Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui squirrel Buna fetelor, imi dati de lucru nu gluma la citit, eu deabia reusesc sa scriu un mesaj pe capitol. Anaemi felicitari pentru masinacum merge? Stici cine va fi cea mai cea fericita mamica ? Babyblue ! cand vom avansa de la odisee la ce ispravi au facut BB ea ne va spune cat de cuminte e BB Iustin care doar papa si doarme. Il studiez si eu pe al meu Filip si pana acuma ma declar multumita. Are el orele lui de zbenguiala care sunt acceptabile Va pup ca iar m-am intins. Cand vedeti id-ul meu cred ca deja sariti la urmatoare postare sau post sau cum se zice |
Multumesc ! Pai merge super si e maaareee !
Ce de Filip(i) pe aici ! Pana acum am numarat 3 si cu al meu 4 i-as pune, daca as putea, si lui bebe asta micu' tot Filip ca tare-mi mai place
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
sdcristian spune:
cred ca pana acuma eu am luat cele mai multe kg, adica 10, dar asta inseamna ca am 60
adica am ajuns la o greutate normala pt inaltimea mea daca nu as fi gravida, si sper doar sa nu ma ingrasbrusc, cu salturi mari
cred ca am scapat si de infectia urinara. dar repet poimaine analiza
mama de Carol (29.12.2008) si 25+ cu Patrick
blog
sdcristian spune:
daca comandati de pe amazon.co.uk nu se mai platesc taxe vamale ca e in ue
mama de Carol (29.12.2008) si 25+ cu Patrick
blog
Krissy spune:
citat din mesajul lui squirrel Vorbiti despre nasi, noi suntem in situatia in care nu avem pe cine sa chemam de nasi. suntem destul de noi pe aici si inca nu pot spune ca avem relatii mai apropiate cu cineva pe care i-am chema de nasi copilului. Acasa sa plecam in vara aceasta este exclus. Se ofera cineva ? |
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Babylicious spune:
Buna seara burticute! eu sunt fraaaanta de oboseala ca azi am facut curatenie si mancare toata ziua!
In primul rand felicitari adra pt rezultatele bune!
Ireth, asteptam un semn, sper ca stii! Este ffff frumoasa rochita...de burtica si de tine nu mai zic! iti sta bine gravida...ce sa mai...de fapt la toate va sta
In rest n-am nici o noutate, bebelina da din picioare de cate ori ma odihnesc...se pare ca ii place relaxarea, nu curatenia
Va pup si incerc sa stau prin zona
24+ cu
Eliza Maria
roxybarbu spune:
Fetele multumesc mult de raspunsurile in legatura cu Amazon-ul
Krissy cel mai mult ma intereseaza metoda de plata, am nevoie de un card special sau pot platii cu cardul Visa, Mestro etc....?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011
lisssa_ana spune:
da Krissy, medicaid avem. acopera inclusiv dental. E fff buna!
Mama de Ana si 26+
Fashion
bebelu86 spune:
buna tuturor.
scuze ca dau buzna pe la voi, dar am hainute si un cos pt bb de vanzare. poate aruncati un ochi si va place ceva,
hainutele sunt in stare fff buna, unele chiar noi.
va asteptam cu drag aici
si sarcini usoare incontinuare fara nici o probl
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Krissy spune:
citat din mesajul lui roxybarbu Krissy cel mai mult ma intereseaza metoda de plata, am nevoie de un card special sau pot platii cu cardul Visa, Mestro etc....? |
Betty, e fain Medicaid, da' tre sa te califici. Noi din pacate, sau mai curand fericire, nu ne calificam ca nu intrunim conditia de low income. Da' asa e societatea capitalista: the more you make, the more you pay (intr-un fel sau altul). Toate-s cu avantaje si dezavantaje.
Babylicious, bravo pt harnicie, acum sa te mai si odihnesti!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
roxybarbu spune:
Krissy, mersi
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011