Gravidute&Mamici de IASI (126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ai tai.

Ella, felicitari. Refacere usoara si sa fie sanatoasa bebelina.

Teo, felicitari si tie... De cand n-am mai itrat, vad ca s-au inmultit gravidutele pe aici....

Kmy, cred ca l-ai cunoscut deja pe Iustinel, felicitari si tie. Asteptam vesti bune de la tine.

Ani, nu puteam sa nu intru de ziua ta. Am sperat sa nu uit. Stefy e cu ceva tuse si eu de aseara sunt lata. M-a prins o raceala, dar bine. La ora 18 nu aveam nimic, iar la 20 eram moale ca o carpa.... Sper sa nu evolueze printesa mai departe si sa fie ok pana luni. Facem tratament homeopat si aerosoli cu ser .

Ada, ai multa dreptate. Si eu m-am interesat inainte de a alege medicul de aceste aspecte....

Alina, imi pare rau ca treceti prin asta. Ce mai fac piticii tai?

Inutsa, hai sa te incurajez... Am o prietena care a nascut natural fetita de seama Stefaniei cu 3.600 si baietel la 2 ani diferenta de 5.200, tot natural. Drum bun si sa va intoarceti sanatosi. Vorbim cand te intorci.

Emma, ai tai ce mai fac?

Va las o si fug .... sa ma pregatesc de dus copilul la dansuri... daca se mai linisteste vantul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna fetelor!

Urat tare afara!

Ani Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Inutsa, am avut dilatatie normala Dimensiunile capului au fost ca unui nou nascut normal (PC 36), atat a avut si Karina, care a avut 3.750 g. Dar am fost tare curajoasa, ca la ultimul eco avea 3900 g Daca stiam ca are 4.500 g nu stiu daca mai eram asa curajoasa

Lacra ati fost la dansuri? Eu nu ma mai organizez s-o aduc si eu pe Daria...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o feirbinte sau o ciocolata calda.

Stiti ceva de kmy?

Ada, am fost ieri si mergem si azi de la 11.30 la 12.30. Va asteptam si pe voi. CEa mai mica din grupa are 2 ani si 8 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!!!
Multumesc frumos tuturor pentru urari si pentru ca v-ati gindit la noi...ieri am ajuns acasa ...sunt multe de povestit insa important e ca suntem bine atit eu cit si Sofia;Sofia a cintarit la nastere 3.620kg si a avut 51 cm;
La Arcadia e super,daca aveti posibilitatea sa nasteti acolo eu zic ca se merita...au avut mare grija de mine si m-au ajutat foarte mult...si nu cred ca numai de mine ci de toate mamicile;intr-un cuivint e super...cu laptele...ce sa zic...ba e ba nu e...si nici nu are mititica de ce apuca caci am sinii ombilicati...
Am vazut ca discutati despre medici...pe medicul mau l-a ajutat dr Scurtu ,si nu am decit cuvinte de lauda la adresa lui,nu mai zic de dd Mihaila care a avut mare grija de mine pe timpul operatiei caci am avut oarece probleme...
Va pup!!!
Kmy felicitari pentru nastere!!!
Cind mai am timp mai intru sa mai povestim!!!

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 38+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Am uitat sa schimb semnatura
Acum e gata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ella bine ca sunteti acasa deja si sunteti bine amandouaBaga poze cat mai repede ca mor de curiozitate
Eu nu ma simt pre mine si am gasit cateva pete maronii pe chilot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Bravoo Ella! Abia astept sa nasc si eu, tot la Arcadia, dupa Paste, cred ca 29 aprilie.
Pup la cea mica si refacere rapida tie!

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR 3w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, felicitari mamico!!
kmy, asteptam vesti si de la tine!

Ani, la multi ani si multa sanatate!imi cer scuze de intarziere..sarcina usoara in continuare!!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

Scuze ... ca nu am intrat zilele astea .. dar din cauza vremii am ramas fara net... si in unele cazuri si fara cablu
Iulia, multumesc foarte mult.. imi pare rau pt Stefi si pt tinesanatate multa
ada , kriss multumesc
ella, imi pare bien ca ati ajuns acasa cu bine.
moldo, poate nu e nimic grav... fruntea sus... sper sa fie tottul bine cu tine si cu bebe

Darius ... tuseste si ii curge nasucul... Pe mine ma doare gatul si tusesc, of si vremea asta ma scoate din sarite.
in weend a fost bine... cu prietenii ...

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!

ani LA MULTI ANI!!!!scuze pt intarziere

moldo ai fost la dr? Sper ca bb e bine!

lacra ati putut iesi pe vantul ala? Pe noi ne lua pe sus, la propriu. Macar de Paste de ar fi frumos!

ada nici eu nu am stiut exact cat are fii-mea, la eco dinaintea nasterii dr mi-a zis ca e mare bebele, dar eu eram deja in travaliu, fara cale de intoarcere

ella te asteptam cu toata povestea nasterii! Cum a primit-o Bia pe Sofia?

de si15+

bebe din burtica

Mergi la inceput