Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela2 spune:
neata
wudy merci de cafea
ma, mor de ciuda ca ai vostri copii dorm toata noaptea, ce le dati, ce le faci sa le dau/fac si eu
sunt chiauna
s au foit toata noaptea, se potolea unul, ma asezam in pat si incepea celalalt.....si dai ia o de la cap
roxx eu am de gand sa i invatsa se descurce singuri sa nu ma njure nurorile ca nu stiu sa faca nik
legat de emigrat.............de cand eram gravida, al meu sot tot ma bate la cap sa ma trimita n Israel la "mamica" doamne fereste
cu el as pleca, dar singura cu 2 tzanci nu nu nu
pai ma paruiesc cu "mamica"
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
catal_ina10 spune:
Neata,
Repede, repede, ca sunt cu trebi.
In primul rand
La multe lunite fericite si voioase sarbatoritilor de azi, Patrick, Tudor, Matei, Radu!!!
O urare mai speciala pentru primul bebe cunoscut al odiseii!!! Irinukaaa, sa va bucure Patrickul, sa fie sanatos, voinic si vesel!
Irinukaaa'SZ, cred in deochi in sensul de energie negativa si de furt de energie.
Fragrant, multumesc mult ! Si mie mi-a placut ideea ta si de aia m-am "dezlantuit". Abia astept sa-ti vad tortul.
Maimutzica, muuultaaaa BAFTA acolo unde vei pleca, sa va impliniti visele!
Ziki, si mai fac botezul pentru ca fiica-mea nu poate rata prima invitatie la o petrecere la care inoata goala in piscina si se pileste !
Mandra mamica de printesa Sara Maria
catal_ina10 spune:
Mirela, tu ai mai luat hainute de pe site-ul ala? Sunt de calitate? Preturile sunt convenabile si arata dragut.
Mandra mamica de printesa Sara Maria
Shines spune:
Buna dimineata
multumim de cafea..acusi ma pun pe ea.
am avut un somn lung de la 10 pana dimineata la 7 cand abia puteam deschide ochii,rupta ma simteam. eu ma simt mult mai obosita cand dorm mai mult functionez invers.
Azi a iesit soarele,deci mi-am revenit din lenea de ieri. am pus haine la spalat,am facut ordine in camere si am aerisit..spalat vase,pus masca pe par..efectuat masaj
dupa trezirea de la ora 12 il iau pe bubu si evadez din casa,fortat.
sa aveti o zi frumoasa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Mirela, tu ai mai luat hainute de pe site-ul ala? Sunt de calitate? Preturile sunt convenabile si arata dragut. Mandra mamica de printesa Sara Maria |
da, sunt foarte faine
poate ne strangem cateva fete si dam o comanda
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Shines spune:
LA MULTE LUNITE PATRICK (wow..4 luni,cum e ?)
TUDOR MATEI,MATEI ALEXANDRU,RADU ANDREI
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ziki spune:
neata si de la noi!
si fuga la ca imi cad ochii in gura...
* legat de traditii si ritualuri, si noi avem. E o diferenta intre ateu si agnostic. flavia ne spune la fiecare masa "zicerea" invatata la gradi (si ei o spun la fiecare masa), si care se termina cu "varsa, doamne, fericire/ fericire si iubire/peste mari si peste mici/ peste toti cati sunt aici). si pentru noi e suficient
si in fiecare anotimp avem alte ritualuri, care sunt si ele frumoase doar ca nu implica vreun parti-pris, ca sa zic asa. :)
si cat despre alegerile pe care le facem pentru ei cat sunt mici, eu consider ca si eu fac o alegere daca aleg sa nu-l botez. pentru ca nu o fac din indolenta, ci dintr-o concluzie trasa dupa un rationament. e ca si mersul la vot dar sa anulezi votul. statul acasa poate fi lipsa de implicare dar anularea votului vine in urma unei decizii.
atat am vrut sa spun, asta ca sa-mi raspund singura la SZ, si sa nu credeti ca-s un pui de drac care va creste inca doi pui de draci care vor profana morminte la adolescenta
* DOLORESS, nu pot vorbi pentru celelalte fete care cunosc gay, dar nu sari ca ne-om fi civilizat la capitolul coming-out al gay-ilor... Prietenul meu are un super-job la Microsoft, a lucrat numai la companii mari, dar numai unui grup restrans de colegi-prieteni le-a spus despre orientarea lui si poate jura ca de atunci e ocolit...
cat despre situatia la job, compania citata mai sus se lauda cu deschidere catre toate "rasele", religiile, orientarile sexuale, etc, dar de cum a sosit, trainerul lui i-a spus : "seteaza-ti mai bine restrictiile de mail, ca te mai pomenesti ca primesti mailuri cu spamuri sau invitatii la petreceri cu poponari"... si bineinteles ca radea ca de o gluma extrem de buna... asa a inceput primul lui contact cu firma care se anunta a fi cea mai open...
poate stilistii se bucura de o deschidere mai mare avand cliente femei, si avand si un stil mai altfel de a isi exprima talentele artistice si stilistice, dar el unul in IT, nu a avut parte. si nici prieteni de-ai lui gay din Romania nu au rezultate mai bune.
am ajuns la mesajul dragei mele Buni de Sophic
mai iau o gura de cafea, dar nu mare ca poate ma inec, tocmai citii "ziki-i ziki pana moare, mai, maaaai!"
-> asa este, si eu cred ca un preot bun poate fi excelent duhovnic si mai ales sprijin la greu. si da, este o mare diferenta intre preoti in zilele noastre, cum spunea si RALU...
si eu m-am simtit bine in catedrale catolice, si cantecele din sinagoga imi dau fiori (de bine )
-> si da, asa este, am cugetat azi-noapte si discutat cu sotul din dotare, iar raspunsul fetei dvs a fost unul din cele care m-au facut sa intorc problema pe mai multe parti decat inainte
pai eu nu lansez sondaje degeaba aici eu chiar ascult ce mi se raspunde, si imi place sa mi se deschida mai multe usite decat aveam eu deschise...
multumesc mult pt finalul raspunsului ! si eu
* SHERBI da, se nasc si copii cu dinti, se zice ca vor fi speciali - cica Napoleon si Ludovic al XIV-lea au avut dinte la nastere
nu se spalau cu anii, dar erau speciali cu dintele lor... right!
revin
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
ziki spune:
* raspund la sondajul ziko-Irinukian: da, cred in deochi, dar nu cred ca o culoare (rosu la noi) ar impiedica lucrul asta. in foarte multe credinte apare deochiul, sau "gandul intens indreptat spre o persoana", daca e sa ne gandim numai la celebrii ochisori turcesti contra deochiului. si deci da, cred ca e CEVA, doar ca mi-l explic - eu personal- ca fiind un surplus de energie indreptat spre cineva, si copiii cred ca-s mai fragili la atatea "ganduri"...
* ROXX, LAVI, o aveti pe FOXY intr-o tara nordica - deja daca sunteti 3 si tot v-ati scos!
( o paranteza pt un mic WOW - pt bunica de sot de ROXX)
* CATALINA ce tare faza cu petrecerea goala la care se pileste fetita ta
* LAVI pe tine te las la urma, sa-ti dau un mare, pentru raspunsul detaliat (ca de obicei) si extrem de sincer!!!
daca nu era cu colaceii aia, te-ai fi ascuns mult si bine. mai tii minte ca te-am botezat "userul misterios"?
ma bucur ca ai iesit din coltisor, ai inflorit si tu si ne infloresti si noua ziua!
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
monika_bt spune:
Neata si de la mine!!!
Multumesc de cafa.Buunna!!
Am citit o groaza si nu mai stiu cine si ce intreba!Asa ca raspund fara sa bifez pe nimeni.
Mai intai sa raspund la SZ:
Andutz si buni Lenuta au spus cam ce voiam si eu sa spun.Ptr mine religia e f importanta si ptr ca tot ce e frumos in viata mea am obtinut dupa rugaminti: sotul l-am intalnit in a 40 zi de post dupa ce am pus acatiste la 7 biserici asezate in cerc, fetita o am numai dupa ce sotul a ajuns la mormantul parintelui Arsenie, iar de cate ori am o problema ma rog si recunosc ajutorul.Asa ca eu cred ca DD e acolo si ca botezand-o pe Luiza I-o incredintez inca o data spre pazire. Intr-adevar sunt preoti ce urmaresc doar banii dar sunt si preoti cu har. Nu e treaba mea sa-i judec.Ei isi vor primi pedeapsa cand le va veni randul. Pur si simplu nu mai calc in acea biserica...ma duc in alta si in alta pana gasesc un preot pe masura cererii mele.Recunosc ca ma duc rar la biserica, ma impartasesc doar de Paste dar credinta mea e mare...si cred ca asta e cel mai important.Cat despre luat de cap din cristelnita si tinut gol in biserica...hmmm...atata timp cat te platesc sa-mi faci slujba tu faci cum vreau eu. Asa consider. Eu nu as fi acceptat in ruptul capului.Ca drept dovada ca eu voi fi f directa cu preotul dinainte. Daca nu vrea, merg in alta parte si gata.Biserici nu sunt??!! Si, da, la noi nu sunt preturi fixe...taxe...INCA.
AMR:7 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
dangabriela spune:
Neata fetele!
scuzati ca dau buzna asa, dar am un bebe f agitat, plange, vrea numai in brate, si de 2 zile nu a facut kk. ce sa fac ? sa sun pediatrul? sau sa mai astept? el papa doar san, rar un supliment de praf si nu am mai avut probleme pana acum.
mamici si pitici