Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (58)
Raspunsuri - Pagina 21
gabitza35 spune:
Adishor,uite promit aici pe forum,ca in iunie,in We, vin cu mucosii in Herastrau, sa ne intalnim. Bonus,sper sa vin la pachet si cu o mamica de gemeni,care ne citeste din umbra .
Iar comentariile...Eu,care am fata si baiat, am parte si de urmatorul dialog
"- Uite gemeni !"
-"Nu sunt gemeni,tu nu vezi ca nu seamana,ca unui baiat si altui fata? Cred ca sunt apropiati"
Aici eu as adauga " Ba e al unui vecin de pe scara,il plimb eu ca tot mai am un loc liber in carucior"
.... si inca alte asemenea comentarii... daca-s gemeni,apoi musai trebuie sa fie identici
Si poate mai aduc o mamica noua pe forum,care momentan are tripleti, dar, din pacate, va face embrioreductie
poze
blue_karina spune:
Felicitari noilor mamici si multa sanatate si putere viitoarelor mamici!
Tare rar pot sa mai intru pe forum,vad ca mamicile de bebelusi sunt active nu gluma , deja sunt nostalgica, imi amintesc ca asa eram si eu anul trecut si acum doi ani mai ales, cand eram gravi...
Luminita, imi pare tare rau de problemele flacailor tai..sa dea Dumnezeu sa nu mai pateasca nimic. Am luat groaza bolilor. Am avut si eu probleme cu fetele mele, mai ales cu Sofia, care se imbolnaveste mai nou de la orice vant care bate mai tare.Gatul rosi si puroi imediat. Ajunge uneori la anitbiotic, (desi am tot evitat momentul asta cu antibioticele cat am putut),insa nici asa nu scapam, ca acum descoperim ca de la animite antibiotice face o erupite pe corp, semn de alergie. Scaunul si exudatul faringian nu dau nici un indiciu, ies negative. O sa vad si cu alergologia ce sa fac, apoi voi cauta un tratament de imunizare, ca devine nasoala rau situatia. Am ajuns cu Sofia la Gr. Alexandrescu in toiul noptii cu febra 40 acum vreo 2 saptamani si ceva. Nu ma asteptam la evolutia asta, Maria e mai bine, dar Sofia e sensibila. Cat au fost bebelusi, tot anul trecut, nu am avut nici o problema cu ele, cu exceptia unor raceli obisnuite, tratate cu nurofen si paracetamol.
Sper sa nu mai apara alte episoade asa urate prea curand. Tot cu Sofia trebuie sa mai mergem la control la ortoped, nu am fost demulticel, dar merge foarte bine acum; Maria insa calca putin in interior, ni s-a spus ca-si va reveni de la sine , in timp, dar vad ca inca mai calca aiurea cateodata. In rest, deocamdata mai am cateva luni de stat acasa cu copiii, si regret tare mult ca nu se mai poate sta...si ca am sa le vad seara, aprox.3 ore si gata.
. Din momentul in care au inceput sa mearga, nu stiu cum a trecut timpul.E adevarat ca parca e mai greu decat atunci cand erau bebici, dar e si mai frumos!! Mamici, bucurati-va de timpul petrecut cu bebelusii, ca trece taaare repede!
adishor_1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Adishor,uite promit aici pe forum,ca in iunie,in We, vin cu mucosii in Herastrau, sa ne intalnim. Bonus,sper sa vin la pachet si cu o mamica de gemeni,care ne citeste din umbra . |
gabitza daaa, multumesc, am reusit!
vom fi doua, chiar trei in parc he-he!! ce distractie va fi. te astept cu mare drag, sa impingem la super-carucioarele noastre
cu cat comenteaza mai mult doamnele cu un singur bebe, cu atat calc mai tzantzos
va pup pe toate,
Adishor, "singura" in parc
Oria77 spune:
adishor sa aveti o zi minunata sambata si sanatate maxima porumbitzelor!
Am si eu in format electronic 2 carti considerate de capatai in literatura americana despre gemeni - in engleza, e drept - , daca le vrea cineva dati-mi un semn prin pm, eu una le-am considerat foarte utile. Desi, cu mana pe inima, la fel de multe, ba chiar peste informatiile de acolo, le-am invatat de aici, de la alte mamici... Sfaturile din carti sunt bune dar in Romania ne lovim de unele aspecte pe care femeile de peste ocean nici nu si le imagineaza, din fericire pentru ele...
37+
elenacatalin spune:
Hello Girls,
Va mai aduceti aminte de noi?!
Va citesc tot timpul, dar nu am apucat sa mai scriu, pentru ca nu prea am mai avut timp :(
Baietii mei sunt foarte bine, am inceput sa papacim, piure de fructe dimineata si supica la pranz...cu supica cam greu, nu totdeauna vor sa o ia...asta e nu fortam nimic.
Noi intentionam sa plecam undeva la munte cu baietii pe la sfarsitul lui august :).
Suntem un pic cam muciosi, dar nu am facut febra slava domnului.
In rest toate bune!
Felicitari tuturor mamicilor!
Va pup
ElenaRadusi Tudor 26.11.2010
Monas spune:
Buna seara mamici dragi,
Noi suntem de o saptamana la mama in provincie. Am avut net si o rasnita de calulator, dar asa mai schiop. Am scris vreo 3 mesaje, mi se intreruipea netul si pierdeam tot. ma enervam de fiecare data. Acum a venit sotul cu calculator, a remediat si netul si e bine. In primele zile ream cu nervii la pamant. Am regretat ca am plecat de la casa mea, apoi am constatat ca fusese si vina sindromului premenstrual. . Incep sa ma obisnuiesc, copiilor le merge mai bine pt ca-i scot mult mai mult afara. Sunt si multe inconveniente insa nu vreau sa ma mai gandesc acum la ele. Ma voi plange alta data :).
elenacatalin, ce mult imi place emoticoul de la smenatura ta! chiar o s ate intreb cum ati plecat si cum a fost la munte, pt ca noi la mutarea asta am avut doua masini pline:) si-s curioasa cum o s afacem sa plecam si noi intr=-un concediu ceva.
fetelor, mor de ras cand aud comentarii despre gemenasi. chiar zilele trecute un tatic cu nevasta si copilul : " asta da lovitura!" ; sau o mamaie cu nep[otul,; "ptiu , da' bogata mai esti!":) aici in oras, ma arata oamenii si din masini cu degetul:)deci o sa devin vestita:))))
acu e vremea baitei copiilor , insa o sa scriu mai des de acum, ca merge mai usor!
va pup pe toate
gabitza35 spune:
Monas,asa si noi la deplasarea la mama,tot cu 2 masini pline. Si voi inca sunteti micuti,nu aveti si scaunele de masa.
La mare noi am fost anul trecut,in august,aveau aproape 9 luni... si ne-am inghesuit doar intr-o masina. Am lasat acasa scaune de masa, saltelele de la patuturi(am cerut la hotel paturi suplimentare si am produs unele la fata locului) dar am avut si asa o gramada de bagaje.
poze
sugubina spune:
Cucul buna gemenistele!
Elena si noi avem mooci...Ma cam ia cu dispe. sanatate puilor! Poate e bine sa incepi sa pasezi cate-o leguma sa fie un piure semifluid. Te sfatui asa pt ca nici ale mele nu au vrut supa, da de cand manca piure rad tot.
Monas ce haios povestesti de lumea care se ia de voi!! cica esti bogata ha? asa mi-a zis si mie o baba.. Sau altii cand trec cu carutu: "ia uite aicie, productie nu gluma!"
Vai nu ma speriati cu bagajele..Imi e deja gruaza-vom pleca la bg la inceput de jul si deja ma gandesc. Tre sa faca Pufi porbagaj deasupra k nu incape si carutu si bagajele in 307.
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Dragaica spune:
Buna ziua dragi gemanasi, noi cam rarut pe-aici in ultima vreme, ratoii scot untul din mine (cu toate astea nu reusesc sa ma slabesc) . Felix sta in picioruse singurel, Seby a facut primii pasi, evenimente mari dom'le . Despre bagaje....nu-mi aduceti aminte in august venim in tara, nu vreau sa-mi imaginez cum va fi pe avion 10 ore cu schimbt avioane, etc bagaje peste bagaje .
Vroiam sa va intreb daca stiti de unde as putea imprumuta/inchiria scaune de masina, nu le-as cumpara pentru 4 saptamani.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
adishor_1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oria77 adishor sa aveti o zi minunata sambata si sanatate maxima porumbitzelor! Am si eu in format electronic 2 carti considerate de capatai in literatura americana despre gemeni - in engleza, e drept - , daca le vrea cineva dati-mi un semn prin pm, eu una le-am considerat foarte utile. Desi, cu mana pe inima, la fel de multe, ba chiar peste informatiile de acolo, le-am invatat de aici, de la alte mamici... Sfaturile din carti sunt bune dar in Romania ne lovim de unele aspecte pe care femeile de peste ocean nici nu si le imagineaza, din fericire pentru ele... Oria, multumesc, ma intereseaza! iti mai scriu si PM? am inceput sa citesc din cartile "for twins" si, dupa primele 3 pagini, am facut toate greselile pe care trebuia sa le evit: sa nu compar gemenii intre ei. (gemenii identici sunt confundati, iar cei diferiti sunt comparati). cea mai tare remarca mie mi-a facut-o o tiganca, mergeam la eco, in luna a 8 a si tiganca mi-a spus uitandu-se la burtica mea: "ptiu, ptiu, ptiu, fato, tu ai gemeni, fato!!" doar dintr-o privire! fara eco, tehnologie, nimic.. am avut botezul, selectez poze si postez. eu m-am stresat, abia asteptam sa se termine, fetele nu erau in mediul lor. lumea s-a distrat, eu nu prea. in fine, a fost bine, am crestinat porumbitzele, dragele mele 37+ |