Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Brambu hai "taliencele " ! va asteptam la luna decembrie !
eu una ador cam tot ce tine de Italia. filmele italiene vesele si savuroase , moda ,mincarea ,masinile si lista e luuunga !

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Normanel se mai intampla, si mie mi-au spus medicii inainte in Romania ca am un uter fibromatos si ca va fi greu sa raman/tin sarcina. Aici nici vorba de asa ceva, am avut o multime de U/S si nimeni nu mi-a spus nimic. Ma bucur ca nu e asa grav in cazul tau.

Edit: pana la urma m-au chemat azi pentru o ecografie pt ca aveam ceva dureri in partea dreapta. totul e ok, bebelusul dezvoltat conform varstei, batea inimioara, arata perfect totul. Data estimativa pt nastere: 23 noiembrie, cel mai posibil prin cezariana, dupa ce a vazut rapoartele medicale de la prima nastere mi-a zis ca e foarte riscant sa incerc o nastere vaginala.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

[quote]citat din mesajul lui miereamara

Referitor la plaja, eu am mers in sarcina trecuta, ar fi culmea sa nu profit:)) am piscina in curtea complexului, acum la ocean nu stiu cat de des vom ajunge pt ca lucram amandoi, iar baietelul nu are voie in apa pt ca are o operatie la urechi si trebuie sa ii protejam urechile sa nu intre apa. Si lui ii place saracutul sa se balaceasca, l-am dus la lectii de inot pe la 18 luni si apoi a avut operatia:(( inoata in fiecare seara in cada

Dar am stat intotdeauana intre orele permise, niciodata la pranz.

uff..miereamara imi pare rau ca baietelul tau nu are voie la piscina deocamdata. Sper sa treaca cit mai repede perioada asta !

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna gravidutelor

nu am avut timp sa intru si de la serviciu azi prea mult, dar am recuperat..sunt la zi cu vestile

felicity felicitari pt eco

toata lumea sa vina cu vesti bune si sa aveam o odisee frumoasa

pe mine vad ca ma inteapta un pic burta, si am stare de somnolenta de as dormi non stop

va pup pe toate

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Normanel se mai intampla, si mie mi-au spus medicii inainte in Romania ca am un uter fibromatos si ca va fi greu sa raman/tin sarcina. Aici nici vorba de asa ceva, am avut o multime de U/S si nimeni nu mi-a spus nimic. Ma bucur ca nu e asa grav in cazul tau.

Edit: pana la urma m-au chemat azi pentru o ecografie pt ca aveam ceva dureri in partea dreapta. totul e ok, bebelusul dezvoltat conform varstei, batea inimioara, arata perfect totul. Data estimativa pt nastere: 23 noiembrie, cel mai posibil prin cezariana, dupa ce a vazut rapoartele medicale de la prima nastere mi-a zis ca e foarte riscant sa incerc o nastere vaginala.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Bravo miere,ma bucur pt tine,sper ca nu e nimic serios cu durerea in dreapta.Felicitari pt bebe inimos

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,

Vin si eu sa imi vars oful. Ieri am avut consultatie la dr. care o sa-mi urmareasca sarcina. Dupa ce imi face fisa de gravida, recolteaza ptr. 4 analize si mai stam noi de vorba, vine timpul sa imi faca echo transvaginal. Surpriza, ovarele pline de chisturi, dar atat de multe ca au ridicat uterul sus si nu a putut gasi sarcina, dar nici nu a vrut sa insiste sa nu traumatizeze fatul. Au fost cele mai grele 20 min. pe care le-am trait in ultima perioada.Daca nu aveam echo. de la 6 sapt.(cand si atunci proful a gasit greu sarcina) si daca nu imi era rau as fi crezut ca nu este vorba de nici o sarcina. Pana la urma dr. a renuntat la echo. transvaginalsi am facut abdominal, a gasit repede piscotelul, care a recuperat restantele de crestere,are 2,09cm, ieri varsta gestationala era egala cu cea echografica. Am primit pomelnicul de analize de trim. I si ne vedem peste 2 sapt. ptr. DT. Am mari emotii cu chisturile astea sa nu puna sarcina in pericol. Dr. a zis ca probabil am facut hiperstimulare. Este drept ca si cand am fost la prof. la echo. asa cum am zis a gasit greu sarcina si a tzatzait cand a vazut ovarele, dar mi-a zis ca sunt usor marite si inflamate iar apoi a zis ceva in italiana la asistenta.
Si ca sa nu se termine surprizele, am aflat ca dr. mea nu mai lucreaza in Sistemul Sanitar de Stat si ca are contract cu aproape toate maternitatile particulare din Buc., dar ca mai colaboreaza si cu Filantropia. Dupa ce trec de primul trim. sa stau de vorba cu ea si sa-mi dea tarifele pe maternitati sa vad ce aleg.
Gata fug la treaba

W-e placut

mami de Vlad (29.10.2009) si 8+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

ieri am avut o zi nasoala, destul de grea si solicitanta. trezit devreme,alergat catva ore cu treaba..etc. am ajuns pe la 6 acasa si am zis ca mor de durere de cap. m-am bagat in pat si l-am asteptat pe al meu sa vina sa imi faca in cap ca sa adorm. abia am adormit de rau ce imi era. gata nene bebe pe primul loc eu nu ma mai obosesc asa never.

azi mi-e cam rau...am un nod in gat de toata frumusetea. sper sa nu mai dau la boboci.

va pup

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Salutare fetelorp

Felicitari mamicilor care au vazut sambureii la eco

Mihahegarty iti multumesc din suflet pt urari!! Wow o sa ai fetita, asa cum iti doreai tu....te puup si ai grija de tine si de bebelina!!

Felicitari Amy pt bebelini!!...foarte marfa, eu mi-as fi dorit sa am gemeni, un baiat si o fetita

Bella daca te simti atat de rau, menajeaza-te draga mea, ca apoi se supara bebe pe tine ca il obosesti

Eu zici ca sunt zombi, la munca nu mai fac fata de catatreaba am, am ajuns numai pe la 7 seara acasa. Programul meu arata cam asa, venit de la munca , mancat, spalat si sooomn direeect...nu rezist mai mult de 21:30-22:00.....ma stoarce piticul de energie

Eu nu am mai fost ieri la eco, pt ca nu am mai putut pleca de la serviciu...m-am mai linistit oricum putin ca ieri am avut toata ziua senzatia de greata si ma durea burtica, ca inainte de menstra...ceea ce am intelesca e normal.
Deci mi-am mai revenit cu capul

Imi pare asa de rau ca nu pot sta si eu mai mult cu voi....sefii astia nu-mi dau pace nici acum ca le-am spus ca sunt insarcinata...ma asteptam si eu sa ma inteleaga si sa nu imi mai dea atat de munca...dar de unde?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ce bate vantul azi pe aici....unde sunteti fetelor?
many chiar ma intrebam cand ne pov. cum a fost la dr. uoff...ai avut ceva emotii cel mai imp e ca bebelinul e bine si creste. tu ai avut dureri de ovare ca nu mai retin? sa stii ca si eu cand am ramas gravi cu T aveam ovarele ca niste ciorchini, facusem inhibare cu diphereline 6 luni pt inducerea menopauzei. s-a cam mirat herghelegiu, unul din ovare nici nu reusea sa-l gaseasca la eco de 6 saptamani. n-am avut pb in sarcina de la toti foliculii aia. dr. meu n-a comentat niciodata nimic, el nici nu se uita la ovare, doar la uter
bella migrenele pot fi pur si simplu de la sarcina, mie nu-mi trec decat cu paracetamol sau cafea (asta daca n-am baut cafea in ziua resp si mi-a scazut rau tensiunea). paracetamolul e safe total in sarcina.
americancelor ma bucur pentru voi ca v-ati gasit
normanel sa stii ca mie ecografic mi-au pus de multe ori diagnostic de uter bicorn insa am facut laparoscopie si s-a dovedit ca nu e bicorn deloc, ci doar cu 2 coarne mai pronuntate. am fost si eu la inceputul sarcinii trecute f nelinistita, aveam 10 eco facute de-alungul vietii in care scria uter bicorn, nimeni nu-mi explicase ca ar fi o problema si eco erau facute de medici f bine cotati la noi-herghelegiu, klein, etc. cand am citit chestii pe net despre posibilele pb in sarcina m-am albit. am mers la medicul meu la vizita de 10 saptamani si m-am plans de asta si el mi-a zis ca atunci cand mi-a facut laparoscopie uterul meu era dintr-o sg bucata, sa las grijile. tie cum ti s-a pus diagnosticul?

eu azi am fost sa recoltez pt DT. dupa noua moda, recoltare la 9 saptamani+, eco la 12. exista 2 laboratoare in bucuresti care fac asta, care au respectivul aparat. buuun. ma duc eu azi ca o floare cu trimitere de la ginecolog pt analiza DT la respectivul laborator si tipele de la receptie:
-unde va este ecografia?
-pai n-am, ca eu vreau analiza de DT dupa metoda Nicholaides, aia care se face cu un aparat special pe care il aveti doar dumneavoastra si inca unii in tot orasul, care se face inainte de eco.
-Imposibil, nu exista asa ceva, dar vestea buna e ca puteti face eco la noi azi la ora 1
-Nu multumesc, nu vreau eco, am doar 9 saptamani, n-am ce eco sa fac,vreau sa-mi luati sange.
Pana aici discutia civilizata, insa de aici se enerveaza ambele receptionere care erau una mai desteapta ca alta si incep : ca doamna habar nu aveti cum se fac aceste teste, noi avem experienta. m-au apucat niste nervi, alea ma trimiteau la plimbare si imi ziceau ca n-am inteles eu corect ca mi-a zis medicul le-am zis ca problema e la ele, ca ar fi bine daca s-ar informa nitel de ce analize dispun (medicul meu imi tinuse o polologhie despre analiza asta si aparatul x). asa ca au chemat directorul laboratorului care evident stia despre ce analiza vorbesc, mai mult, stia si care e ecografistul la care aveam trimitere pentru eco la 12 saptamani si care va face interpretarea. ca la noi, daca nu ma ratoiam un pic la alea ma vedeam data pe usa afara cum am venit. concluzia: a fost vina mea ca nu stiam ca aparatul se cheama kryptor, desi eu ma dusesem cu trimitere, cu niste chestii scrise de dr.

edit: ca am uitat felicitarile
felicitari miericica pt bebelin
bun venit noilor gravidute
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 9+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

many

bella, ai grija de tine

eu am incercat sa nu mai agit..insa tot obosita ma simt..aseara de ex am adormit de la 9..nu cred ca m-am culcat la ora asta niciodata..dar pur si simplu mi se inchideau ochii

4+

Mergi la inceput