Mar-Apr (201)Hai irinuca05!!! Bravo MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ioana- va vizitez dar nu mai pot citi tot ca inainte..adica daca ratez un capitol, nu prea reusesc sa recuperez...citesc oarecum pe sarite...ce sa fac

vezi cu baitele....mai bine fa dusuri acum pt ca inteleg ca nu vrei sa nasti inca....si incearca sa te odihnesti ..sa stai cat mai mult degeaba.....

noapte buna fetelor...sa aveti o noapte linistita..cu bebelusi cuminti si cu burtici fara contracti

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hai Mary!!! Nastere usoara!!!

Intru si eu in randul fetelor cu dureri si contractii pe-nserat. Am fost vreo 2 ore prin Auchan si pe la un magazin de hainute de bebe si gata, m-au luat durerile.
Am bagat si eu un no-spa si ma duc sa iau si un magne b6. Am fost cu moasa sa luam hainute pt iesirea din spital. Dar nu s-a abtinut sa ia doar pt iesirea din spital, ci a luat mai multe. Plus niste chestii pe care n-am sa le folosesc, dar cand am vazut-o cat de incantata era, am lasat-o. De exemplu batistuta de pus pe fata, cand iesi cu copilul la plimbare, pana la botez . S-a bagat in seama vanzatoarea si i-a spus... Doamne, cate prostii pe lumea asta. Zau, ca tare inapoiat popor mai suntem

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

batistuta??! sincer numai la tiganci am vazut ca le puneau bebeilor cate o carpa pe fata...in plus mi se pare f neigienic si chiar periculos..si de ce pana la botez, sa nu se deoache?! mie mi s-a deocheat si cu rosu si cu cruciulite si cu tot ce incerca mama sa ma faca sa-i pun bietului copil

37+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Da, da, sa nu se deoache . Urasc aberatiile astea. Si nu-mi imaginam ca exista si fabrici pt asa ceva. Ca nu e o batista obisnuita. E special pt asa ceva, cu danteluta pe margine, din material ca de... nici nu stiu sa zic, ceva brodat, ca o matase
Stupid!

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Hai Mary!

offff toata lumea naste inaintea mea!
iertati-ma daca sunt rea, dar eu abia mai misc, abia merg, nu pot sta intinsa in pat, ma simt ca un balon din ala umflat la maxim si ma dor toate cele si bebelina mea e asa de relaxata :))

apropo de botez, mama imi zicea ca ea nu a avut voie nici sa ma scoata din casa pana la botez. ca se zicea ca pana nu-s botezata e spurcat locul pe unde trecem :((( si ma scotea saraca numai pe balcon :( eu speram ca am mai scapat de obiceiurile astea, dar vad ca multe se pastreaza :((

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

@ama ; te inteleg, eu am de abia 37 si inebunesc pana ma ridic in fund, am impresia ca sunt cat casa..am facut azi supa crema de mazare si mi-a iesit super, singura problema e ca imi provoaca gaze dar sunt si astea bune la ceva, macar ies mai usor afara;
stai linistita ca o sa nasti si tu, nu ramai nenascuta..

37+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Nilufera, si eu la fel. In general seara, dupa 5. Oooo si noaptea, ma si vait pana reusesc. Dar mi-e si rusine sa mai povestesc... sa nu creda lumea ca-s inchipuita sau figuranta. De altfel sunt o tipa care rezist bine la durere, la boala, nu-s deloc genul care se vaita. Nu s-ar zice, nu? Si totusi asa e, credeti-ma pe cuvant

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

madutza,
eu i-am dat debridat lui vlad, dar parca am tot amanat sa il dau pana a mai crescut, adica avea creed vreo 2-3 luni cand am inceput..el pe langa dureri mari de burtica care n-au raspuns la nici un siropel pana atunci avea si probleme cu constipatia rau..si asta intradevar l-a reglat..
cu regurgitatul si la a mea se intampla des, azi chiar nu stiu ce a avut dar imi da afara si in jet..si da, chiar si dupa ec trece 1 ora de la masa ea tot da..in total sa zic ca da in vreo 2-3 reprize dupa fiecare masa..eu am pus-o pe seama ca mananca ca haplea si inghite f mult aer si lapticul cae vine inapoi e din cauza aerului ..ca se mai lasa si cu sughit de cele mai multe ori..si uneori da si pe nas, dar cum ti-am mai spus doar ocazional..si mai mult cand are gurita ocupata, adica e cu sanul in gura

nu mai stiu daca tu ziceai si de ten alergic..a mea face niste pete rosii pe fata care au in mijloc o bubita mica mica cat un varf de ac..dar le-am ignorat si trec de la sine de la o zi la alta..si apar altele si tot asa..nu stiu ce sunt..doar ca ea in maternitate era rosi toata la fata ca o iritatie, nu mai stiu cum mi-au zis ca se numeste..insa am pus-o pe seama l praf care il dadeau in maternitate, ca n-a mai facut o perioada dupa ce am ajuns acasa..acum insa avem aceste pete..voi ziceti ca ar fi alergice..or fi, o sa intreb si eu pediatrul..

Mergi la inceput

roxy, tot mi-aduc aminte ce mai vroiam sa raspund..
cu spalatul la pasain maternitate ne-au zis sa curatam secretia acea alba dar sa avem grija sa nu fortam deloc, ca labiile nu sunt dezvoltate inca..eu la baita sterg f usor cu un finet din acela care il folosesc la baita..dar n-as spune ca reusesc sa sterg tot..dar am vazut ca se mai duce si de la sine..sau de la apa..

Mergi la inceput

laleelo, mie pt ranile de pe sani mi-a facut extraordinar de bine lanolina - lasinoth se numeste dar exista de la mai multe firme..parca si de la medela..incomparabil cu garmastanul care la mine n-avea efect..plus ca nu trebuie s-o mai speli inainte de alaptat..si in 2 zile eram vindecata..

Mergi la inceput