Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue fetelor, am patit o nepatita. de pe la 10 seara m-a apucat iar durerea de masea de minte, durere din aia de nerv, ingrozitoare. n-am putut dormi toata noaptea, am crezut ca ma sui pe pereti de durere. prb e ca bebe, fara nicio exagerare, de la ora 10 seara, pana la 8 dim, in continuu a miscat. nu cred ca a avut o jumatate de ora pusa cap la cap de odihna. uneori cred ca si sughita, ca lovea ritmic: pac, pac, pac pac... si acum mai misca cand si cand, dar mai rar, cu pauze de 1 ora. o fi patit ceva? _ Babyblue va pupa pe toti!! 20+ cu Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
NU stiu ce sa-t zic. O fi fost din cauza durerii tale de masea? L-o fi stresat si pe el. Chiar nu stiu, dar daca zici ca il simti miscand eu zic ca este bine
D'apoi si al meu sughita de numa ! Nu f tare, dar il simt mult timp hac, hac, hac....pauza...iar hac, hac, hac....
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
babyblue spune:
anaemi, bebe al meu, stii bine, nu misca nici 1/2 ora pe zi, pusa cap la cap, cu muulta exagerare. cred ca acum a sarit calul, sa miste 12 ore in continuu? cu pauze de cateva minute?????
deja capiasem? parca imi iesea din burta, se stramba si burta pe o parte, ca si cum era spinarea lui acolo, sau capul, nu-mi dau seama..apoi se culca la loc burta si incepea, poc, poc, poc, pauza,poc poc poc poc pauza...toata noaptea.
cum eu ma chinuiam sa adorm, in pauzele in care incepeam sa mi simt creierul, de la masea, ca juma de cap il simteam umflat si dureros, nu ma lasa bebe sa dorm....
eu zic ca pt bebe al meu, atata nesomn e ceva absolut nefiresc.
l-as suna pe dr sa-l intreb, dar mi-e jena sa nu fiu stupida. pana acum ma plangeam ca nu misca, acum m-a saturat. totusi e o extrema prea ciudata.
o fi simtit si el durere? am rog, stres fetal? de la adrenalina mea?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
si se pare ca nici acum nu doarme.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
roxybarbu spune:
Babyblue eu cred ca simte si el agitatia ta, este normal. NU TE MAI PANICA !
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011
alexia_ada spune:
Anaemi, in casa merg body-uri/bluze cu maneca scurta si afara cu manaeca lunga , din bumbacel subtiri . Am retinut bine ?
Babyblue ce smecher este bebe , cand asa cand asa . Ptr linistea ta da-i un tel dr . Dar parca trebuia sa ajungi si tu azi la control sa vezi ce este cu colul, asa nu am retinut eu bine ?
20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Burtocika spune:
citat din mesajul lui alexia_ada Burtocika , eu am vazut ca hainutele sunt din bumbac...crezi ca bebelusul in augut ar trebui imbracat cu bluze/body-uri cu maneca scurta ? 20+ cu Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata ! |
DAAA, in august maneca scurta sau chiar fara maneca ! Pai la 40 de grade afara, cum sa-i pun maneca lunga ??? Pe mine m-a invatat o mamica cum sa testezi daca bebelusului ii e frig sau cald: punand mana pe extremitati (palme, talpi); daca sunt reci, ii e frig, daca sunt calde, ii e cald / bine. Pentru siguranta luam un cercefior cu mine cand ne plimbam, si daca mi se parea ca se racoreste, il inveleam cu el (oricum, in parc dormea).
Cele flausate POT sa nu fie 100% bumbac. Trebuie verificata eticheta.
Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
anaemi spune:
citat din mesajul lui alexia_ada Anaemi, in casa merg body-uri/bluze cu maneca scurta si afara cu manaeca lunga , din bumbacel subtiri . Am retinut bine ? Babyblue ce smecher este bebe , cand asa cand asa . Ptr linistea ta da-i un tel dr . Dar parca trebuia sa ajungi si tu azi la control sa vezi ce este cu colul, asa nu am retinut eu bine ? 20+ cu Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata ! |
Eu asa-i dadeam Anastasiei. Ii mai dadeam si cu maneca scurta afara, dar ca pantalonsi subtirei (din aia cu tot cu botosel).
Dar asta la inceput, pt ca din septembrie incolo vremea s-a mai racit , in unele zile era chiar rece.
Acum ca o sa nasc la inceputul lui iulie, cred ca o sa ma folosesc mai mult de cele cu maneca scurta.
Acum am vazut ca ai dpn dupa jumatatea lui august. Eu una zic sa nu te aventurezi prea mult la cumparat body-uri cu maneca scurta si lucrusoare f subtiri. Pt prima luna sunt ok, dar mai incolo pt 2,3, luni nu. Este parerea mea si eu una asa as face.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Burtocika spune:
Da, de la jumatatea lui august deja se raceste vremea (stii cum se zice, dupa Sfanta Marie vine toamna). Body fara maneci sunt utile si pe post de maieut, eu asa le-am folosit, pui deasupra un pulovaras sau o bluzita mai grosuta, cu nasturi, si gata. La fel cele cu maneca scurta.
Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
anaemi spune:
Burtocik are dreptate cu lucrusoarele pufoase. In general alea nu sunt din bbc. Mie una nu-mi plac, cu toate ca am avut cateva primite si le-am purtat cu alte hainute din bbc pe dedesubt.
Dar, deci , parerea mea este aceeasi cu a Burtocikai, doar ca tu ai dpn pe 21 aug si consider ca body-urile cu maneca scurta si lucrusoarele f subtiri or sa fie utile doar in maxim prima luna , pt ca de la 2 luni incolo, adica din oct nu cred ca se mai pune problema de maneca scurta .
Babyblue, probabil chestiile eliminate de organism in durere si in mecanismul de aparare impotriva durerii l-or fi nervozat si pe bebe.
Nu cred ca ai fi stupida daca l-ai intreba pe doc tau. Pana la urma ar trebuii sa-ti raspunda la orice intrebare oricat de stupida i s-ar parea, pt ca pt tine nu este
anaemi spune:
citat din mesajul lui Burtocika Da, de la jumatatea lui august deja se raceste vremea (stii cum se zice, dupa Sfanta Marie vine toamna). Body fara maneci sunt utile si pe post de maieut, eu asa le-am folosit, pui deasupra un pulovaras sau o bluzita mai grosuta, cu nasturi, si gata. La fel cele cu maneca scurta. ***************************** Irina (2006) si 22+ cu www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Sau,in caz ca o sa ai prea multe body-uri cu maneca scurta, cum zice si Burtocik, le poti folosi pe post de maieut.Eu asa o sa fac pt ca am cam multisoare si marisoare