Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
iriscatalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greentea Buna fetele, ma alatur si eu, ma bucur foarte mult ca am descoperit subiectul asta unde sunt numei fete intr-o situatie asemanatoare cu a mea, luna 4-5-6. Sunt in sapatama a 4-a. Ultima menstruatie am avut-o pe 6 martie. Ma simt foarte bine, doar ca am niste dureri in partea de jos ca atunci cand trebuie sa imi vina, am sanii tari, mariti si durerosi siiiii.... sunt fierbinte. Mai ales nopatea sotul meu nu ma poate tine in brate pentru ca frig. Sper ca e de bine. Eu as dori sa nasc natural. Va pup si sarcina usoara la toate. |
Mami de
vladut 1 an si 9 luni
4+
Normanel spune:
Corina Kelly si eu tot marti sper sa ajung la doctor la fix 6 saptamini.
Nici pe mine nu m-au luat greturile , nici macar vreo sensibilitate la mirosuri sau vreo stare de somnolenta ! Sper sa fie de bine !
Felicity ma bucur ca si la tine e cald. da chiar ne gindeam sa mergem la ocean..desi apa inca nu e f calda asteptam sa se faca precum ciorbita.
miereamara wow mesajul tau cu argumentele contra cezarienei e asa de convingator.uff doar ca frica mea de nastere naturala e peste limite. poate o epidurala ptr mine ?
fetele ..un weekend excelent !!!!
5 +
corina_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriscatalina
Mami de vladut 1 an si 9 luni 4+ |
si eu la fel
5+
carola spune:
mie mi s-a modificat DPN-ul :). acum e 05.11.2011, ecografic. ecografic e mai mare cu 6 zile bebele.
10+
www.flickr.com/photos/carola456
corina_s spune:
am cautat si eu azi pe net mai in detaliu despre alimentatia in sarcina si ce trebuie evitat..si m-am crucit
daca te iei dupa toate recomandarile ajungi sa nu mai mananci nimic
cele mai des intalnite alimente interzise sunt: ficat de pui, icre, ton sau macrou in sos, somon etc
mie dr mi-a zis sa am grija la oua sa fie bine fierte sau prajite, carnea la fel de bine facuta, sa nu consum fructe de mare, lactate doar cele pasteurizate si cam atat..
pana la urma sunt alimente interzise, sau trebuie doar avut grija sa le consumam cu moderatie si sa nu facem excese?
5+
corina_s spune:
normanel sa ne povestesti dupa eco cat are bebe
eu merg la 6 sapt si 5 zile
carola, felicitari pentru bebe, se face mare in burtica la mami
5+
carola spune:
interzisa intr-adevar este carnea cruda si probabil alimentele insuficient preparate, dar celelalte enumerate de tine cred ca trebuie consumate cu moderatie.
cori, se face mare dar sper sa stea cuminte pana la 40 de saptamani.
10+
www.flickr.com/photos/carola456
alecori spune:
Neata fetelor!
Eu sunt putin speriata...azi noapte cum adormeam cu ma trezeam tusind,cred ca o ora am tinut-o asa...sper ca bebe sa nu fie afectat
+7
bellasamoyed spune:
neata burticii

greentea bine ai venit...ti-am zis eu ca ne gasesti![]()
fetele abia astept sa vina ziua de miercuri sa mergem la eco![]()
fetele eu cred ca o sa am fetita
si al meu crede la fel.pana acum sustineam sus si tare ca simt ca e baiat, deunde ca nu mai simt deloc baiat. cred ca o sa fie o mandrete de fata
.mi-ai fi placut ca primul bebe sa fie baiat da acum cum vrea Dumnezeu...sanatos sa fie bebe ca ne bucuram cu ce e.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8
samburelul meu
corina_kelly spune:
neatza si de la mine! si bineinteles
![]()
bella, eu as vrea sa simt ca bebe e sanatos
nu am simtit nimic la baiat, dar acum imi doresc o fetita si parca parca simt k e tot baiat
vedem noi, numai sa fie sanatos!
Mami de
Serban(28.09.2009) si
5+