Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna fetele!!!

As veni si eu la intalnire.... Pe la ce ora ati stabilit ca o sa fie?

Felicitari celor cu rezultate bune la analize si eco! ici celor care mai au problemute!

Theo 25+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Are cineva vreo info clara de la medic pana cand e liber la...sex?
Medicul meu e tanar, adica de-o seama cu mine, e si destul de hottie si mi-e rusine sa-l intreb

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Amazonul si pt noi e ok, imi place, dar pt fetele din RO, trebuie sa aveti grija ca veti palti vama pe produse mai ales ca veti avea factura in colet.
Krissy, noi nu platim nimic, si da, am facut si TT. Eu am asigurarea de stat si imi acopera 100%

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
Da, am facut si TT. Eu am asigurarea de stat si imi acopera 100%
Wow, e ceva. Probabil e Medicaid-ul lui Illinois daca zici ca a acoperit, ca la mine si sa fi fost nu acopera in Michigan daca nu ai istoric in familie sau alte chestii grave... Well, asta este, probabil nu e o greseala, dar am sa verific.

Andra, cum adica liber la sex, ai avut ceva restrictii pana acum? Daca da atunci numai doctorul tau, hot sau nu, te poate sfatui. Daca sarcina decurge normal si nu ai probleme deosebite, in principiu sexul e OK pana la sfarsitul sarcinii, atata timp cat nu iti produce discomfort, contractii sau dureri.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Babyblue 4 kg la 20 de saptamani? pai e super, esti norocoasa, eu luasem deja pe atunci vreo 8 kg, iar acum la 27 sapt am luat aproape 12 kg, cand ma gandesc ca mai am 13 saptamani in care pot sa mai pun ma ia cu transpiratii A mai luat cineva asa mult pana acum?

27 +

Va pupa prima burtica din odisee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Florina si eu mananc dulciuri,dar asa eram si inaintea sarcinii Nu mananc exagerat, dar simt nevoia sa mananc ceva dulce zilnic Si iuuuubeesc inghetata

Mie in schimb imi este ffff pofta de salate, si simt o nevoie absoluta sa mananc zilnic salata... muuuulta (nu cred ca este asa rau, nu? )

Cat despre kg ...eu am luat aproape 10 pana acum, mai exact 9.5... Eh, o sa ma fac cat o "balerina" si o sa se chinuie 3 asistente sa ma dea jos din pat (da, da...am batut un apropo la un comentariu de la mai-iunie ...rusinica mie )...bebe sa fie sanatos ca restul nu mai conteaza; se rezolva apoi

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor, imi dati de lucru nu gluma la citit, eu deabia reusesc sa scriu un mesaj pe capitol.

Krissy eu am hotarat sa nu fac TT si am refuzat si amnio asa ca nu stiu ce sa iti spun. Noroc,ca ne-am facut asigurarea inainte sa fiu insarcinata altfel cred ca plateam sanatos. Inca ne mai chinuim sa intelegem sistemul asta de asigurari medicale. Pe cand ne vedem la o cafea?

Mi-a venit o idee pentru fetele cumparacioase stiu ca tentatiile sunt mari, incercati sa cumparati hainute pentru diferite categorii de varsta asa veti avea hainute si pe cand BB va fi mai mare.

Lissa cum a fost la baby shower? I-a placut tortuletul viitoarei mamici?

Ireth si eu sunt din categoria ciclu maraton de 6-7 saptamani. BB era cam mic fata de prima zi a ultimei menstruatii si doc se ingrijora sa nu fie retard de crestere din cauza diabetului. Dar dupa ce ne-am lamurit ca eu ovulez pe cand ar trebui sa imi vina ciclu s-a linisti asa ca eu in loc sa avansez la saptamani m-a dus cu 2 inapoi. Acum habar nu am in ce saptamana sunt. Succes azi la doc si sa vii cu vesti bune.

Despre Amazon noi avem experiente bune am comandat si can lucuiam in Irl si aici- ultima achizitie fiin saptamana trecuta un tratament homeopat. Amazonul are si site in UK- cand comandam de aici nu plateam taxe nu stiu insa care sunt conditiile pentru Ro.

Florina_g nu stiu cat de relevanta e pofta de dulce cu diabetul- eu cu primii doi copii nu puteam sa vad nimic dulce in fata ochilor si cu toate acestea am avut diabet la al doilea. Acum imi mai vine asa o pofta din cand in cand - si iar am diabet. Cel mai bine daca te ingrijoreaza fa niste analize. Apropo de Kg, vin eu tare din urma la 21 sapt (cred)am luat7kg.

Vorbiti despre nasi, noi suntem in situatia in care nu avem pe cine sa chemam de nasi. suntem destul de noi pe aici si inca nu pot spune ca avem relatii mai apropiate cu cineva pe care i-am chema de nasi copilului. Acasa sa plecam in vara aceasta este exclus. Se ofera cineva ?

Ce mi-am mai amintit, la prima sarcina am mers la 'scoala mamei' si vroiam sa va recomand cu caldura sa mergeti. Stiu ca una din fete dar am uitat cine merge. Mie mi-a folosit tare mult . Eram un grup de vreo 15 viitoare mamici si la un moment dat a trebuit sa mergem de la sala de sport la spital, vreo 500 de metri era asa de amuzant, toti se uitau dupa noi pe strada.

Mihaela, nu ne parasi, te asteptam oricand inapoi.

Anaemi felicitari pentru masinacum merge?

Stici cine va fi cea mai cea fericita mamica ? Babyblue ! cand vom avansa de la odisee la ce ispravi au facut BB ea ne va spune cat de cuminte e BB Iustin care doar papa si doarme. Il studiez si eu pe al meu Filip si pana acuma ma declar multumita. Are el orele lui de zbenguiala care sunt acceptabile

Va pup ca iar m-am intins. Cand vedeti id-ul meu cred ca deja sariti la urmatoare postare sau post sau cum se zice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Babyblue 4 kg la 20 de saptamani? pai e super, esti norocoasa, eu luasem deja pe atunci vreo 8 kg, iar acum la 27 sapt am luat aproape 12 kg, cand ma gandesc ca mai am 13 saptamani in care pot sa mai pun ma ia cu transpiratii A mai luat cineva asa mult pana acum?

27 +

da, eu. Din fericire, m-am oprit. Nu ca as fi facut ceva special, tot atat mananc, cam acelasi meniu. Dulciuri nu, foarte rar, sucuri nu

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Anaemi nu e asa de mult cat ai luat, iar de salate eu zic ca nu este nici o problema, ba chiar este sanatos si natural, e bine ca poti sa le mananci, inainte de sarcina si eu numai salata mancam, dar acum nu-mi surade de nici un fel.Inainte nu eram deloc cu dulciurile si nevoia asta subita ma sperie un pic.

27 +

Mergi la inceput

Krissy, multumesc. Nu sunt probleme cu sarcina si, spre fericirea sotului, nici restrictii. La Eva a fost restrictie totala

blog

Mergi la inceput