Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

revin si eu dupa o absenta de cateva zile bune. sper ca toata lumea e bine si sanatoasa. Nu am mai citit din urma decat capitolul curent.

Am avut si noi botezul sambata, apropo de subiect.A fost cam traumatizant, nu mi-a placut cum l-a apucat preotul de cap, l-a bagat cu capul la fund si dupa nici nu ne-a lasat sa-l imbracam pana nu a terminat slujba..si era un frig in biserica. A dormit scumpul de el la toata petrecerea. ca nu mai zic de bani cat au cerut, si mie si la nasi si pentreu cor si dadusem si avans de 150.

In alta ordinde de idei ati facut rotarixul? ceva efecte secundare?
noi l-am facut luni si azi mi-a vomat si acum pe seara a avut si un scaun destul de apos asa. si puiu meu nu prea avea treaba cu vomatul

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

roxx cum mai merge cu kineto? mai aveti? off...de-abia astept sa terminam. acum facem si sedinte de laser. luni dupa botez mi-a zis ca pare sa il doar mai rau decat de obicei gatul si i-am zis de botez si a zis ca numai asta nu ii mai lipsea la problema lui
acum ma simt tare vinovata cu nu am atentionat preotul sa nu mi-l ia de cap

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

doloress, e mult mai faina varianta "movie star" aleasa drept invitatie. sper sa-ti dea si consoarta ok-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZUMZU, eu m-am mutat la un alt centru pt kineto, aici langa casa, nu am mai rezistat cu drumurile pana acolo. Initial am sperat ca dureaza mai putin, dar daca am vazut ca s-a lungit treaba...am cedat! Luni avem programare la un ortoped pediatru,sa vedem ce zice si asta. Pediatra noastra (prima care a semnalat torticolisul) ne-a vazut azi si a zis ca pare ok. Acum sa vedem, vreau o parere superspecializata ca m-am desteptat intre timp, la cat am studiat problema
De ce faceti si laser? (am facut si eu 10 sedinte de laser si ultrasunete pt incheietura mainii drepte care ma doare de mor, si nu am obtinut nici un rezultat). Tot la Amicus? Ca am vrut si eu initial sa fac acolo, dar nu aveau aparatul, era mutat temporar la clinica lor din Voluntari.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hop si io!

Stie cineva ceva de Tunde? A anuntat cumva ca o sa dispara? Mie imi lipseste...

Mda, deci daca puneti de o "emigrareala" in grup, legati-ma si pe mine de port-bagaju' detasabil, sunt dispusa sa raman oriunde, pe drum, prin Europa, inainte de destinatie! Desi visez in secret la o tarisoara nordica

Despre treaba cu botezul - hmmm.. Eu de la primul copil am vrut sa NU fac botez, cam din aceleasi motive.. Ca voiam sa isi aleaga singur confesiunea, e mult mai greu sa o alegi mai incolo daca esti crescut intr-un anume spirit, o sa ajungi sa crezi ca ti se potriveste, daca se mai si lipeste religia de tine, o sa iti fie frica de D-zeul ortodox sa te 'lepezi' de religia ta si sa o iei pe alta cale... In fine, alt motiv care m-a cam scarbit a fost dificultatea cu care am gasit nasi printre cunoscuti, care isi doreau sa fi fost fetita!!! sau sa aleaga ei un nume... Cele mai apropiate prietene ale mele se considerau prea tinere, nu se vedeau in stare a fi parinti spirituali, mai era si aspectul financiar, etc. etc. Daaar, a trebuit sa cedez din cauza mamei mele, cea mai habotnica fiinta pe care o cunosc , care il iubeste pe DD (Doamne-Doamne, nu Dan Diaconescu) mai mult decat pe mine si era in stare sa imi arunce niste priviri si niste vorbeeee... Cred ca ar fi putut chiar sa ma blesteme, desi acest fapt contravine religiei, dar are darul de a zice "ai sa vezi ca nu o sa ii/iti mearga bine, pentru ca... " in diverse situatii si asa se lipeste, dom'le! Adica intentia ei nu e sa blesteme, da' ce zice are valoare de imprecatie, ca o zice cu sete, din strafundul sufletului si atrage fix ce nu trebuie ca un magnet! Uuuf, mi-era si groaza de asta! Si cam asta e si motivul pentru care (cred) ca o sa fac si acum... Desi de data asta parca nu ma mai tem asa tare de ea

Ziki, ideea ta rulez! Pentru ca e si a mea Si eu ma gandeam sa daruiesc ceva naturii, sa creez niste energie pozitiva ca simbol al infaptuirii botezului... Dar sa vedem daca am cu cine ma intelege!

Hmm.. sherbi, te dublu-invidiez! Am vazut pozele de pe fb, nu am apucat sa zic nimic, m-ai lasat cu gura cascata de cat de bine arati, tu, mica "bagaboanta maritata", cum zicea un prieten de-ai tai Si baieteii... Foarte dulci, seamana cu tati mai mult, though Asaa.. Al doilea motiv al invidiei mele ar fi ca tati lucreaza de-acasa si face si o gramada de bani... Da' ce face mai precis, ma rog? Asta daca nu e confidential

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun... Aaa, am vrut sa separ putin botezul de asta, ca nu's tocmai in aceeasi oala, da' e tot ceva controversat - la beietei... M-am gandit si la Conrad, acum si la Aaron, la circumcizie... La Conrad au fost oaresce probleme, cand cu decalotatul, ca a fost la un pas de fimoza... Si nici acum nu e decalotat complet, s-a lipit la loc o parte din preput, o sa fie vai si-amar de el cand o sa isi inceapa viata sexuala, sau, daca nu se rezolva nici atunci, o sa traiasca cu o mica asimetrie Asa ca ma gandesc din ce in ce mai serios, acum cat inca e micut si se rezolva mai usor... Pe de alta parte... Asta chiar e o alegere personala, daca or sa ma judece mai tarziu?!

A, si nu functionez chiar dupa fusul Canadei, da' il pandesc pe asta micu', ca daca nu sunt treaza ca lumea la masa din timpul noptii (care Dumnezeu stie cand are loc, ca niciodata nu e la aceeasi ora) si nu suge destul, se trezeste de-a binelea si nu mai adoarme pana dimineata. Asa ca prefer sa doarma baiatul noaptea, ca in curand poate scapam de masa asta, decat sa dorm eu 2 - 3 h in plus.

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Aaaa, da, stiam eu! Bine ca am citit mai sus!

roxx, in urma cu doi ani am avut si eu ce ai tu, la mana stanga, se numeste tenosinovita, este groaznica, te inteleg! Am ajuns la URGENTE intr-o buna zi, ca nu mai suportam... Pe masura ce stateam acolo am ajuns in 2h cat am asteptat (la Municipal, dupa unii iesiti dintr-un accident, brrr..) la dureri insuportabile, comparabile cu contractiile... Era the peak, mai mult de atat nu cred ca poate sa te doara.. o mana! Si mi-au gipsat-o! A trebuit sa tin 10 zile, parca, atela si sa iau antiinflamatoare si sa pun pungi de gheata pe partea fara atela, cu grija sa nu se-nmoaie gipsul. M-a mai durut ca naiba inca cateva zile, cu atela de gips cu tot, il injuram pe doctor (btw, il chema Doctorul Jumatate ), imi promiteam in gand ca daca trec astea 10 zile si nu vad nicio diferenta, il injumatatesc eu si mai rau! Nici nu mai stiu cand a trecut durerea, stiu ca intr-o buna zi mi-am scos eu treaba, inainte de termen, ca incepuse sa ma manance So.. Eu sa fiu in locul tau m-as duce la urgente la Municipal, acuzand o criza, or sa isi dea seama imediat, fara X-Ray, de aia ma temeam si eu...

AICI EDITEZ: Stiu ca nu iti trebuie tie gips acum, dar vad ca alternativele ar fi injectii locale cu corticosteroizi (bye-bye breastfeeding!) sau, daca e infectios, operatie, ouch!!! Da Doamne sa nu fie asa grav, poate rezolvi cu o atela detasabila si cu niste gheata! si sa fie bine!

Si retrag treaba cu tati-jucaria-ta da' asa dedusesem eu din pozele de la botez, cum ca el e mai mielusel si tu mai intepata, asa Te si vedeam cu papucul pe el, mai ales dupa cum ai organizat botezul...

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

doloress - f faina invitatia. tu si roxx ar trebui sa va combinati si sa deschideti o firma de organizari evenimente speciale.

multumiri tuturor pt sugestiile cu tortu. mentiune speciala pt catal_ina - f inspirate alegerile tale. am compilat tot ce-ati sugerat, si de maine intram la deliberari.

mitsu -

Citat:
Mda, deci daca puneti de o "emigrareala" in grup, legati-ma si pe mine de port-bagaju' detasabil, sunt dispusa sa raman oriunde, pe drum, prin Europa, inainte de destinatie! Desi visez in secret la o tarisoara nordica

si ce-mi place cat de direct articulezi tu intrebarile gandite de multe dintre noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Da Irina, eu cred. Mi-ar fi placut sa nu cred si sa nu se lege de noi acest deochi pacatos dar nu am ce face.
Spre exemplu daca fata mea urla ca din gura de sarpe si nu o pot potoli deloc, niciun remediu nu gasesc, sun repede la verisoara mea, ii spune nu stiu ce descantec, rugaciuni etc si se opreste copilul imediat din plans.
Sau daca pe mine ma doare capul, imi vine sa vomit etc etc si dupa descantec/rugaciune imi trece imediat la ce m-ar putea duce gandul? La autosugestie? Hmm
Stiu ca sunt multi care nu cred, eu cred, asta este.

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Sa bag si eu un SZ: credeti in deochi?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Sa va dau si cafeaua ca vad ca sunt singura in dimineata asta pe aici
Oricum eu decat la 6-7 apuc sa scriu/citesc, pe parcursul zilei mai putin

Sa fie si ceva de mancare ca nu-i buna cafeaua pe stomacul gol

O zi placuta si colici free astazi

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata gagici!
Multumim WUDY pt cafea
Fii-mea a bagat nani de la 23.00 la 07.00, prin urmare eu sunt super fresh. S-a trezit, a papat semi-adormita si acu doarme la loc. Viata, nene!

LAVINIA, pai hai cu noi, ca destinatia noastra secreta e Suedia! Si asa ma tem eu ca nu o sa am cu cine sa stau la barfa pe acolo
Cu mana...ce ai patit tu am patit si eu exact acum un an, inainte sa raman gravi. Si am stat cu atela gipsata o saptamana, tot de la Municipal. Si, exact la fel, in alea cateva zile nu m-a mai durut la un moment dat. Acu nu e umflata deloc, doar doare tare, dar nu constant. Atunci ma durea pur si simplu, fara sa o misc. A cedat din nou de la ridicatul mandrei toata ziua. O sa merg la medicul de recuperare care m-a vz sa vedem ce mai zice. Sincer, mi-e groaza de gips. Pai ce fac eu cu copchilu asta? Cum puii mei schimb pampersi doar cu o mana, si aia stanga?
Cu organizarea botezului, hmmm....al meu sot scump si drag a stat deoparte, punand o placa de genul "daca nu-ti convine ceva nu vreau sa dai apoi vina pe mine, alege ce-ti place" (cam asa a facut si la nunta). Traducerea este "pe tine te intereseaza chestiile astea mai mult decat pe mine, nu vreau sa-mi bat capul, fa ce vrei!" M-am obisnuit cu ideea. Prefer sa se implice in chestii mai importante, gen cresterea copilului. E un om foarte bun, dar cam lenes. Apropo de educatia din familie, io asa il mai iert, discutam rational si ii explic ca nu e vina lui, ci a educatiei primite, dar ca trebuie sa-si schimbe atitudinea treptat. El a vazut acasa un tata obisnuit sa fie sef la serviciu care aplica treaba asta si acasa, nimeni nu sufla in fata lui. O mama care vine zilnic de la serv, se vaicareste ca e obosita si se culca si abia stoe sa faca un chec amarat. Si o bunica (virgula) care si acum, la peste 80 de ani e sclavul tuturor - calca, spala, face mancare, plateste facturi etc. Bunica i-a adus mancarea la pat pana la liceu si acum, daca eu sunt plecata de acasa (intarzii mai mult de la serv, spitale etc., ma rog, nu mai e cazul acum) se insinueaza pe la noi sa spele vase sau sa faca curat, sa nu oboseasca puisorul cumva. La inceput i-a convenit si domnului treaba asta, treptat insa a inceput sa refuze sa-si mai bage altcineva nasul in casa noastra si a inceput sa respinga "ajutorul" asta care, din punctul meu de vedere nu prea "ajuta" la nimic.
M-am intins ca o placinta, dar mi se pare important pt mamele de baieti sa evite o educatie d-asta mamicioasa (chiar daca e data de bunica) si sa inteleaga ca modelele pe care copilul le vede in casa conteaza f mult pt dezvoltarea lui ulterioara. Cazul sotului meu e unul fericit, macar el a realizat ca nu a fost crescut in cel mai fericit mod si s-a schimbat treptat,dar asta a necesitat multa rabdare si nervi de fier din partea mea...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput