Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Mersi de raspunsurile voastre.
Eu acum sunt in sapt 28.problema este ca am si lichid mult si uter mic si nu cred ca ajung prea departe.luni mergem ,la alt specialist,care are sp in probleme cardiace si dupa aceea mai vedem.cu injectia nu sunt prea impacata ,o pot face in orice zi din sapt aceasta,fac o fiola si dupa 12h alta fiola?
nu am fost atenta deloc la ce a zis medicul dar parca nu mai pot sa ma concentrez si am impresia ca vorbeste de alta persoana.
Oricum ei au luat in greutate cel mare are 1225g si cel mic aprox 950g.
va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

MISSPII, eu cred ca ar trebui sa-i telefonezi dr.-ului care ti-a prescris fiolele sau la cabinetul lui ptr. ca si asistenta te poate ajuta, mai mult ca sigur. Eu zic sa nu le iei de capul tau. Iar noi, aici pe forum, nu suntem specialisti.
Sa dea D-zeu sa mai rezisti pana la 30 sapt., macar! Nu e diferenta mare de greutate intre copilashii tai! La mine e mai mare si acum si a fost si mai demult.
Iti doresc numai bine!





35 sapt. cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hola cikas!

emilyjeuly bine ai venit! Eu am fetitele asa-au fost monozigoti noncorionici (adica doi saci o placenta)-din cele identice au iesit.

Monas deci si tu te plimbi prin IOR? si noi..azi am fost putin de la 16 dupa kineto, da s-a facut uraat si a si inceput sa ploo. Merci de info de hotel, intru sa il caut de tarife sa vedem ce si cum.
Eu am dat Debridat, si Infacol..Parca ultimu a mers mai bine. Idea e sa vezi ce merge la voi.

Misspii saracuta de tine, of nu imi vine sa cred ce citesc cu baietelul.
E ok cum ti-a recomandat dexa, se face din s28 incolo, si eu am facut 4 doze.

Mirela tu ziceai ca mai faci comanda de colaci? ca am o colega forumista care dorea..

Noi suntem bine, am inceput sa mancam mai multe chestii: dimi la 10-11 piure fructe (mar para banan) apoi cate putin suculet de morcov, mar, para cam 50-60/pers si dupamasa piure de legume (morcov, albitura, dovle). In curand o sa mai bag si alte chestii.

Ce parere aveti, de la ce varsta sa bag branzica aia calcica?

Deabia astept sa vie calduraaa, cre ca in viata mea nu am asteptat vara asa de cu pasiune!


Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sugu sunt in vama
astept sa ajunga

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Neata fetelor,

MISSPII,am citit si eu printre picaturi vestile tale, nu fii disperata ca multe minuni se pot intampla, Dumnezeu e mare!
Sper din suflet sa auzim vesti bune de la tine; si mie mi-a recomandat dexamethasone pt maturarea plamanilor parca in jur de sapt. 30.
Frumos ca sunteti multe mamici IOR-iste si va mai puteti intalni prin parc, avbeti si bebei apropiati ca varsta. Si socrii mei locuiesc acolo, cand mergem in vizita dam si noi raite prin parc, imi place mult, dar din pacate e departe de noi...

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

http://bloginfamilie.blogspot.com/2011/04/povestea-noastra-fost-publicata.html

Revin cu link-ul de mai sus; am uitat ca voiam sa-l postez.Am aparut in revista MAMI de aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

sugubina, sunt superbe bblinele! Sa va traiasca si sa fie sanatoase! chiar ca seamana!
la noi medicul meu zice ca sunt univitelini, pt ca deocamdata nu se vede nici un perete intre ei, dar ma gandesc ca poate mai tarziu s-ar putea sa se vada. nu stiu, sincer imi este putin cam teama.

Emily 9+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Emily multumesc ! O sa cam stai cu teama toata sarcina. asa eram si eu: prima oara sa depasesc 12s sa nu mai pierd sarcina, apoi sa ajung la 28s sa fie viabili, apoi sa nu nax prea devreme..apoi sa stau numa-n pat sa nu se scurteze colu si mai rau.

Sa incerci printre picaturi sa te relaxezi, sa te bucuri de ultimele luni singura. Dupa viata se schimba asa de brusc, de total, de final, de greu si de frumos.

Chiar stateam sa ma gandesc , ca avem acum 5 luni, anu trecut in aprilie aflam ca voi avea DOI! Doi cetateni. Si ne intrebam mama ce am facut sa meritam asta, sa fim noi alesi..Si cum o sa ne descurcam? ca noi nu stim cu cupiii care e chestia. Dupa cezariana, a doua zi pac eram mamica. Mi le-a adus in patut langa al meu - si hai ai grija de de ei, ca deh ti le-ai dorit, te-ai chinuit sa ii tii toata sarcina. Da eu ce stiam? Nimica. Nici baie, nici pampers sa pun, nici titi sa le dau..nici sa tiu capu bine, nici sa le iubinizez.


Le-am invatat pe toate. Niciodata nu esti pregatita sa fii mama, niciodata nu le stii pe toate, sau nimic. Una e sa citesti si sa te documentezi, ajuta nu zic nu..si alta e sa fii fata in fata cu un bebe urlacios. A fi parinte cred inseamna sa te simti vinovat. A fi parinte e gemeni inseamna a te simti vinovat in permanenta.

Ah m-am lunginizat..scuze de filozofeala da am o stare mai melancolica datorita vremii ploicioase.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

fetelor, m-au zapacit copiii mei. mereu ma lupt sa-i decalez cu mesele, ca sa ma pot ocupa de ei pe indelete (mai ales la ragait) insa ei fac ce fac si masa urmatoare urla simultan. Cred ca deja isi recunosc zgomotele pe care le fac cand maninca si asa ca cel nehranit incepe si plange. Iar eu nu rezist in fatza gingioarelor sale plangacioase. Daca ma vedeti..cu mainile tin si hranesc unul, cu piciorul legan altul pus in scoica...si mereu ma gandesc la mamica ce am vazut-o eu pe Discovery care nu avea maini si-si ingrijea si crestea copilul cu picioarele. Asa ca ma imbarbatez si eu si zic ca treb sa reusesc. Azi mergem la dr pr control de rutina. Pe afara nu prea am mai iesit cu vremea asta incerta. Si revin la simultaneitatea alor mei cu mesele. Nu stiu cum sa fac? Sa-i separ in camere diferite? Nici asta nu prea-mi iese, ca tot se aud si raamne unul si urla singur pana-l hranesc. Daca-l iau pe primul mai ininaite de ora la care vrea el, nu maninca tot si ma oftic. Deci treaba complicata. Noaptea ii iau pe rand sa doarma pe pieptul meu, nu zic ca si mie-mi place dar totusi...ar trebui sa doarma amandoi.
Din zi in zi simt ca ma parasesc puterile, ma gandesc cum sa fac. Deocamdata o sa mai ia sotul meu un mic conced da Paste, apoi sper sa se incalzeasca sa plec la mama si acolo sa vad ce pot face cu ea. Insa nu-s convinsa ca aolo-mi va fi mai usor.
Mi se pare ca incet incet stabilim o legatura mai stransa (eu si copiii), pt ca bine zice sugubina, nu stiam de nici unele cand au sosit motaneii mei.
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

blue_karina am citit povestea voastra, asa m-a impresionat! Mi-au dat lacrimile! Superb ai scris, felicitari! Nu iti zic ca m-am identificat cu muulte, multe, multe chestii de acolo..
Cred cu tarie ca noi astia cu gemeni suntem alesi de Sus, ca nu toata lumea s-ar descurca, si ca e un plan mai mare de ni s-a intamplat tocma noua asta.

Monas pan la urma cateodata sa si mai planga cate unu..nu ai ce face asta e..O sa reusesti cum reusim toatele, are sa fie bine, ai incredere, esti o mama foarte buna! mai cere si tu ajutor pe cat se poate si pe cat il suporti..

Seara dupa baie de vro trei zile sunt singura si le dau bibi la ambele in acelasi timp: una in brate una in fata si ii sprijin bibi de o perna.

Puficele au inceput sa se intoaarca! sunt asa happy, Ilinca asta ar face toaata ziua. Se pare ca kineto si masajul au facut-o asa zburlie.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput