Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
georgia79 spune:
Ela multumesc mult de tot!
M-ai linistit!
Brambu am copiat linkul dar cum fac sa apara scris altceva ( de ex.bebelusul meu)?
Multumesc mult pentru ajutor!
+8
mami de Iustin 09/04/2009
http://lmtf.lilypie.com/pWqap3.png
abramburika spune:
georgia - ceva n-ai copiat bine ... deci, copiaza exact polologhia de mai jos
samburel (sau ce vrei tu sa iti apara scris)
Si inlocuiesti samburel sau ce vrei tu ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
georgia79 spune:
Gata brambu!!!
Acum e bine!
si un buchet de
+8
mami de Iustin 09/04/2009 bobitza mea
Bianca77 spune:
o zi buna fetelor!
Ralu, Brambu felicitari pt bebeii curajosi! Oare am uitat pe cineva?
firicel prin ce treci! nu mi-am putut imagina ca poate fi asa de greu cu greata. Tine-te tare . E bine totusi ca ai unde sa dai un tel in caz de nevoie...
Many, Lia sunt "inarmata" cu Utrogestan pt inca 3 luni! am inceput de ieri sa iau doar 2x 200 mg in loc de 3. Pana acum vad ca totul e ok.
noi ieri ne-am anuntat parintii, si eu si bunicile. Sora mea si cea mai buna prietena stiau deja. Mamaaa ce fericire! Bunicile au inceput sa planga si sa spere ca mai apuca ziua cea mare in care sa isi vada stranepotii. La noi nu mai credea nimeni ca o sa avem vreodata copii, doar suntem impreuna de 11 ani. Am anuntat si la servici. Coordonatoarea centrului unde lucrez tot incerca sa ma felicite dar vedeam clar ca nu-i convine treaba. Asta e, n-are incotro!
in rest la noi totul relativ ok, au inceput mai serios crampele, dar daca ma iau dupa odisee, suntem in grafice!
gata, fug inapoi la treaba. va pup inca o data pe toate!
8 +
www.psychosomatics.be
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca77 o zi buna fetelor! Ralu, Brambu felicitari pt bebeii curajosi! Oare am uitat pe cineva? firicel prin ce treci! nu mi-am putut imagina ca poate fi asa de greu cu greata. Tine-te tare . E bine totusi ca ai unde sa dai un tel in caz de nevoie... Many, Lia sunt "inarmata" cu Utrogestan pt inca 3 luni! am inceput de ieri sa iau doar 2x 200 mg in loc de 3. Pana acum vad ca totul e ok. noi ieri ne-am anuntat parintii, si eu si bunicile. Sora mea si cea mai buna prietena stiau deja. Mamaaa ce fericire! Bunicile au inceput sa planga si sa spere ca mai apuca ziua cea mare in care sa isi vada stranepotii. La noi nu mai credea nimeni ca o sa avem vreodata copii, doar suntem impreuna de 11 ani. Am anuntat si la servici. Coordonatoarea centrului unde lucrez tot incerca sa ma felicite dar vedeam clar ca nu-i convine treaba. Asta e, n-are incotro! in rest la noi totul relativ ok, au inceput mai serios crampele, dar daca ma iau dupa odisee, suntem in grafice! gata, fug inapoi la treaba. va pup inca o data pe toate! 8 + www.psychosomatics.be |
f bine bianca
paza buna trece primejdia rea
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8
baby_r7 spune:
felicitarii pentru bebelusi vazuti la echo!!!!!!!!
sarcini cat mai usoare in continuare!!!!!!!
eu azi sunt cu moralul la pamant........dau afar tot ce mananc si am un gust amar in gura......... sper ca daca reusesc sa dorm un pic o sa imi revin si o sa reusesc sa pap un pic........
va pe toate!!!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">7+
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_r7 felicitarii pentru bebelusi vazuti la echo!!!!!!!! sarcini cat mai usoare in continuare!!!!!!! eu azi sunt cu moralul la pamant........dau afar tot ce mananc si am un gust amar in gura......... sper ca daca reusesc sa dorm un pic o sa imi revin si o sa reusesc sa pap un pic........ va pe toate!!!!!!!!! Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!! www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!! www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">7+ |
e semn de bunastare a bebelusului
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8