Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
bellasamoyed spune:
ralu bine ca ti-au recoltat...pai ce nu stii si tu ca receptionerele sunt mai ceva ca dr.
walkira,corina
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
Normanel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Edit: pana la urma m-au chemat azi pentru o ecografie pt ca aveam ceva dureri in partea dreapta. totul e ok, bebelusul dezvoltat conform varstei, batea inimioara, arata perfect totul. Data estimativa pt nastere: 23 noiembrie, cel mai posibil prin cezariana, dupa ce a vazut rapoartele medicale de la prima nastere mi-a zis ca e foarte riscant sa incerc o nastere vaginala. |
ralu da si la mine au decis ca am uter bicorn tot in urma eco. Insa am facut laparo in ianuarie si doctorul si-a mentinut parerea.
5 +
baby_r7 spune:
buna , eu azi sunt mult mai happy decat ieri!!!!
bubitele lui Bianca s-au uscat aproape complet si au inceput sa dispara....
si eu azi luat medicamentele am mancat si greata am combatut-o cu multa apa plata cu multe lamai!!!!!!!
pana azi la mine apa cu lamaie nu isi facea nici un efect..........dar azi am avut prima victorie!!!!!
sper sa ne tine si maine...
felicitarii pentru bebeii vazuti la echo!!!!!!
mergem la nani ca Bianca doarme deja de o ora jumatate si revenim pe seara!!!!!
va pe toate!!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">7+
ralu_t spune:
brambu mi-a dat seama ca am uitat sa te felicit eu m-am bucurat in sinea mea dar am uitat sa o arat
nu mai stiu daca ti-am zis ca una din prietenele mele cele mai bune a trebuit sa intrerupa o sarcina la 28 de saptamani (primul bebe) fiindca era complet malformat saracul. au mai facut 2 copii perfect sanatosi, si ei au analizele genetice perfecte. sunt convinsa ca va fi totul perfect si la voi de data asta, asa cum a fost si la Silvia
fetelor eu am terminat cu munca intelectuala, ma duc la aia necalificata (gatit+curat prin casa)pana vin baietii
va doresc un we fain, fara greturi mari-acolo cat sa nu va panicati si cu bebelusi cuminti. si la mine greturile au revenit azi. nu generalizez, dar la mine greturile sunt sigur si de la bibilica exista o corelatie clara intre starea mea de spirit si greturi.
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 9+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra
carola spune:
sunteti foarte rapide. eu sunt in urma cu cititul (cap8). am intrat sa va spun noutatile despre mine/ noi :). bebe e bine si creste. este un ursulet dansator :). din pacate, la mine nu este tocmai grozav. am contractii si mi s-a micsorat colul. mi-a dat medicul o "scrisoare" pentru serviciu, pentru reducerea programului de lucru. se pare ca nu imi face bine faptul ca stau la serviciu 8 ore. mai merg la control peste 3 saptamani.
ma intorc la capitolul 8 sa va citesc in continuare. am ajuns la paginile in care va plangeti ba ca aveti greturi, ba ca nu aveti si mi se par asa chestii neimportante...
9+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
Hop si eu ...
Va citeam din umbra azi, ca nu mai am noutati .
ralu - merci mult ... si tuturor fetelor care s-au bucurat alaturi de noi. Si mie mi sa intampla sa citesc vesti bune de la voi si sa ma bucur, dar nu mereu sunt pe faza sa si scriu asta. Asa ca, nici o problema.
Da, asa cica ... statistic nu ar trebui sa ni se mai intample o tragedie din asta. SI vreau sa cred ca asa o sa fie. Trebuie sa fie bine. Insa undeva acolo, in adancul sufletului imi ramane acel semn de intrebare ...
E cald tare ... cica de 100 de ani nu au mai fost temp. astea in aprilie (30 de grade). Si cica va fi vara cea mai calda ... de parca verile trecute nu au fost . Am trecut direct de la haina la papuci ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
bellasamoyed spune:
fetelor am papat ca o purcica de daca mi-au trecut greturile...la mine limita zilnica de rau e 2-3
am mancat atat de bun si mai bun a fost ca am comandat si nu am pregatit eu
cred ca ma voi rsfata astfel zilnic...mai ales ca asa voi manca ciorbite...nu ca eu nu as face ac papa dar noi mancam o data si la revedere..si asta ar insemna sa gatesc zilnic asa ca am gasit metoda ceea mai convenabila comandam acasa mai ales ca al meu sot nu e mancator de ciorbe mancaruri gatite etc nu il va deranja ca nu voi mai gati deloc.
fetelor cred ca ma retrag la depou mi se inchid ochii
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
miereamara spune:
Many Bany imi pare rau pt probleme si sper sa nu fie nimic grav.
Ralu-t aici DT se face intre 11 si 13 saptamani si eco si analiza de sange. Acum nu sunt 100% convinsa ca e vorba de aceeasi analiza, aici se numeste First trimester screening si analizeaza doi hormoni: hCG and PAPP-A plus eco care estimeaza translucenta nucala, stratul adipos din spatele gatului copilului.
Abramburika tu cum te mai simti? Silvia ce face?
Normanel eu voiam sa incerc vaginal, mi-e groaza de cezariana, pt mine recuperarea a fost f grea pt ca am avut ceva complicatii, plus ca o sa am si alt copil dupa care trebuie sa alerg:))
Carola, sper sa fie totul ok cu colul tau si sa nu ai probleme!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+
many_bani spune:
Ralu bine ca ai rezolvat pana la urma. Eu o sa merg pe DT despre care vorbea si Miereamara ca se face si in State, adica cel consacrat in Romania. Maine merg sa fac analizele cu plata (9 am de facut ) la Medlife si sapt. viitoare le fac pe gratuite de la dr. de fam. Tot sapt. viitoare aflu rezultatul la cele de secretie(4 analize) pe care le-am facut ieri in cabinetul ginecoloagei.
Calola, pai daca s-a scurtat colul acum, eu cred ca si programul de 6 ore este cam mult. Poate trebuie sa ai in vedere un cerclaj. Bafta multe
Corina, Brambu
Trebuie sa ma apuc si eu de munci pe care si Ralu le presteaza si asa lene imi este, dar nu am ce face.
W-e placut
mami de Vlad (29.10.2009) si 8+
Multumesc Doamne!
ioana_iasi spune:
buna fetelor, felicitari mamicilor pentru rezultatele de la eco.sa fie bine tot timpul si dupa sarcina.
Eu sunt ok, ieri la munca am avut niste ameteli si m-am simtit slabita ca o leguma ma miscam prin clinica,ma intepa un pic si burtica si l-am sunat pe doc. si mi-a recomandat sa-mi pun o perfuzie cu calciu,vit b6,b12.b6,vit c si m-am simti bine ieri numai sa vedeti imediat dupa perfuzie am avut o greata vai de capul meu,dar dupa ce am papat fortat m-am simtit ok.
Miercuri merg impreuna cu sotu la eco.
Va doresc un sfarsit de saptaman frumos fara grturi si numai cu vesti frumoase.
Calculatoru de acasa s-a stricat asa ca am sa citesc pe bucatele cand vin la munca.o seara buna!!
6+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!