Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxana - incearca si tu apa cu lamaie. La mine azi vad ca functioneaza. Ori o fi pe fond psihic, ca-s mai linistita de la eco ?

Dar mai mult decat eco, am mai primit azi o veste buna: rezultatele de la testele genetice. Sunt perfecte! Nu sunt probleme la nivel genetic cu nici unul din noi. Deci, e un punct de plecare bun. Doamne-ajuta in continuare!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salutare!

nu am mai scris de un car de ani, nici nu v-am citit.........

si eu cu greata la activ.....da o greata frate de nu scap de ea nicicum nici ziua, nici noaptea.......

cu celalat am vomitat cum m-am ridicat din pat,apoi totul era ok, insa cu asta............dumnezeule!
nu credeam ca poate fi mai rau..........

asa ca nu merge nici apa cu lamaie nici nimic..............

felicitari bebeiilor vazuti la echo si pt o noua veste de gemeni!!!!!
doamne ajuta sa scapam de greturi si sa putem ttai al doilea trimestru fericiti si sa ne bucuram de bebeii miscaciosi, ca apoi trim III iar e cu greutati...........palpabile......

aveti grija de voi!!!!!!!!
va pup!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Brambufelicitari ptr samburelul inimos !trebuie sa fie ultra emotionant !
Ulala Amy bravo ptr cei 2 samburei ai tai.

stiti vreun caz cu mamica cu uter dublu care a trecut prin sarcina perfect normal si cu bb fara probleme ?
uff am mai citit pe net ca e considerata chiar o sarcina cu risc ..
fetele

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Abramburika felicitari pentru rezultatele bune! Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima.

Normanel nu cunosc pe nimeni cu acesta malformatie de uter. Am auzit de cazuri (parca aici) pe DC si stiu ca au dus sarcinile cu bine. Medicul tau ce spune? Ai avut prima vizita? In ce stat esti tu?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Normanel- nu te mai stresa.Pune pe listuta toate intrebarile pe care le ai.Cind ai sa dai cu ochii de doctor nu o sa iti aduci aminte de toate intrebarile si nedumeririle de acum.Sincer te sfatuiesc asta.Acum am venit de la doctor- si sa vezi minune:bineinteles ca asm uitat sa ii spun ca am probleme cu ovarul( doare rau in dreapta sus citeodata)despre care tocmai ea mi-a spus : nu il vad prea clar.Si sa iti spun ca am uter retrovers si ca m-a intrebat prima oara cind m-a vazut daca am avut surgery acolo jos?Am un uter care nu arat ca un bec(ca cica asa e normal).Al meu e cu mot, si arata ca o fasoala cu lobi in jos si cumva taiat la mijloc.Si mie mi-a spus ca ne vom face griji pe parcus as the pregnacy matures.
Si acuma ce s-a vazut la eco: sacul gestational, cele doua puncte albe f bine (youk-ul si ala ce formeaza placenta).Deci desi am 5+ nu am putut sa aud inimioara sau sa vad mai multe.M-a asigurat ca bebe e pozitionat f bine cum e de dorit.Pe mijloc, peste linia mediana.Nu am decit sa ma rog la DD sa am vesti bune si peste 2 saptamini.Urmatorul eco Vinerea seaca.Doamne ajuta sa dau si eu acasa o veste frumoasa de Paste.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Uite ca ne-am adunat 3

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

wooow miereamara serios, au fost cazuri pe forum si numai cu happy end ?
eu sunt optimista de felul meu dar ce mi-ai spus tu mi-a inseninat si mai mult ziua !
eu sunt in south carolina acum , am locuit acum 2 ani in florida -sunny isles beach unde avem varianta sa ne mutam din nou curind , suntem in negocieri. imi place la nebunie florida. tu unde in florida esti apropos ? chiar cum e cu mersul la plaja in perioada de sarcina ?
eu saptamina viitoare merg la doctor.

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

americancele!!

Si nu-i corect, eu n-am nici o 'talianca de-a mea!! In odiseele precedente am avut tovarase de adoptie, acu'???

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Wow Felicity ce frumos, ai avut deja eco!

La mine sunt atat de zgarciti cu ecografiile, pe mine m-au chemat la prima vizita de abia la 10 saptamani:((( Deci sarcina mea pana la 10 saptamani nu o sa fie vazuta de nici un doctor! Asa a fost si la baietel.
Ce teste mai faceti?

Eu la 12 saptamani am First trimester screening plus eco pt nuchal translucensy, apoi la 18 saptamani o sa am eco morfologica si Quad test, apoi pe la 26 de saptamani testul pt diabet si pe la sfarsit cel pt Strep B. Cam astea sunt. In plus, optional CVS sau amnio, in functie de cum vor iesi rezultatele la First trimester screening si Quad test.

Normanel depind f mult de forma uterului, unele cazuri sunt mai grave altele mai putin grave, asta numai medicul ti-o poate spune.

Eu sunt intr-un orasel universitar, in North central Florida, cam la o ora si ceva de ocean si vreo 5 de miami (in nord).

Mergi la inceput

Referitor la plaja, eu am mers in sarcina trecuta, ar fi culmea sa nu profit:)) am piscina in curtea complexului, acum la ocean nu stiu cat de des vom ajunge pt ca lucram amandoi, iar baietelul nu are voie in apa pt ca are o operatie la urechi si trebuie sa ii protejam urechile sa nu intre apa. Si lui ii place saracutul sa se balaceasca, l-am dus la lectii de inot pe la 18 luni si apoi a avut operatia:(( inoata in fiecare seara in cada

Dar am stat intotdeauana intre orele permise, niciodata la pranz.

Mergi la inceput