Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)
Raspunsuri - Pagina 2
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 Evelinne, ce fel de iaurt o sa-i cumperi, de la ce firma? Cristina, mami de bebita David https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true# |
am intebat si fetele de pe FB si cica muller si covalact ar fi cele mai ok. Si pentru inceput, simplu...mai tarziu am sa iau cu fructe. Acum pun eu fructele sau biscuitii
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis supita de legume cum o dai? cu bibe , cu lingurita? Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) varsta lui Tavis |
Dr noastra spune ca diversificarea presupune mancat cu lingurita. In consecinta, eu fac supa crema si i-o dau cu lingurita. Tudor oricum nu accepta biberon.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
office spune:
Idalis, si casa unde-i?intr-un oras?
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
office spune:
Iaurt de la Danonino se poate da?
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
ghiocela13 spune:
Danone foloseste pt toate produsele lapte praf
Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)
mari78 spune:
Buna ziua si de la noi !
Incep prin a ura multe lunite sarbatoritilor de astazi !
Iar am lipsit 2 saptamani si am avut si evenimente placute, dar si neplacute...
Placute : am serbat-o pe fetita cea mare (si la gradi si acasa). Am avut petrecere mare in curte, ca a tinut vremea cu noi, vreo 12 copii plus parintii, aproape am ajuns la numarul de invitati de la botez . In fiecare an zicem ca nu mai facem asa petrecere mare, dar nu ne iese...m-au ajutat si mama si mama soacra, asa ca a iesit totul foarte frumos, iar Teodora a fost super incantata. Pentru ca la gradi am serbat-o cu personaj, confeti, baloane,etc, stia ca acasa nu va mai veni niciun personaj, insa i-am facut o surpriza si i-am adus-o pe Belle...nici nu va imaginati ce surpriza i-am facut
Neplacute : acum 2 saptamani Ancuta exersa o intoarcere de pe burta pe spate si avea mainile pe langa corp (atunci avea nevoie de ajutor). Am ajuta-o sa se intoarca si imediat cum a fost inapoi pe spate a inceput sa planga rau. eu am crezut ca s-a speriat de un catel de plus a carui labuta ii ajunsese pe ochi si ca de asta plange...Am luat-o in brate, insa s-a linistit foarte greu. In fine, a papat (supt din ambii sani, deci a stat pe bratul drept), apoi am inceput sa o imbrac sa iasa cu mama mea afara. La fel, la imbracat a urlat efectiv (uneori plange ca e prea obosita si nu are rabdare la imbracat). Adormit afara in carut, insa cand a intrat in casa, manuta dreapta nu o misca la fel ca pe stanga si plangea tare cand o atingeam. Nu stiu cum ne-am uitat noi si ni s-a parut ca are degetul mare dislocat, asa ca ne-am urcat in masina si am fugit la Grigore Alexandrescu la ora 10 noaptea. Acolo dupa ce s-au uitat putin la ea au zis ca nu pare sa aiba nimic rupt, dar ca sa-i facem radiografie. Niste medici (rezidentul a vazut-o, ca medicul statea pe un scaun si citea pe net sau naiba stie ce facea) total dezinteresati si plictisiti...i-am intrebat daca e chiar nevoie de radiografie, ca nu as vrea sa o radiez degeaba...in fine, pe radiografie a iesit ca nu are nimic rupt, insa i-au imobilizat manuta la piept ca sa nu o doara (ca si cum ar fi fost in ghips, insa doar cu pansament) si ca sa venim luni (era joi). Nu va zic ce a fost in sufletul nostru cand am vazut-o asa cum statea, fara o manuta, insa nu o ma durea. Pana la urma a fost o entorsa, iar sambata i-am dat pansamentul jos (dupa ce am vorbit cu un prieten ortoped), a mai durut-o in ziua aia, dar de duminica dupa amiaza deja isi revenise. Ca si concluzie, tare rau e sa mergi la urgenta si sa nu stii pe nimeni, i-am facut radiografia degeaba...
Sper sa nu va fi plictisit, dar am zis sa stiti daca vreun pui face o intoarcere de asta si apoi plange tare si nu se consoleaza usor.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
mari78 spune:
Eu ii dau Ancutei iaurt Campina de la Covalact (asa i-am dat si celei mari). Il devoreaza, cred ca e alimentul ei preferat si il papa simplu, fara fructe sau cereale. I-am mai dat cand nu am gasit Campina, Zuzu si de 2 ori Tnuva, dar o sa ramanem deocamdata la Campina.
Ieri a papat pilaf sarbesc ! Am facut pentru noi (orez, ceapa, morcov si ardei gras, piept de pui) si am zis sa vad daca vrea si ea : a papat cateva lingurite bune, nepasat (eu nu folosesc la mancare condimente, decat sare si verdeata). Acum dupa ce se trezeste o sa o incerc iar, insa in loc de carne de pui ii voi pune ficatel.
Cu masa de fructe stam prost, adica mananca fructe doar de la borcanel, tot ce ii fac eu nu e bun, adica mananca mai putin de 10 lingurite...mai incerc
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
eveline spune:
OFFICE - Idalis e din Bacau daca nu ma insel.
MARI - Wow, imi pare tare rau...nasol ca astia mici nu stiu sa zica ce ii doare. Am patit-o si eu o data cu Darian la fel, l-am intors eu ca el nu vrea insa a ramas cu mana sucita nu stiu cum sub el...a plans zdravan....pupam manuta
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
summertime spune:
öf mari, mi s-a rupt sufletul cand am citit de bebitza mica. bine ca e ok acum si ca nu a fost mai rau
mari78 spune:
tot eu, recuperez
Stiu ca mai sunt bebelusi care au hemangiom. Si Anca are unul la pasa, pe jumate din ea si unul pe talpa care mi s-a parut ca s-a marit. Hemagioamele ei sunt plane.
A vazut-o o pediatra de la Medsana si a zis ca fiind 2, exista riscul sa aiba hemangioame si pe organe si sa-i facem o eco abdominala si una transfonatnelara. Le-am facut luni seara tot la Medsana, la prof. Ulmeanu si e bine, nu are hemangioame pe organe.
Acum ce ne-a spus profesorul si e bine de stiut : "sa le lasati in pace, indiferent de ce zic alti medici, mai ales chirurgi...pana la 3 ani tind sa dispara. Se intervine doar asupra celor care sangereaza, care sunt in relief si pozitionate in zone unde pot fi rupte usor".
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca