iese vreo masea, asa ca l-am inteles ca e plangacios. numai ca omu' profita de moment. acum chiraie daca nu ii dam ce vrea cand vrea
.
in bucale a fost soare azi, dar vad ca acum e cam innorat. sper sa nu ploua ca imi face mochetele varza
.
wow, ce razboi e frate in casa mea!!!
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
lavinia.p spune:
Buna dragele mele, vin cu vesti bune despre Andrei care sper sa ramana la fel de bune. Acuma seara i-au inchis sternul si incep sa-l trezeasca incet incet, adica nu-i mai dau anestezicele care-l tineau in coma indusa. Ma
la Dumnezeu sa-l duca spre drumul spre insanatosire. Multumim inca odata la toate pt rugaciunile spuse pt el si pt tot ce ati facut pt noi

Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
cris_82 spune:
lavi e o super veste ,sper sa nu fie complicatii si totul sa fie bine

mady a inceput fata sa ploua?uite,de aia am renuntat eu la carpetute ca imi mancau ficatii..acum nu am decat 2 covoare si alea mai mult de "chestie" si atat![]()
otilia gata curatenia?Cum sunt copiii?
ema lasati cuscra ca mai bine sa nu dormim din cauza de masele.Stau si ma gandesc ce nopti albe o sa fac eu cand mi-o pleca mandra la intalnire si mi-o veni la 5 dimineata acasa
..asa ca e mai ok acuma ca cel putin sunt langa noi
sori 
nu am putut sa ma abtin cand ai spus cum e cand se intalneste cu copilasii si cand cu adultii![]()
si fi-mea la fel,mai repede incepe sa socializeze cu noi astia marii decat cu cei de-o seama cu ea.Ca mai intai pana vede daca dau atacul la jucarelele ei,daca se baga in farfuria ei..eiiii e complicat rau
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
neata gagiciiiii...
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

ia sa vad eu azi cine are chef de cotizat![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
neata
cica s-a mai luminat afara nitel....sper sa iasa soarele, sa-l mai vaz si eu ca mi-i ca oi uita cum arata
aseara am primit o veste bunaaa
....in urma divortului sotului, in afara de masina, cu care marea majoritate stiti ce a fost
mai era un apartament despre care eu am zis de la inceput sa-l scoata la vanzare sa incheie toate socotelile, dar na, unde e incapatanareeee.....in fine de cca 1 an si ceva s-a lamurit si al meu ca cea mai buna solutie e sa faca partajul si sa incheie capitolul si i-a zis exei sa-i dea 10.000 euro si il trece pe numele ei...apart cu 2 camere....s-a mocait asta nu stiu cat fara nici un rasp, al meu a depus actele de partaj anul trecut, in iunie trebuie sa fie primul termen....i-a zis sa-si urgenteze gandirea ca el nu mai are de gand sa plateasca impozite, intretinere , etc pt ceva ce nu produce si nici nu e a lui in totalitate...in sfarsit, ieri l-a sunat si la sf lui mai vine in Rom sa faca actele....vine si al meu...deci scapa de 'stres' total si noi ne alegem cu banuti ca sa renovam 
mai revin eu, sperrrrr![]()
va pupacesc
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
lavinia.p spune:
Intru si eu rapid sa va urez o zi minunata si revin mai tarzior cand o sa am si vesti despre Andrei, momentan e la fel ca ieri dupa ce l-au inchis. Va
si va imbratisez cu drag!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!