Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Ref la hemangiom, eu, in perioada de colici, ma uitam pe TLC la jon&kate+8 in reluare si parareluare si am prins un episod in care spunea kate ca una din fete s-a nascut cu unul, la ochi, si i-a trecut pana intr-un an. Din poze se vedea destul de marisor. Ea ii spunea fetitei ca e un pupic de la un ingeras care era dat cu ruj :)) mi s-a parut sweet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri! eu, foarte gospodina din fire, ii dau numai mancare la borcanel si ma gandeam sa-l servesc si cu un danonino caci este pt copii, pare firma serioasa si nu trebuie sa-mi bat prea mult capu' cu cautarile ...dar acu' m-ati facut sa ma razgandesc!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Idalis, acum am intelest: tu nu ai casa la oras, ai un bloc mai in afara lui!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea ii dorim multa sanatate lui Andrei. de la noi.

Anca inca nu s-a trezit, doarme de la 13.30 ! Iar de dimineata s-a trezit la 7, la 8 s-a culcat din nou pana la 10. O fi de la vreme ?

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Ref la hemangiom, eu, in perioada de colici, ma uitam pe TLC la jon&kate+8 in reluare si parareluare si am prins un episod in care spunea kate ca una din fete s-a nascut cu unul, la ochi, si i-a trecut pana intr-un an. Din poze se vedea destul de marisor. Ea ii spunea fetitei ca e un pupic de la un ingeras care era dat cu ruj :)) mi s-a parut sweet

-------------------------------------------------
proaspata mamica 16.09.2010

Chiar sweet, dar la Anca sunt vinetii si par ca si cum ar fi o vanataie care e pe trecute...nu au margini bine delimitate

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

mari78 of pupam si noi manuta bebelinei:(((
andr33aaa multa sanatate!!!!

eu vreau sa va zic ca azi a mancat 200gr de pireu ca niciodata....si a fost si prima data cand i-am pus un varf de sare in supita...se pare ca i-a placut:)...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

mari78 multumim! nu o sa i le mananc eu,doar o sa le gust!!. Pupacim si noi manuta Ancutei sa nu o mai doara!
andr333aa multa sanatate lui Andrei! sa-i treaca mucisorii!!
kity multumimde tratatie!! Iar d-soara Miru Chan sa creasca mare si sanatoasa !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

mari78 multumim! nu o sa i le mananc eu,doar o sa le gust!!. Pupacim si noi manuta Ancutei sa nu o mai doara!
andr333aa multa sanatate lui Andrei! sa-i treaca mucisorii!!
kity multumimde tratatie!! Iar d-soara Miru Chan sa creasca mare si sanatoasa !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

multumim si noi

Mari - si Vlad a avut un hemangiom, din ala usor reliefat si rosu-rosu, la coada ochiului drept. A aparut ca o zgarietura mica, cand avea 2 saptamani, apoi a crescut pana pe la 8 luni, a stagnat pana la 1 an, apoi , usor usor a disparut cu totul.

Cereale si noi tot de la Milupa papam, din cele care se fac cu apa. Si ii plac f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare fetele,
am lipsit si eu ceva vreme dar motivat....am avut de tras cate ceva cu Alesia.....va spuneam ca a avut infectie la un deget din cauza ca i-am tras eu o pielita in loc so rup...dupa 5 zile de antibiotic tot nu i-a trecut ,am mers la pediatru si i-a mai dat inca 7 zile cu alt antibiotic...intre timp am avut si eu o oinfectie in gat si in ureche si la indemnul pediatrului am luat antibiotic de la care fata a facut o reactie de toata frumusetea..era plina de bubite rosii,puntulele..am crezut ca sunt cori dar nu....acum e bine si cu degetul si cu alergia,slava Domnului....
Ne laudam ca am zarit in gurita un coltisor dintru-un dinte de jos ...si nu ne-a prea dat de veste decat ca s-a foit vreo 3 zile la rand noaptea prin somn,fara febre sau altele...sunt super fericita
Mari imi pare rau de experinenta ta cu piticu..bine ca si-a revenit...
nu am reusit sa citesc din urma,dar incerc
La multi ani! sarbatoritilor de azi

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

In legatura cu iaurtul de la danone am auzit pe cineva , ca l-a sfatuit pediatrul sa nu dea la copil acest iaurt,dar n-as sti sa argumentez....acea pers ii da de la Tnuva...

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput