Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Burtocika spune:
Ce invidioaaaaaasa sunt !!! Pe fetele care au intrat deja in concediu !!! Vreau si eu ! Am o gramada de treburi la servici, trebuie sa le fac pe ale mele si sa le mai si predau celor care ma vor inlocui, plus ca sunt o gramada de schimbari aici si am senzatia ca sunt lasata pe dinafara si cand ma voi intoarce nu stiu daca voi mai avea unde
Si eu in loc sa muncesc stau si pierd vremea pe forum si nu mai am chef de nimic, decat sa ma uit dupa hainute de bebei sau sa citesc diverse chestii
Daca vreti sa cumparati hainute de la fata care a postat albumul in pagina dinainte, fiti atente ca sunt cam grosute, dupa cate mi se par mie, si s-ar putea sa nu se potriveasca pt vara. La fel, cand cumparati ceva, verificati sa fie de bumbac, eu m-am ferit de salopetele / bluzitele plusate, pt ca de obicei au si sintetic in compozitie. Pt. la iarna, cand pui un body de bumbac pe dedesubt, poate mai merg, dar in principiu eu le ocolesc.
Am citit si eu Odiseea de mai-iunie (v-am spus eu ca as face orice, numai treaba nu ) si am vazut ca s-au aprins tare, de la un subiect sensibil - greutatea luata in sarcina. Din pacate la noi inca mai e foarte larg raspandita ideea ca mama trebuie sa manance mai mult, cat pt doi, si sarcina e o scuza ca sa-ti faci toate poftele (o simt si eu, mai ales dupa ce am iesit dintr-un regim tinut 6 luni in care am slabit 20 kile, acum imi vine sa mananc orice, si in special ce n-as avea voie). Ieri am fost la nutritionista, nu m-am ingrasat mult de cand am ramas insarcinata, vreo 4-5kg, dar deja am trecut de suta Mi-a dat indicatii ce sa mananc, mi-a dat voie si dulce (inghetata, spuma de fructe, spuma de ciocolata ) si cartofi, si carne, doar ca trebuie sa fiu atenta cum le combin. Si ale naibii pofte, imi vine sa mananc numai pizza, shaorma, fast-food , exact ce n-ar trebui ! Trebuie sa ma mobilizez si sa respect regimul, pt ca greul de-abia acum incepe si n-o sa ma mai pot misca pana la 9 luni, plus ca recuperarea va fi intr-adevar foarte grea ...
Daca mai e cineva asa "balenuta" ca mine, poate ne incurajam reciproc, sa ne mai tinem poftele in frau ...
Irina (2006) si 21+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
cristelle25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florina_g Babyblue 4 kg la 20 de saptamani? pai e super, esti norocoasa, eu luasem deja pe atunci vreo 8 kg, iar acum la 27 sapt am luat aproape 12 kg, cand ma gandesc ca mai am 13 saptamani in care pot sa mai pun ma ia cu transpiratii A mai luat cineva asa mult pana acum? 27 + Va pupa prima burtica din odisee! |
Florina sa stii ca eu am luat 14 kilograme aproape, sunt curioasa daca ma bate cineva
27+ cu Vlad Rafael
mariaruxi spune:
Neatza!
Alexia bafta la eco!
Ireth cat ne mai tii pe jar? In sfarsit ti-a crescut si tie burtica
Rammy superbe tricourile, vin foarte bine pe burtica ta
Burtocika eu te inteleg pentru ca si eu am niste pofte de junk food...noroc ca totusi nu mananc chiar des. Dar ce ma fac cu sucurile, ca mai nou beau zilnic
Maria (27 nov. 2007) si 25+
roxybarbu spune:
cine a rezervat rochita asta https://picasaweb.google.com/dulapiorulcarlei/30REDUCEREHainute012Luni#5580966197263824594 este superbaaaaaaaaaaaaaaaa
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011
alexia_ada spune:
Burtocika , eu am vazut ca hainutele sunt din bumbac...crezi ca bebelusul in augut ar trebui imbracat cu bluze/body-uri cu maneca scurta ?
20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
cristelle25 spune:
Meniul meu zilnic e cam asa:
- o felie de paine integrala cu branza sau un castron cu cereale cu lapte si o cafea
- o salata de rosii cherry cu feta si un pachet de crackers sau un sandwich si o fructa(portocala, mar, strugure sau pruna)
- friptura + salata + inghetata (in afara de inghetata restul variaza)
Gustari intre mese:
- mix de alune, nuci, fructe uscate..
La toate astea se adauga cel putin 2 litri de apa.
Nu beau sucuri cu acid sau fara..
Nu mananc noaptea ..
Dulciuri mai bag asa din cand in cand dar nu fac exces.
Ar trebui sa fac mai multa miscare ...dar e greu cand ajungi la 6 acasa , plecata de la 7 de dimineata...Astept si eu concediul la sfarsitul lunii ca sa mai fac miscare...
Pup toate fetele ...
O zi minunata va doresc!!
27+ cu Vlad Rafael
anaemi spune:
Neata si de la mine!
Alexia bafta la eco. Tricourile sunt suuuuper
Ireth ai luat rezultatele analizelor?
Cat despre mancare...eu nu am fost niciodata adepta mancatului cat pt doi Dar eu acum ce sa fac daca ma umflu si de la aer ? ...Bine ca de o saptamana nu am mai pus nimic pe mine
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_ada Burtocika , eu am vazut ca hainutele sunt din bumbac...crezi ca bebelusul in augut ar trebui imbracat cu bluze/body-uri cu maneca scurta ? 20+ cu Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata ! |
Anastasia mea este nascuta la inceputul lui August. Eu am imbracat-o in body cu maneca scurta de la inceput, cel putin in casa statea numai in body,pt ca era f cald.
Afara cand ieseam seara ii dadeam si cu manecuta lunga+ pantalonasi, dar subtirele din bbc.
Acum am o gramada de body-uri cu maneca scurta...cred ca m-am cam aventurat la cumparat
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
babyblue spune:
fetelor, am patit o nepatita.
de pe la 10 seara m-a apucat iar durerea de masea de minte, durere din aia de nerv, ingrozitoare. n-am putut dormi toata noaptea, am crezut ca ma sui pe pereti de durere.
prb e ca bebe, fara nicio exagerare, de la ora 10 seara, pana la 8 dim, in continuu a miscat. nu cred ca a avut o jumatate de ora pusa cap la cap de odihna. uneori cred ca si sughita, ca lovea ritmic: pac, pac, pac pac...
si acum mai misca cand si cand, dar mai rar, cu pauze de 1 ora.
o fi patit ceva?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
roxybarbu spune:
IRETHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!! suntem o gasca de gravide care nu au voie sa stea in tensiune, deci.........asteptam .......
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011