regurgitat
buna ziua ,
fetita mea de 2luni ,mananca lapte praf la interval de 3ore intre fiecare masa .Dupa ce mananca ,mereu scoate putin lapte pe gurita ,asta daca o pun sa stea intr o parte ,uneori scoate aerul ,alteori nu
mai scoate cate putin lapte pana la urmatoarea masa ,uneori scoate doar saliva (stil balute asa) cu puncticele din acelea albe de la lapte ,sa fie oare de la aftele care le are pe limbuta ?
este normal sa scoata laptele si acum dupa fiecare masa ?
Multumesc!
Raspunsuri
lulu77 spune:
ptr afte poti folosi cu incredere glicerina boraxata zilnic, sa ii cureti gurita cu compresa sterila pe care au pus ceva glicerina boraxata.
e normal sa regurgiteze putin, ideal dupa fiecare masa sa o tii putin in brate pana scoate aerul bine.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
deutza26 spune:
iuli ,
ea nu prea scoate aerul ,rar cand il scoate
ea elimina prin parturi ...:)
de la ceaiul acela baby calm vad ca ii mg f bine ,la inceput nu prea i a placut ,dar acum il bea ,si faca scaunul regulat
spui tu ca nu este o problema ca scoate lapticul ?!
desprecopii spune:
Te invit sa citesti aici: www.desprecopii.com/info.asp?id=2973" target="_blank">Cand bebelusul vomita (re-gurgiteaza)
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
lulu77 spune:
nu, nu este o problema daca regurgiteaza putin, toti sau majoritatea o fac.
Citeste articolul recomandat mai sus, cu siguranta te vei linisti.
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
deutza26 spune:
l am citit si m am impacientat mai mult ,
in articolul de mai sus spune ca atunci cand mananca ,daca se arcuiesc si plang inseamna ca se irita esofagul
a mea nu plange doar se arcuieste ,si nu in timpul fiecarei mese ,doar la mesele de noaptea.
este nelinistita ,mereu se foieste ,se arcuieste ,nu are stare niciodata cand manancaa..
o fii problema cu iritatia ?!
lulu77 spune:
Ptr linistea ta, mergi la pdiatru si discuta decshis cu el, prezinta-i toate simptomele copilului, pune-i tone de intrebari, si cu siguranta te vei linsiti.
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
deutza26 spune:
inca o intrebare mai am la tine iuli ,
ai nascut prin cezariana sau normal ?
dupa cat timp dupa nastere ti a venit menstruatia ?!
asta e o alta ingrijoarare ,bine excluzand cele 40 de zile de lauzie
multumesc
lulu77 spune:
eu am nascut prin cezariana, si CM mi-a venit la o luna de la nastere
-nu e regula cu cele 40 de zile ![]()
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
deutza26 spune:
ciudat ,mie nici acum nu mi a venit (am 2luni de cand am nascut si tot prin cezariana)
stiu doar ca in acelea 40 de zile ,mai sunt lohiile pe care le elimini dupa nastere ,insa eu de alea am scapat inca de cnd eram in spital
sa mi fac vreo problema?!