Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

depsre deochi:la fel cred si eu: un deochi sub forma unor energii negative.
emigrare: eu am frate si mama emigranti...dar noi nu cred ca am putea pleca...Suntem la fel de patrioti ca Roxx (cadrele militare se pare ca au aceasta calitate...sau ghinion??), dar noi totusi mai speram ca Romania se va trezi ("Romania, trezeste-te"), ca oamenii se vor civiliza (desi atatia ani de indobitocire comunista nu se pot sterge peste noapte) si ca tara asta va fi ce trebuie sa fie. Visam frumos, nu?
Intreba cineva de durerea de spate: si pe mine ma dure la fel si stii de la ce era??de la tinut fata in brate! incearca sa nu o tii prea mult o zi doua sa vezi daca trece,daca nu atunci e de la altceva.Daca e ca la mine, nu trece decat daca eviti ridicatul si tinutul in brate...nu masaj, nu nik.

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

dangabi, noi am rezolvat o data cu probiotice (biotics baby), a functionat sau a fost doar o coincidenta (?!)
supozitor cu glicerina ai pus? (macar un sfert sau jumate ca-s maaari rau pt popoul lor)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

si sa ma laud ca fata mea se trezeste o data e noapte de vreo saptamana si ceva??Ma laud ca am cu ce!Mai rade prin somn in hohote de-ti vine s-o mananci.Cu nasucul e mai bine, slava Domnului...tot are, dar putini.
Mirela, m-as baga si eu la o comanda de pe site-ul ala, sunt ieftinute, ca nu prea mai are mititica haine...dar abia prin mai-iunie cand vine indemnizatia...Daca o sa mai vrea cine atunci...Oricum e aiurea ca trebuie cineva sa-mi puna la posta ca stau in nord tare.E mai complicat! Ehh, vad eu cum fac. Oricum ptr site!
La noi e innorat si bate vantul...zi de dormit, de numarat bani si de facut copii...

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza si de la noi.
Multam' wudy de cafeluta si micul dejun. Cica beau si eu cafeaua: cana cu lapte si 2 lingurite de inka.
Despre deochi cred, dar nu am fost niciodata deocheata. Si cred mai ales ca se prinde de persoanele mai blonde(satene sau blonde la par sau mai deschise la piele, respectiv cu ochi albastri sau verzi)
Mitsu punem de o ieseala azi in parc?
Roxx ce fetita cuminte are mare. Noi inca ne trezim de 2 ori pe noapte. Inca nu am atins targhetul de 6kg(raceala e de vina).
Mirelush ti-am scris si ca vreau si eu niste hainute de acolo.

LA MULTI ANI!!!
Patrick-Cristian,
Tudor-Matei,
Matei-Alexandru,
Radu-Andrei!!!!
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

fetelor, de-abia m-am dat jos din pat, mai exact prin rostogolire.. ma doare spatele de moooor, cred ca si de la raceala si de la carat the funky monkey..
bine ca e frumos azi, ne urcam in carucior, si plecam sa rezolvam treburile! sper sa nu miorlaie don'soara ca nu o mai iau in brate! am zis, am zis!

cu deochiul, io una cred; n-am crezut pana nu m-a descantat o data o colega de birou, imi era rau sa mor si alta nu (durere de cap, varsaturi - nu, nu eram gravida inca) si mi-am revenit in 10 -15; acum are fie-mea rosu la manutza, ca e frumusica foc si sa n-o soarba careva din priviri (cra-cra)

o zi buna sa avem!!!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DANGABRIELA, Catalina a avut si 7 zile in care nu a facut kk. Si si-a revenit singurica, fara interventii. Eu as zice sa-l lasi. Daca nu te lasa inima, pune-i un sfert de supozitor, dar sa nu devina un obicei. Fa-i masaj circular pe burtica in sesnul acelor de ceasornic. Dar destul de apasat, macar un centimetru in adancime, nu doar mangaiat. Ridica-i piciorusele la burtica, amandoua odata, apesi putin, revii si tot asa. Apoi pe rand fiecare piciorus ("bicicleta"). Nu e rea nici ideea cu probioticele. Rau nu au cum sa-i faca. Te mai asteptam.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Buna dimineata! Multumesc de cafeluta,mmm, buna buna.
La multe lunite sarbatoritilor de azi, Patrick, Tudor, Matei, Radu!!!
La noi e o vreme inchisa, numai buna de stat in izmene (azi e randul meu, Simo ) si dormitat (daca ma lasa mandretea mea de fata).
Am inceput cu lista de invitati pentru botez... Am dileme, desigur. Noi facem botezul numai cu persoanele apropiate, la fel cum am facut si nunta. Intrebare: daca eu , la serviciu, am o prietena foarte buna, ce fac? O invit sau nu? Firma e mica, oricum se va afla daca vine doar ea, in plus, colegii mei sunt super ok, deseori ne adunam sa iesim la baute impreuna. Nu ii pot invita pe toti, dar nici nu as putea sa nu o invit pe prietena mea... Pentru ca mi-ar fi drag sa fie acolo.
La nunta n-am avut aceasta dilema, pentru ca ne-am casatorit la Valcea.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat?
Despre deochi: da, cred, dar asa cum zic si fetele, mai mult in energiile negative!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

ANDUTZA, eu am invitat la botez un singur coleg de birou, cu care ma inteleg foarte bine. Dar pe mine, sincer, nu m-a interesat ce au crezut ceilalti pentru ca nu suntem in cele mai bune relatii. Nici nu intentionez sa revin in colectivul respectiv. Deci nu sunt cel mai bun exemplu pt tine...

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Mi-a mai trasnit o idee Ce as fi facut eu in situatia in care m-as fi inteles bine cu colegii si totusi nu as fi putut sa ii invit pe toti. As fi invitat prietena buna, apoi dupa botez as fi dat o raita pe la serviciu (eventual cu printesa, sa fac prezentarile) si as fi dat ceva de baut, un platou de fursecuri / prajituri etc. pt botez, pe care as sugera ca l-am facut, asa mai familie, ca sa nu se simta nimeni lezat. Si gata. La mine la serv se poarta treaba asta.

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si multumesc pt micul dejun(macar virtual ca live nu stiu cand am sa reusesc sa il iau)
mirela-si eu ma bag pt comanda de hainute numai sa se indure cineva sa imi trimita prin posta.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi si in special lui bb Patrick!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput