Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)
Raspunsuri - Pagina 3
Mari-Mariuk spune:
MARI, -am si sarbatorita si manuta Ancutei! Mama mea a trecut prin asa ceva, ca se jucau cu mine 3 verisoare cand inca nu aveam 1 an si mi-au scrantit umarul drept incat a umblat maica-mea pe la doctor si degeaba, un nene ff batran ce ,,punea oasele la loc'' m-a facut bine.
mari78 spune:
Intrebare : ce cereale dati la bebelusi ? Eu pana acum i-am dat de la Nestle doar "Burtica sanatoasa"(orez cu morcov) si "Somn usor" (grau cu miere). Sunt fara lapte, i le fac eu cu Nativa 2.
Am vazut ce meniu o sa aiba Maia de Ana, asa ca la ele stiu Pofta buna Maia (nu Ana, da?)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari78 Intrebare : ce cereale dati la bebelusi ? Eu pana acum i-am dat de la Nestle doar "Burtica sanatoasa"(orez cu morcov) si "Somn usor" (grau cu miere). Sunt fara lapte, i le fac eu cu Nativa 2. Am vazut ce meniu o sa aiba Maia de Ana, asa ca la ele stiu Pofta buna Maia (nu Ana, da?) Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
Noi folosim de la Milupa: Vise placute, Cerealele mele gustoase (cu fructe de padure), avem pe stoc si cerealele mele gustoase-4 fructe:mar, para, banana, portocala
idalis spune:
citat din mesajul lui office Idalis, si casa unde-i?intr-un oras? Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008 |
as vrea yo sa am casa in oras:)
Stau la bloc dar mai la tara :)
idalis spune:
citat din mesajul lui eveline OFFICE - Idalis e din Bacau daca nu ma insel. |
yote, cine ma toarna!
ai dreptate!
mari78 spune:
Mariuk, cerealele voastre de la Milupa au lapte inclus ? Cand le prepari se fac cocoloase ? Ca cele cu orez de la Nestle se prepara mai greut, trebuie amestecat bine, bine si muuult
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
andr33aaa spune:
Va pupam si noi azi, mai tristi si mai muciosi :( am bagat batista de 3 ori azi si am scos o gramada. Are si un pic de febra, 38,1 in fundulet, deocamdata il las, daca sare de 38,5-38,6 o sa ii bag un supozitor. Andrei are o fatzuca de om amarat, se vede ca nu e bine, mi-e asa de mila de el.
Office, eu eram fan-ul nr 1 danone, ii faceam branza lui andrei din danone natural, pana mi-a zis dr ca iaurtul este un aliment viu si sa fac un test. Sa las iaurtul pe calorifer 24 de ore, sa vad daca se intampla ceva. Am facut asta cu danone, cu muller si cu campina. Singurul care s-a umflat un pic a fost muller. Danone este ok, este conform cu toate normele, sunt o companie mare si regulat verificata, deci nu-si permit sa faca greseli. Laptele este la fel de natural ca la orice alt iaurt "de firma". Doar ca, la capitolul probiotice nu cred ca sta foarte bine. Cat despre danonino, eu nu o sa-i dau lui andrei pentru ca are zahar adaugat. Daca pot, evit zaharul macar pana la 3 ani - cel putin asa mi-am propus. Dar stiu multe mamici care au dat copiilor danonino, nu stiu exact de cand poti sa incepi.
mari_paun spune:
andr33aaasper sa nu fie nimic serios
mari78 tare urata experienta pt pitica am patit si eu cu Ema in urma cu cativa ani...stiu cum e
Am fost la un simpozion cu Pit si Ema, erau su fetelem, alti parinti , copii cu autism...en fin, totul a fost ok. Pit a atras atentia, de , era cel mai mic, curios si imita pe cei mari
cred ca l-au deocheat ca a plas acasa, aoleu...greu l-am potolit, cu tzatza ca legume doar le-a gustat
nu-i bai, ii dau diseara niste cereale
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui mari78 Mariuk, cerealele voastre de la Milupa au lapte inclus ? Cand le prepari se fac cocoloase ? Ca cele cu orez de la Nestle se prepara mai greut, trebuie amestecat bine, bine si muuult Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
Da, au lapte, le prepar cu apa, dar nu se fac cocoloase, se omogenizeaza foarte repede. eu sunt foarte multumita de ele (mai bag si eu cate o lingurita in gura cand se uita fecioru' in alta parte) iar lui Vlad chiar ii plac.