Buna, sunt Giulia_S din Iasi si astept un baietel la inceputul lui Iulie. Sunt analist relatii clienti la o firma englezeasca si in prezent ma stradui sa tin pasul si la servici si acasa - pana la jumatatea lui mai.
Amandoi suntem bine, ne-am gandit deja la nume, la cateva detalii despre camera lui si... cam atat. Ne bucuram ca suntem sanatosi si crestem
Deoarece este prima sarcina, schimbarile care poate in viitor mi se vor fi parand firesti, acum imi ridica o gramada de intrebari la care as vrea sa le gasesc raspunsul alaturi de voi.
In rest, multa sanatate alaturi de prichindei si restul familiei si sa ne ajute Dumnezeu cu ganduri intelepte, liniste si bunastare!
Nu uita sa adaugi un titlu la mesaj (in campul Subiect de mai sus). Ceva de genul: Bine v-am gasit de la [numele tau]
Giulia, bine ai venit la
Iti dorim sa ai un baietel sanatos si norocos si sa iti gasesti multi prieteni pe DC.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
buna giulia felicitari si eu sunt tot o tinara mamica ca si tine dar voi naste undeva la sf lui iulie
Bine ati venit pe !
Va invitam dragi burtici sa va alaturati grupului de mamici care isi asteapta piticii in aceasi perioada: strumfi si prichindei de iulie-august 2011
Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!