Mar-Apr (201)Hai irinuca05!!! Bravo MaryM85 !!!
Raspunsuri - Pagina 8
ama22 spune:
Nilufera si eu imi blestem zilele cu epilatul. Eu singura m-am facut ca am zis ca la cat de tare ma doare (am devenit ffff sensibila in sarcina la asta), daca merg la cosmetica cred ca si nasc pe masa la aia de durere :)))
singura ma chinui ca nu vad de burta, tot cu oglinda. desi la mine e efectul invers, a crescut mai putin si muuuult mai incet de cand sunt gravida
40+
Natalia
AMR maxim 6 zile
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
antguess spune:
madutza- si tu te-ai saturat de casa? :))
dr pediatru a zis ca la 2 saptamani..sa o scot incet, cate 10 min azi...20 maine.....dar mi se pare o prostie...surorile mele de prin alte tari isi scot copiii imediat dupa nastere fara nici un fel de probleme..iarna-vara doar ca ii imbraca adecvat....ce o fi prostia asta la noi cu 2 saptamani?
si totusi...nu indraznesc sa o scot fara permisiunea cuiva..fara sa imi zica cineva..eu am scos si nu s-a intamplat nimic:))
pe de alta parte...azi ma duc sa o inregistrez si la control la ginecolog si..bineinteles ca o iau cu mine asa ca....
si la dr pediatru tot eu am fost cu ea, nu a venit dr la mine....asa ca nu niteleg.....cand am o treaba pot sa o scot dar la plimbare nu?
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
ralucis spune:
Cami, felicitari maxime! Aveti o mandrete de fata! Si ce nume frumos i-ati pus! Noi nu ne-am hotarat inca, sper sa gasim ceva la fel de frumos!
ralucis spune:
Madutza, scuze ca ma bag, dar Radu este nume de sfant, daca nu ma insel e pe 16 august sarbatorit
madutza_bra spune:
alina, ziceai ca nu te poti incalta, asa eram si eu la Cristi. La fata nu am avut pb. Poate asa sunt sarcinile de baietei 
madutza, intre 10-14 zile poti incepe sa scoti bebeul afara.
antguess, la cat mai multe
Daca tu simti ca e ok sa scoti fata afara, nu vad de ce sa astepti.
Hai Irinuca !!! 
La multi ani, Lalely !!! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
alina06st spune:
Ama, multam ca mi-ai deschis si mie ochii, sa-i urez lui Lalely:
LALELY, La Multi Ani!!! Nastere usoara si bebe sanatos!!!

Pe mine ma doare capul... e drept ca mi s-a mai agravat rinita de sarcina in ultimele zile. Respir mai greu si ma simt infundata. O fi si de la vreme durerea mea de cap... zicea Busu pe pro tv ca scade rau presiunea atmosferica si s-ar putea sa ne afecteze. Adevarul e ca e un cer incarcat la noi, innorat asa...
Chestia asta cu scosul afara e ca si aia cu batista pusa pe fata de care povesteam aseara. Acum, daca afara e frumos, e cald, nu vad de ce sa nu iesim cu copilul 20-30 de minute. A! Daca erau sub 10 grade, nici eu n-as fi iesit cu copil asa mic, dar daca-s 18-20 de grade...
in S 37+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR aprox 1 sapt 
irinuca05 spune:
Ama, referitor la problemele de cosmetica, si mie imi creste mai greu parul, in perioada sarcinii. Eu am fost joia trecuta sa ma fac "fina" si nu a fost chiar asa de greu!
Asa ca aveti curaj fetelor! Cine stie cand ma mai intalnesc cu cosmeticiana... probabil dupa 6 sapt!
Astazi sper sa fie ultima mea zi cu burtica!
Eu nu inteleg cum de dr. mea era atat de convinsa ca eu nasc maine natural. Eu nu am niciun simptom: nu am eliminat dopul, contractiile mele nu sunt dureroase si nici regulate. Sper sa nu ma trimita inapoi acasa! 
Ma tot gandesc la Simona ca ea a avut inducere, tot intr-o zi de vineri. Si experienta nu a fost cea mai placuta
. Simona, tu de ce ai facut inducere? Tot asa nu aveai simptome inainte, ca mine?
Offff...
39 sapt
cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie 
irinuca05 spune:
La multi ani Lalely! 

Mult succes la controlul de astazi! Sa ne anunti daca te pastreaza acolo!
Sa stii ca am luat nr. tau de tel dc se intampla ceva la mine maine
39 sapt
cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie 
antguess spune:
irinuca..iti urez si eu sa fie ultima zi de sarcina si prima zi de mamica fericita .
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
simonacip spune:
lalely la multi ani si bafta la dr!
Irinuca, eu aveam contractii la greu, dar nu stiu de ce a mers asa greu...Inducerea am vrut-o ca sa am totul aranjat cu cei mici ca eram singura cu ei acasa si nu voiam sa ma apuce cine stie cum sau sa nasc pe drum...Pe al doilea l-am nascut in 2 ore..mi-era ca la al treilea bat cine stie ce record![]()