Buburuze de 2009 (12) **
Raspunsuri - Pagina 15
emanouela spune:
Sorileal-a scos tata putin, pana la farmacie, vreo 500 m si inapoi.....nu-ti spun ca-i place chiar de-i murat ca o varza si a trebuit sa-l schimb pana la body, pelerina nu a vrut-o, si-a scos-o si aruncat-o pe jos, in ploaie, cizmele ii plac, ar dormi cu ele....vad ca e si putin mucea, sper sa nu se agraveze
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Ema,ce sa te faci
,pui pe baiat haina de ploaie,cizmulite de cauciuc si afara in ploaie
! Of,lasa ca se termina si vremea asta rea,si o sa iasa si soarele. Aici,in Dobrogea,cica pana maine la pranz tine asa cu vant si ploaie urata.
Am vazut ca ati scris nu gluma cat am lipsit eu
!
Picky imi pare rau ca iar te doare,poate de data asta si descopera medicii de la ce
! Si eu cred ca e nitel lipsa de ceva obraz la fosta sotului de ti-a trimis copilul virusat cand tu doar ce ai nascut si mai ai un copil mic in casa. Putea sa rateze we asta,sau saptamana cat sta la voi,si sa recupereze alta data. Ai grija sa nu ia si fetitele,ca atat iti mai trebuie,sau sa iei tu tusea, ca nu te dor indeajuns toate
!
Getuta
mare pentru tine, ca te simt tare trista si inchisa acolo in casa. Hai mamico,capul sus si da cu spoiala roz peste tot ce seintampla in jurul tau
. Stii ca noi am mai vorbit,iti mai zic o data
, incearca sa vorbesti cu o colega avizata de unde ai lucrat si urmeaza indeaproape sfatul ei,si scapa de depresie ca duce la lucruri urate,foarte urate. Ai sa vezi ca dupa tratament nu ti se va mai parea dracul tot atat de negru ca acum.
Lavinia am citit ca l-au operat mai devreme pe nepotelul tau, Doamne ajuta sa fie bine si sa nu mai fie nevoie de a doua operatie
.Nu am citit subiectul pana la capat ca adormeam pe scaun,dar s-a aprobat si la bazar,nu? Adica se pot pune produse si pentru el la vanzare?
Ema si zici ca ii placea ud la popou,ha? Pai ce ,Paul sa fie singurul care face baie in lighean ba in apa de spalat gresia,ori se spala pe fata cu apa din closet? De aia am si renuntat sa folosim pastile de alea de pus in bazin,ca mereu il gasesc fleasca pe piept si pe fata. Si cand il intreb daca s-a spalat pe fata ma duce de mana la baie si da sa imi exemplifice
.Nasol ca nu pot incuia usa la baie si nici cum sa o blochez din afara,deci tre sa astept sa se dezvete singur.
Mady adica tie abea acum ti-a venit mintea la cap
? Mai,poate ti se trage de la lupta pentru tuica de care spun fetele pe aici
! Ce fel de tuica era? cA eu sunt pe dinafara
. Eu tin cate o sticla de la soacra-mea pana isi aminteste cineva de ea si o pune ori la visinata,ori o fierb,ori...sta cate 2 ani pusa bine
. Acum am una din toamna trecuta,pusa intr-o sticla frumoasa.Tot incerc sa i ifac sa bea pe mosafiri,dar ei nu vor,c vin numai d-astia tinerei pe la noi,care ar bea doar bere si beuturi din comert,vinul si tuica de la tara le las sa le beau eu dupa ce termin cu sarcina si alaptatul
.
Si ala cu centrala a venit azi? Sau mai e timp
?
Gatea sper sa strangi luna de luna suma care iti trebuie. Capul sus ca dumnezeu e mare si ajuta pe tata lumea
!
Anna noi ne-am obisnuit sa fim plecati de acasa fara sot,dar tot ni se face dor de el
.Noi plecam cate o saptamana ba la socrela ba la surioara mea ,si tot ni se face dor tare,si ne sunam de nu stiu cate ori pe zi.
Ai gasit dentist sa il duci pe pui?
Ema deci am ajuns la mesajul tau cu apadin buda ajunsa pe fata
...Fata,astia sigur nu sunt rude,ceva? Hai sa facem sapaturi ca prea e coincidenta!!
Crisule d-astea imi faci? Ma ameninti ca ma pui sa platesc concedii? Pai de unde mamicule,ca la banii mei faceti concedii la Cabana Plapumioara
... Am dormit ca o vacuta,de cand am postat mesajul trecut si pana la 17
,cu PAul impreuna. Acum imi e foame si frigiderul e sexi
, nu am in el decat peste prajit ,pate,salam( sa le manance cin' le-a pregatit acolo!) ,2 rosii ,3 morcovi , o juma de sfecla rosie si niste pulpe de pui refrigerate. Sa vad ce incropesc din ele... Si nu am salataaaa
, ca aruncam repejor 2 cartofi in tigaie si faceam si o salata
!! Si afara ploua... Dar decat sa ma smiorcai mai bine imi fac mancare,ca lacrimile nu tin nici de sete,ca-s sarate,daramite de foame
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
DanaMi spune:
hello dragi mamici 

in primul rand vreau sa va multumesc pt urarile de bun venit lui Raducu si imi pare rau ca nu am putut sa inru sa va multumesc atuncidar am rugat-o pe Ana care mi-a spus ca v-a transmis.
Suntem bine doar ca foarte ocupata avand in vedere ca am un mic mancacios care vrea titi din ora in ora (Doamne ajuta sa-l tina tot asa)si inca ma mai chinui cu firele de la epiziotomie pe care nu mi le tolereaza organismul si mi le scoate afara si ca sa fie tacamul complet ma chinuie si o masea de nu mai pot, dar sper sa treaca cat mai repede. Bia e foarte incantata de fratior, exceptand atunci cand ii dau sa pape , nu prea pricepe ea ce cauta el la titi ale ei
, l-ar pupaci intr-una.Sper sa reusesc zilele astea sa incarc ceva poze pe picassa.
LAVI multa , multa sanatate nepotelului sa se faca bine 
Va pup si sper sa reusesc sa mai intru zilele astea 

mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+ 35 
www.youtube.com/watch?v=IxQycdOPBgY/?feat=directlink" target="_blank">IN ASTEPTAREA LUI RADU ANDREI
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaa!!!!
Cafea vrea cineva?
Eu azi termin curatenia in bucatarie, dupa aia mai avem de facut pe hol ceva si gata,am terminat curatenia de PAste
DanaMi ai grija cu atele,ale mele ai iesit pana acum doua-trei luni,si dr-ul mi-a spus ca mai sunt
,si ca sa repare ce mi-a stricat moasa la nastere trebuie sa taie pe aceeasi taietura cand nasc acum. Ai grija de locul prin care ies ca se infecteaza foarte repede,oricat de mult ai ingriji zona
. Va pupic.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la cafea dar nu stau prea mult ca am treaba multa si in plus ma doare si stomacul de innebunesc.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaa...haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

ema si a mea sta ca o maimutica si pandescte la usa cine vine si cine pleaca ca sa o ia la sanatoasa afara.Dar ca sa-i mai treaca si eu dorul,deschid geamul asa cu ploaia intrand si in casa si o las ca sa vada ce e afara![]()
.uneori intelege,alteori se incapataneaza si se miorlaie de parca e bocitoare... .Vad ca acum nu mai ploua,dar e foarte rece..la voi cum e?
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
mi se luase curentul,si in disperare ca sa nu pierd cafeaua,pentru ca am ups,am dat send![]()
lali pai ce sa fac fata,ca daca nu-mi ajung mie finantele,apelez la voi pentru o croaziera
.Ce ai incropit pana la urma aseara?
danami acus daca ai zis de poze,pai sa stii ca nu mai scapi![]()

lali cu asa cafea scoli si mortii fata

simina spor la treaba si ia ceva pentru stomac
daaa,bine ca s-a dat fi-mea jos din pat si directia bucatarie..a luat o felie de paine si acum patruleaza prin casa cu ea si papa
si doar i-am dat mai devreme sa crape in ea..
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
Neata, vreau si eu cafea!
La Suceava ploua si e frig. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
lavinia.p spune:
Buna fetele mele dragi, mi-e dor de voi, sper sa nu va suparati ca n-am avut timp sa intru pe la voi dar ieri am fost super mega stresata si chiar mi-e tare greu cu campania pt Andrei, sunt multe de facut, ma depasesc toate, Rares trage de mine, pe el ieri l-am deglijat total, dar va fi bine...am incredere ca si Andrei va depasi momentul critic de azi, desi asa emotii am acuma, dar stiu ca voi toate v-ati rugat pentru sufletelul lui si va fi bine

Ninia sanatate multa-ti doresc si sa scapi de operatie
Offf de Rares nici nu v-am spus, el e bine, mai are umpic de tuse cu flegma dar a zis dr ca scapam intr-o saptamana de ea sa-i mai dau sirop de tuse si atat. Pe el l-am cam neglijat saracutul de el, dar ma revansez eu fata de el![]()
Picky ai mare grija de tine si te asteptam cand poti, te intelegem mami. sanatate multa ~
serialbastre super

Lali a a fost introdus subiectul lui si la bazar...multumim
DanaMi recuperare rapida si multa sanatate si pupici dulci la toti
Lali mama azi tin post n-am voie asa ceva 

Cris
Fetelor va multumesc inca odata pt sustinerea voastra, pentru tot, sper sa fie bine.
Va
pe toate, absolut pe toate!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
emanouela spune:
neata
is cheauna, n-am dormit deloc asnoapte....a racit si cred ca in combinatie si cu ultimele masele i-au dat o stare super nasoala de m-a miorlait toata noaptea. baleste excesiv, isi baga mainile in gura pana la cot....caninii au iesit....deci eu ma gandesc la masele. de uitat nu ma lasa, am bagat degetul sa pipai si m-a muscat
. revin eu cand oi fi mai ok
pupici
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail