Mar-Apr (201)Hai irinuca05!!! Bravo MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

roxy , ma duc sa pregatesc ceva de mancare si apoi ma asez in pat; va anunt daca se intampla ceva

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ioanna nu trebuie sa se intample nimic...
Bubu tb sa mai astepte...se pare ca este o situatie generala cu contractii si dureri pt mamicile de aprile..ce naiba o fi???

Si eu cum vine seara ma astept la contractii...Seara de obicei mi se intareste burtica si doare....

Azi am primit si o veste proasta ce priveste pe cineva din familie si sunt si trista..Incerc sa nu ma mai gandesc sa nu il afectez pe bebe...Am emotii si pt maine si sper sa gasesc medicul..Offf cate griji!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfule...bine ca ai mai rezolvat cu sanul..Deci sa inteleg ca pompa manuala de la Avent..nu este asa utila???Bine macar ca cea electrica te-a ajutat..Ce imi place sa citesc postarile tale cu detalii despre pischotica..Este o scumpica...

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Ioanna nu trebuie sa se intample nimic...
Bubu tb sa mai astepte...se pare ca este o situatie generala cu contractii si dureri pt mamicile de aprile..ce naiba o fi???

Si eu cum vine seara ma astept la contractii...Seara de obicei mi se intareste burtica si doare....

Azi am primit si o veste proasta ce priveste pe cineva din familie si sunt si trista..Incerc sa nu ma mai gandesc sa nu il afectez pe bebe...Am emotii si pt maine si sper sa gasesc medicul..Offf cate griji!!!

37+ David

AMR 2 saptamani!!!!

lalely, stiu ca nu trebuie sa se intample nimic, macar pana sambata cand fac 37 de sapt, sa nu mai fie considerat prematur.
imi pare rau de vestile primite, gandeste-te la tine si la bebe si incearca sa nu te superi;
te imbratisez cu drag

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

poate fluturasii de prilie sunt mai grabiti...
fii linistita, sunt convinsa ca vei gasi dr maine la spital; iti tin pumnii sa stabiliti o data si maine sa vii cu vesti bune si cu un amr frumos

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Mergi la inceput

am fugit sa pap si apoi ma pregatesc de baita
va pup si astept vestile bune de la mary

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Mesaj de la Marym85:

Sunt la spital internata cu dilatatie 2 si apa rupta. Sper sa ma dilat repede. Pup toate fetele

Bravoo Mary! Iti tinem pumnii si tinem in priza majoretele pt tine!

39 sapt cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

seara buna dragelor!

suntem acasa de duminica!
n-am mai apucat sa intru..am preferat sa dorm cate un pic cand am avut liber:)
soacra mea si-a luat concediu si sta mai mult cu tudor si asta ma ajuta mult!
eva e o scumpa si este foarte cumintica..mananca cam la 3 ore jumatate, san si completare..
din maternitate am facut rani la mameloane si ma chinui cu poampa manuala sa ma mulg de 4 5 ori pe zi ca sa-i dau fetitei! scot dimineata 80 total si pe parcursul zilei cate 40 total..ea se satura cu 60-70ml de lapte..san sau combinat ..
nu stiu ce sa ma mai fac cu bubitele astea fix in varful mamelonului..vad ca azi au cazut cojitele..dar este inca zona rosie si ma mai mulg si maine ca sa se mai vindece si apoi incerc iar sa o pun sa traga ea tare..ma spal frecvent si ma ung cu garmastan..uff..dar e chin mare si oboseala!
aveti ceva sfaturi pt mine inafara de rabdare si perseverenta?

ceaiuri beau din toate si pap bine sanatos si ma si odihnesc..sanul incerc sa il golesc cat mai mult, dar nu reusesc niciodata total..

ma intreb daca pompa electrica goleste sanul complet complet ..sau daca strangi de areola inca mai curge ceva laptic?
oricum..la mine curge asa pic pic..nu siroaie..

hai va pup ca v-am strasat cu lapticul meu..de ce ti-e frica de aia nu scapi..la mine din pacate s-a adeverit!

va inca o data! felicitari proaspetelor mamici si succes viitoarelor!

aaa..si azi i-a cazut buricul si ii facem baita cand se trezeste..abia asteptam!

seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

leeloo- si noua ne-a cazut buricul tot azi..:)

fetelor schimbati-mi si mie data nasteri a fetei de pe prima pagina pt ca ea trebuia sa se nasca pe 31 dar s-a grabit cu cateva ore..data nasteri este 30.03 si am nascut la 39 sapt nu 40

Off..nici nu stiu ce sa mai zic..am citit asa de multe...si acu nu stiu de ce sa ma apuc

pt mameloane dureroase eu am facut in felul urmator..le-am manjit cu lapte din san si am lasat sa se usuce..dupa care am dat cu bepanthen si am dormit fara sutien..chiar daca mi-am patat vreo 2 maiouri, am scapat totusi repede. singura faza e caq tre sa te speli inainte sa bagi tzitzi in gura la bebe..la mine nu a fost cazul pt ca nu i-am mai dat san cat am folosit hemorzon si am profitat sa-mi vindec mameloanele...

pentru colici, eu ii dai lu fi-mea preventiv niste siropel..mi l-a adus sora-mea din elvetia..nu stiu daca s-o gasi aici..se numeste FLATULEX

am reinceput alaptatul in seara asta dar nu cred ca a papat fata prea mult..nu pot sa imi dau seama....i-am dat si completare cu laptic praf si culmea...pt prima data a vomitat ..de doua ori dupa masa...f.f putin dar..totusi..ea pana azi nu a vomitat niciodata
adevarul e ca eu o ridic de cateva ori in timpul mese sa scoata aerul afara.....si probabil ca de aia nu mi-a vomitat niciodata si azi..tinand-o la tatzi ,..nu am mai ridicat-o sa scoata aerul..poate de aia a vomitat....nu stiu ce sa zic...

in rest..o noapte o dormim bine..o noapte vrem sa sugem non stop...azinoapte am dormit...relativ bine cu o pauza de 2 ore in care fata a vrut sa manance, eu am refuzat sa-i dau pt ca nu era ora.....si dupa 2 ore cand i-am dat, ea era deja obosita cat supsese din suzeta si cat o cautase...pt ca ii cadea mereu si pana ajungeam eu sa i-o pun la loc..o cauta si ea singurica cu gurita....anyways...cand m-am dus sa ii dau sa pape, la 3.....a adormit cand s-a terminat biberonul si a dormit neintoarsa pana la 8 dimineata

Mary - sper sa nasti asa cum am nascut eu...FULGER:))

Ma duc..poate mai vin:))

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

HAI MARY

HAI BEBE DE MARY

Leeloo - ma bucur ca ati ajuns acasa; sfaturi pentru laptic nu stiu sa-ti dau, insa sigur vor sti sa-ti spuna mamicile

Antguess - se vede ca cea mica este cumintica, vad ca ne vizitezi si nu pot decat sa ma bucur

gata... am fugit sa fac baita, ma simt mai bine dupa no-spa, in afara de clasicele dureri de spate care nu trec cu nimic

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Mergi la inceput